- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Няма смисъл да се аргументирам.. ти сам си показваш тъпотиите.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Някак не върви да го казваш на мен по този начин.
Когато мен ме обиждат и аз им отговарям (без да използвам никакви обидни думи), ти после ми правиш забележки на ЛС.
И много добре знам кой ме докладва - Корб и онази г-ца Лоудария Рънария!
Когато аз пусна сигнал (за откровено нецензурни и обидни думи), ти идваш и ми обясняваш как съм ги бил предизвикал!
Когато мен ме докладват, без значение кой и за какво, ми се обясняваш "че не си видяла и не знаеш и не те интересува кой започнал пръв".
Когато аз подам сигнал, демонстрираш дълбоко познаване на случая и си "видяла как аз съм ги бил предизвикал".
Е как стават тия работи?!
Така беше и аз се присъединявам към поздрава - тази песен му е любимата и е писана специално за него!
Точно така е! На всеки над "средното ниво на тъпост" му е ясно, че няма как да се мери с теб! Много хубаво го каза, браво
!
Не мислиш ли, че всичко това е малко крайно?
Твърдението ти намеква, че всички мюсюлмани бият жените си и/или само мюсюлманите бият жените си, което е абсолютно невярно и недоказуемо.
1. Кой казва, че мюсюлманите бият жените си? Това генерално за всички мюсюлмани ли се отнася или за определени мюсюлмани? Как можеш да докажеш, че това е така? Не можеш, защото не отговаря на истината.
2. Нима няма немюсюлмани, които бият жените си? Или ако биеш жена си, автоматично ставаш мюсюлманин по твоята логика?
3. Ислямът, както и повечето други религии, забранява безсмисленото насилие.
Страните с най-високи нива на насилие срещу жени не са традиционно мюсюлмански.
Защо конкретно жените? Гласуват и жените, и мъжете. Но дори и да допуснем, че това, което описваш, се случи, в случая какво те засяга, при положение че неколкократно си изявявал мизогинистична позиция в този форум? Тъкмо ще имаш възможност да живееш необезпокояван от жени и да се отдадеш на високоинтелектуална научна дейност, успокоявайки се с роботи от време на време.
Кои сте вие, защото ти конкретно нищо не си направил. Каква е твоята дефиниция за "разумно"? Останалата част от твърдението ти също е абсурдна, защото за пореден път намеква, че само жените са такива или онакива, което е логическа грешка.
Точно на запад е постигнато най-голямо равенство между мъже и жени, за какви специални класи говорим.
![]()
![]()
![]()
Доказателства?
Не виждам какво лошо има в "мирното състояние". Ти предпочиташ военно състояние ли?
P.S. Повечето ти коментари са лишени от логика и изобилстват от онези емоции, които приписваш на жените.
Последно редактирано от Chrysothemis : 05-20-2017 на 11:31
Абе вие нормални ли сте бе.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
онзи ден момиче от другата група, което живее в студентски ми разказа как използват срязана 10литрова туба като съд, в който да загряват вода с бързовар. Сложили бързовара, обаче нещо го забравили малко и като се осъзнали видяли, че тубата се е стопила и цялата стая е във вряла вода.
за на номи въпроса, тая туба не мисля, че би издържала да стои с няква 90 градусова вода вътре. Ще се деформира и всичко ще изтече. Ако обаче тоя сложи един термометър и тества при колко градуса започва да се деформира тубата, може да загрява само до толкова и след това да я смесва със студена, за да стане някаква приемливо топла вода.
minutephysics![]()
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
десет туби и седмица физични упражнения, за да открие топлата вода
пък и то от нея излиза маркуч, с който се поливаш и ще трябва да сипва студената вода пак в тубата
та след няколкократно щавене, ще разбере коя вода го устройва
в смисъл, че само мазохист би си го причинил
майна... днес ми натроши сърцето на прах, чудя се колко още мога да поема... начи преди по-бившата... ме тъпчеше като лайно, бахти манипулирането майна.... направо ми еба майката и аз си викам така ли от тук нататък аз ще бъда лайното е, то ми писна все да бъда добричък и да ме преебават ... теглих и майната, на нея не й пукаше.... и после... дойде в живота ми е едно страхотно момиче, братле... държах се като задник.... и я изгубих... ясно ми е... ама въпроса е що точно сега за пръв път в живота си тряяше се държа като задник??!?! съдбата явно иска да ми ебе майката но няма да се занимавам повече... няма смисъл... намерила друг, била свободна сега... еми майна всеки греши.. ухбаво сгреших 2-3 пъти оК ама не всичко нещо се повтаря в тоя живот исъм го доказвал... ама няма... от мен като искат шансове - давам им... обаче аз като поискам...."имаше шанс" еми хубаво.... ей ся ги почвам женките и като се издънят... ги отпращам с "имаше шанс" то щом се е случило - пак ще се повтори... пу да е ба
В Европа всеки човек е важен, като индивид, такова нещо в другите континенти не знам къде има - и мъжете, и жените не ги имат за нищо на изток, просто си статистика.
В европа живеем както искаме, пълна свобода, имаме удоволствия в живота, работим по-малко ( докато индиеца в офиса средно има 60 часа седмично, холандеца не иска да прави повече от 36 )
Приятелче, индиец, на 28, техните рязко му казаха да се прибира да се грижи за тях ( в европа той пътуваше, бири, спейс кейкчета, атеист, поезия, свобода)
Прибира се и се оказва, че му е уредена сватба (той не знаеше и много страда, че не може да се върне)
Та далеч не мисля, че темата е само в посока "жени"
Просто европа е по-различен континент.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ти какво очакваш?
"Тегленето на майната" е за да спре да ти пука на теб, а не на тях.
Щом след "тегленето на майната" е продължило да ти пука, значи не си теглил майната наистина (а си правил блъф, с надеждата да те молят да се върнеш). Тегленето на майни не работи така!
Ще го кажа по-просто.
Ако след като си ял още си гладен - значи не си се наял.
В много яко настроение съм...баси яките неща ми се случватттт!... П.СС.Обичайте се и бъдете щастливи! :P^_^
да беше изчакала малко, щеше да почне да ти се мазни както обикновено прави
Ти с целия форум се пробва.. ебахти пропадняка.. ;с
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House