- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Няма да ходя на 5г. от завършването, нито някой е замрял за мен, нито има логика, като тотално фейлнах с интеграцията в училище :Д
+ днес пред инженеринга
на конферентен разговор пях "хепи бърдей ту ю" на колегата сърбин, нз защо се опитвам да се докарам до ръба на уволнение и пращане в детска градина
Поне знаят, че обръщам света за да работи всичко.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Това беше най-неловкото ми преживяване от доста време насам. Сега очаквам включване от някъде. Ъгх...
едит: Хубаво е да имам тази подкрепа. ^.^
Последно редактирано от Lilanda : 05-18-2017 на 13:30
You're tryin' to be different, that makes you no different
Ама много обичам такива неподготвени да коментират. От къде знаеш дали изобщо е имало ебане? Това, че вашите пуберски хормони само на тази мисъл ви е навявала, си е лично ваш проблем. Много е грозно, когато нищо не знаеш и пак коментираш. Не знам като малък сигурно са ти казвали, че ако нямаш какво хубаво да кажеш по-добре замълчи. И в този случай е така.Аз не разбрах обаче кво толкова можеш да дадеш, на тая възраст особено? Тръбите и ебането не се броят, тоя "талант" и други го имат.
https://scontent-sof.xx.fbcdn.net/v/...c5&oe=59B87DF2
Още малко до Опасни улици![]()
може да ходим заедно, да видят какво пиче си станала
Колегата сърбин е телец? Тъпо.
Днес на работа дойдоха някакви evs-aри, повечето в София, но имаше и в други градове. Поговорих си малко с тях и решиха да си направим селфи, понеже имали задача да се снимат с някой готин от разходката им. Беше сладко, момичето от Грузия даже ме добави във фб, понеже съм ѝ се сторила интересна. Питаха ме дали съм ходила на евс, аз казах, че не съм все още, но със сигурност планирам да отида. Не знам дали не беше полу-лъжа това. Макар че що не, ако си намеря читава организация, която се занимава с нещо наистина смислено, а не интегрейшън, екуолити енд шит.
Ениуей, вече е официално потвърдено, стресът не ми се отразява добре здравословно, поне ми изписаха хапчета :д
Но и храненето тр да пооправя и по-важното е, че за известно време трябва да преустановя употребата на кафе и алкохол, което е много тъжно. От друга страна бях започнала да пия по 2-3 кафета на ден, та по-добре да не се превръща в навик.
Последно редактирано от Ewok : 05-18-2017 на 15:22
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Мда, защо да имаш запас за минимум 3 месеца, не е като досега да се е случвало нещо, което да е карало хората да се редят на опашка за един сух хляб...
Мда защо да имаш солидна сума извън банката, не е като да може да се случи нещо, което да предизвика внезапно банките и банкоматите да спрат да функционират.. Добра идея е да си държиш всички пари в банката, гениална !После кат стане нещо кво праим ?
Мдаа не е добра идея да имаш запаси на няколко места, не е като да може да се случи някой отчаян да разбере и окраде основния ти, затова трупай на едно място и не мисли за план Б и шансовете ти ще се увеличат..
Мда разправяй на всички какво имаш и че си подготвен, не е като ако стане нещо да дойдат на вратата ти и да трябва да ги гониш с .50 калибър евентуално, тъй като гладния и жадния човек не се различават особено много от който и да е било хищник... За една филия биха ти отрязали главата... Все пак няма морал, когато си отчаян и особено ако имаш деца![]()
Когато стане нещо задължително изпъквай и не прави никакви усилия да изглеждаш възможно най сив сред отчаяното общество, бъди трън ярко червен и в очите на всички и това със сигурност ще ти увеличи шансовете да избегнеш потенциалните конфликти МДаааа..
О даа не е възможно да се случи нещо в този век на просветение с всички просветени хора и лунатиците, който ги управляват, дето си играят със съдбите на простолюдието. Мамка му дори в древна Гърция хората са можели да мислят 10 пъти по добре от сега хората и инцидентно много неща са останали от тогава, защото са имали толкова мъдри хора, че са успели да пробият бариерата на бъдещето и да кажат неща, който важат за всички времена, въпреки, че са се намирали в примитивно време на кръвопролитие и варварщина..
Но хей пожелавам ви успех, когато сте жадни гладни и с разбити надежди, дето си мислите, че всичко е по стабилно отколкото всъщност е .. За жалост симптомите показват, че мирното време няма да е толкова мирно в близко бъдеще, а сега дали 5 - 10 години или утре, кой знае със сигурност, но по важното е, че ще е в рамките на живота ми, тоест е добре да имам план Б, В, Г и тнн.. Пък дори и ако се случи чудо и хората изведнъж да поумнеят, да превъзмогнат различията си, да опознаят себе си и да развият малко алтруизъм в полза на бъдещето... Тея неща могат да се ползват и през останалото време и даже излиза по евтино ако взимаш на едро![]()
Последно редактирано от PathToOuroboros : 05-18-2017 на 16:10
Неска съм на някакъв крънч и два банана. Напоследък изобщо не ям и ми се отразява па физическата издръжливост. Мн стрес, мн гадни изпити. Дано оцелея без много жертви в следващия месец и нещо.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Тъй. Стискайте палци утре да се падне хубава тема. Ще ги убия!
Утре ли е? Мн рано. Айде успех. Желая ти елин пелин.
На нас се беше паднало "на кино", което четох за пръв път на матурата и изкарах около 5.80 (?). Така че споко хд.
Утре ли е? Мн рано. Айде успех. Желая ти елин пелин.
На нас се беше паднало "на кино", което четох за пръв път на матурата и изкарах около 5.80 (?). Така че споко хд.
С тия ракети Северна Корея ще се самоубие, особено ако попаднат в целта!
Я ми кажи на кого си фейк мила?
Опаа, другият фейк!
КокоДжамбо, ти ли си бе мойто момче?
Аз не разбрах обаче, как ти не си разбрал, че това са фейкове, а уж се имаш за много умен.
Тука вече трябваше да си се сетил, че това е фейк!
Тъй, де. Не помня, беше отдавна хд. Иначе единственият автор, който не учих е вапцаров, отсъствах от училище, когато го минахме и си казах "няма да се товаря и с него, вапцаров не се пада" и нали беше уж изтекла информация тогава, че ще е разказ и наблегнах на тях. И да, като видях си казах, че с това нещо "отивам на кино", но в крайна сметка се справих хд.
Последно редактирано от deitona22 : 05-18-2017 на 17:45
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Елин Пелин се е падал на поправителната 2015 и на миналогодишната редовна. А Вапцаров е толкова лесен, не знам какво не му харесвате. ;д Аз се надявам на него, но имам чувството (а и повечето набори), че ще е Дебелянов. Да видим. ;д Само да не са романите, всичко друго, но не и романите. ;с
Ние си бяхме каръци. Никой не хареса вапцаров. И въобще стихитворенията, освен вазов, ботев и далчев, ми бяха трудни. Исках роман или разказ. Не харесвам лириката :s
Дано ти се падне най-добре наученото.
Мързи ме с големи. Не ги уважавам по-малко с малки.