.
Затворена тема
Страница 239 от 300 ПървиПърви ... 139189229235236237238239240241242243249289 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 951 до 5 975 от общо 7495
    Мега фен Аватара на NomNomNom
    Няма да ходя на 5г. от завършването, нито някой е замрял за мен, нито има логика, като тотално фейлнах с интеграцията в училище :Д

+ днес пред инженеринга
    на конферентен разговор пях "хепи бърдей ту ю" на колегата сърбин, нз защо се опитвам да се докарам до ръба на уволнение и пращане в детска градина
    Поне знаят, че обръщам света за да работи всичко.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Lilanda
    Това беше най-неловкото ми преживяване от доста време насам. Сега очаквам включване от някъде. Ъгх...

едит: Хубаво е да имам тази подкрепа. ^.^
    Последно редактирано от Lilanda : 05-18-2017 на 13:30

Супер фен Аватара на corbV2
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Спрелтаци, видяхте една свободна и й се нахвърлите като гладни вълци ;д
    Така ли, форумни селски ебачо? Ти ли ше ми го кажеш тва?

Цитирай Първоначално написано от nachossr Виж мнението
    Темата е за споделяне на чувства, не рекламиране
    Аз не разбрах обаче кво толкова можеш да дадеш, на тая възраст особено? Тръбите и ебането не се броят, тоя "талант" и други го имат .
    You're tryin' to be different, that makes you no different

Аз не разбрах обаче кво толкова можеш да дадеш, на тая възраст особено? Тръбите и ебането не се броят, тоя "талант" и други го имат .
    Ама много обичам такива неподготвени да коментират. От къде знаеш дали изобщо е имало ебане? Това, че вашите пуберски хормони само на тази мисъл ви е навявала, си е лично ваш проблем. Много е грозно, когато нищо не знаеш и пак коментираш. Не знам като малък сигурно са ти казвали, че ако нямаш какво хубаво да кажеш по-добре замълчи. И в този случай е така.

https://scontent-sof.xx.fbcdn.net/v/...c5&oe=59B87DF2

Още малко до Опасни улици

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Няма да ходя на 5г. от завършването, нито някой е замрял за мен, нито има логика, като тотално фейлнах с интеграцията в училище :Д
    може да ходим заедно, да видят какво пиче си станала

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението

+ днес пред инженеринга
    на конферентен разговор пях "хепи бърдей ту ю" на колегата сърбин, нз защо се опитвам да се докарам до ръба на уволнение и пращане в детска градина
    Поне знаят, че обръщам света за да работи всичко
    Колегата сърбин е телец? Тъпо.

Днес на работа дойдоха някакви evs-aри, повечето в София, но имаше и в други градове. Поговорих си малко с тях и решиха да си направим селфи, понеже имали задача да се снимат с някой готин от разходката им. Беше сладко, момичето от Грузия даже ме добави във фб, понеже съм ѝ се сторила интересна. Питаха ме дали съм ходила на евс, аз казах, че не съм все още, но със сигурност планирам да отида. Не знам дали не беше полу-лъжа това. Макар че що не, ако си намеря читава организация, която се занимава с нещо наистина смислено, а не интегрейшън, екуолити енд шит.

Ениуей, вече е официално потвърдено, стресът не ми се отразява добре здравословно, поне ми изписаха хапчета :д
    Но и храненето тр да пооправя и по-важното е, че за известно време трябва да преустановя употребата на кафе и алкохол, което е много тъжно. От друга страна бях започнала да пия по 2-3 кафета на ден, та по-добре да не се превръща в навик.
    Последно редактирано от Ewok : 05-18-2017 на 15:22
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Днес официално приключих дългогодишна връзка.
    От къде знаеш дали изобщо е имало ебане?
    Ти нещо за тъпи ли ни имаш или носиш девствен пояс?

А ебането не е ли нещо хубаво, че да си замълча?

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Така ли, форумни селски ебачо? Ти ли ше ми го кажеш тва?
    Яд ли те е?
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Banned Фен
    Мда, защо да имаш запас за минимум 3 месеца, не е като досега да се е случвало нещо, което да е карало хората да се редят на опашка за един сух хляб...

Мда защо да имаш солидна сума извън банката, не е като да може да се случи нещо, което да предизвика внезапно банките и банкоматите да спрат да функционират.. Добра идея е да си държиш всички пари в банката, гениална ! После кат стане нещо кво праим ?

Мдаа не е добра идея да имаш запаси на няколко места, не е като да може да се случи някой отчаян да разбере и окраде основния ти, затова трупай на едно място и не мисли за план Б и шансовете ти ще се увеличат..

Мда разправяй на всички какво имаш и че си подготвен, не е като ако стане нещо да дойдат на вратата ти и да трябва да ги гониш с .50 калибър евентуално, тъй като гладния и жадния човек не се различават особено много от който и да е било хищник... За една филия биха ти отрязали главата... Все пак няма морал, когато си отчаян и особено ако имаш деца

Когато стане нещо задължително изпъквай и не прави никакви усилия да изглеждаш възможно най сив сред отчаяното общество, бъди трън ярко червен и в очите на всички и това със сигурност ще ти увеличи шансовете да избегнеш потенциалните конфликти МДаааа..

