.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Какъв бътхърт? Омг, боже, аллах, уау хд. Нямам нищо против УСЛОВНИТЕ ПАТОГЕНИ, за които ми твърдиш, че имаш имунинтет (глупост, в което си желаеш пространство). Никак, никак не ме интересува хепатитът в стаята ти, стига да си стоиш там под строг тъмничен. Обаче, ако дойдеш да ми пипаш вещите, да ги ползваш, имаш два варианта - ваксинираш се/интравенозно имуноглобулини, ако е Б или А вирус, разбира се (някои просто са нелечимо болни) (т.е. самоцензура) или се махаш да умираш някъде далеч от здравите хора и мен.
    Последно редактирано от Ivaaaaa : 05-25-2017 на 19:22
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Какъв бътхърт? Омг, боже, аллах, уау хд. Нямам нищо против УСЛОВНИТЕ ПАТОГЕНИ, за които ми твърдиш, че имаш имунинтет (глупост, в което си желаеш пространство). Никак, никак не ме интересува хепатитът в стаята ти, стига да си стоиш там под строг тъмничен. Обаче, ако дойдеш да ми пипаш вещите, да ги ползваш, имаш два варианта - ваксинираш се/интравенозно имуноглобулини, ако е Б или А вирус, разбира се (някои просто са нелечимо болни) (т.е. самоцензура) или се махаш да умираш някъде далеч от здравите хора и мен.
    Ами ако ползваме едно пространство заедно, съгласен съм да имаш някакви претенции. Но това пространство тук не го определяш ти какво ще бъде. Ако ти е мръсно, почисти си или се махай. Но не давай морални поучения на другите относно това как са решили да живеят, защото само крайно self-entitled индвиди разсъждават така и като цяло никой, освен други в същия филм, не иска да живее с такъв човек.

Но в случая никой не идва в твоя стая да ти пипа вещите - по-скоро ти се обявяваш за морален арбитър на това как всеки трябва да си поддържа стаята. И ако тоя форум е една голяма витруална къща и всеки с неговата си виртуална стая, то по дефолт никой не може да ти влезе в стаята, ако сам не го допуснеш. Освен в твоя случай, когато смяташ че цялата къща трябва да се съобразява с глупостите ти. Така че няма на кой друг да се сърдиш освен на себе си. Айде марш в стаята си.
    Последно редактирано от Alucard666 : 05-25-2017 на 19:45

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си