О даа не е възможно да се случи нещо в този век на просветение с всички просветени хора и лунатиците, който ги управляват, дето си играят със съдбите на простолюдието. Мамка му дори в древна Гърция хората са можели да мислят 10 пъти по добре от сега хората и инцидентно много неща са останали от тогава, защото са имали толкова мъдри хора, че са успели да пробият бариерата на бъдещето и да кажат неща, който важат за всички времена, въпреки, че са се намирали в примитивно време на кръвопролитие и варварщина..

Но хей пожелавам ви успех, когато сте жадни гладни и с разбити надежди, дето си мислите, че всичко е по стабилно отколкото всъщност е .. За жалост симптомите показват, че мирното време няма да е толкова мирно в близко бъдеще, а сега дали 5 - 10 години или утре, кой знае със сигурност, но по важното е, че ще е в рамките на живота ми, тоест е добре да имам план Б, В, Г и тнн.. Пък дори и ако се случи чудо и хората изведнъж да поумнеят, да превъзмогнат различията си, да опознаят себе си и да развият малко алтруизъм в полза на бъдещето... Тея неща могат да се ползват и през останалото време и даже излиза по евтино ако взимаш на едро
    Последно редактирано от PathToOuroboros : 05-18-2017 на 16:10

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Неска съм на някакъв крънч и два банана. Напоследък изобщо не ям и ми се отразява па физическата издръжливост. Мн стрес, мн гадни изпити. Дано оцелея без много жертви в следващия месец и нещо.
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Тъй. Стискайте палци утре да се падне хубава тема. Ще ги убия!

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Успех.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Надявам се, ти се падне лесна тема аз исках да ми се падне Ботев, но уви Успех утре!

Утре ли е? Мн рано. Айде успех. Желая ти елин пелин.
    На нас се беше паднало "на кино", което четох за пръв път на матурата и изкарах около 5.80 (?). Така че споко хд.

На нас се беше паднало "на кино", което четох за пръв път на матурата и изкарах около 5.80 (?). Така че споко хд.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Ба.
    Не знаех че сме набори с тебе.
    И не е"на кино",а само "Кино".
    Аз единствено не исках нещо на Вапцаров да се пада,щото него го знаех най-малко,ама в крайна сметка изкарах над 5,50.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    гърците и тръмп с дреболии, северна корея изпитва ракети, на които ще слага ядрени бомби и сега залагаме южна корея или япония няма да доживеят до лятото
    С тия ракети Северна Корея ще се самоубие, особено ако попаднат в целта!
    Днес официално приключих дългогодишна връзка. Някои хора не заслужават изобщо това, което си дал за тях.
    Я ми кажи на кого си фейк мила ?
    Цитирай Първоначално написано от Stef0 Виж мнението
    Честито освобождение!
    Опаа, другият фейк!
    КокоДжамбо, ти ли си бе мойто момче ?
    Аз не разбрах обаче...
    Аз не разбрах обаче, как ти не си разбрал, че това са фейкове, а уж се имаш за много умен .
    Ти нещо за тъпи ли ни имаш или носиш девствен пояс?

А ебането не е ли нещо хубаво, че да си замълча?
    Тука вече трябваше да си се сетил, че това е фейк !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Тъй, де. Не помня, беше отдавна хд. Иначе единственият автор, който не учих е вапцаров, отсъствах от училище, когато го минахме и си казах "няма да се товаря и с него, вапцаров не се пада" и нали беше уж изтекла информация тогава, че ще е разказ и наблегнах на тях. И да, като видях си казах, че с това нещо "отивам на кино", но в крайна сметка се справих хд.

Град
    София
    Тъй, де. Не помня, беше отдавна хд. Иначе единственият автор, който не учих е вапцаров, отсъствах от училище, когато го минахме и си казах "няма да се товаря и с него, вапцаров не се пада" и нали беше уж изтекла информация тогава, че ще е разказ и наблегнах на тях. И да, като видях си казах, че с това нещо "отивам на кино", но в крайна сметка се справих хд.
    Аз бях научил за всеки автор увод и няква теза,само за Вапцаров не,тъй като не можах да разчета едни неща и в колата докат пътувах към даскалото четях.
    И кат чух в другия край на залата "Кино" и ми стана лошо
    Ама в крайна сметка се справих отлично.На късмет е било.
    Последно редактирано от deitona22 : 05-18-2017 на 17:45
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Елин Пелин се е падал на поправителната 2015 и на миналогодишната редовна. А Вапцаров е толкова лесен, не знам какво не му харесвате. ;д Аз се надявам на него, но имам чувството (а и повечето набори), че ще е Дебелянов. Да видим. ;д Само да не са романите, всичко друго, но не и романите. ;с

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Аз не разбрах обаче, как ти не си разбрал, че това са фейкове, а уж се имаш за много умен .
    Тука вече трябваше да си се сетил, че това е фейк !
    Сетил съм се, откакто съм го видял тоя профил. А ти що си толкова прост, каква е тайната ти?

Ние си бяхме каръци. Никой не хареса вапцаров. И въобще стихитворенията, освен вазов, ботев и далчев, ми бяха трудни. Исках роман или разказ. Не харесвам лириката :s
    Дано ти се падне най-добре наученото.

Какъв фейк бе момчета Мале, мале

Град
    София
    Ние си бяхме каръци. Никой не хареса вапцаров. И въобще стихитворенията, освен вазов, ботев и далчев, ми бяха трудни. Исках роман или разказ. Не харесвам лириката :s
    Дано ти се падне най-добре наученото.
    Ееее..еее
    От теб не го очаквах..
    Да напишеш тези автори с малки букви...
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Мързи ме с големи. Не ги уважавам по-малко с малки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си