.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Явно изобщо не си вникнал в смисъла на метафорите ми или може би искаш да извъртиш нещата, както на теб ти е удобно. Не ме интересува, всъщност. Няма да разяснявам какво съм имала предвид. Съжалявам за две неща: че изгубих безценното си време с теб, което можех да оползотворя като науча някоя красива смъртоносна болест и затова, че баща ти го е мързяло да ползва презерватив.
    *не схващам кого се опитваш да плашиш и гониш чрез подобни картинки. Те по-скоро говорят за твоето отношение към тях, че това е нещо неприятно.
    I mean, привързана съм към някои хора, но гледам с удоволствие аутопсии и операции. Същото е и с животните.
    Последно редактирано от Ivaaaaa : 05-26-2017 на 04:56
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Явно изобщо не си вникнал в смисъла на метафорите ми или може би искаш да извъртиш нещата, както на теб ти е удобно. Не ме интересува, всъщност. Няма да разяснявам какво съм имала предвид.
    Аха " Ма ти не си ма разбрал, ма на мен не ми се обяснява". Класическото измъкване на някой без аргумент. Като не ти се обяснява, защо ми обясняваш колко не ти се обяснява? Като ти извъртам думите и не ти схващам свръх-сложните метафори, вземи да обясниш. Само дето няма какво да обясниш. Просто не ти е удобно да приемеш че аргументите ти за цензурата на такива като Грозния нямат нищо общо с някакво обществено благо, а само с твоето лично такова. На това му се вика лицемерие. И то поне да беше за нещо относително реално, за предотвратяване на нещо крайно неприятно - болест, смърт, насилие. А то е за думи! За шибани думи? Заради едното просто тесногръдие. Нямам нищо против да си за цензурата на Грозния, но поне го заяви смело и открито, не да се криеш зад оправдания и мрънканици. Кажи " Аз не искам да има такива като Грозния в тоя форум", а не " Ма той храни другите, как може да има такива хора, защо модераторите не си вършат работата бла бла баа"
    Съжалявам за две неща: че изгубих безценното си време с теб, което можех да оползотворя като науча някоя красива смъртоносна болест
    Сигурен съм че много съжаляваш за изгубеното си време, предвид че сега изгуби още от него само за да ми го кажеш.

не схващам кого се опитваш да плашиш и гониш чрез подобни картинки. Те по-скоро говорят за твоето отношение към тях, че това е нещо неприятно.
    I mean, привързана съм към някои хора, но гледам с удоволствие аутопсии и операции. Същото е и с животните.
    Предполагам че се занимаваш с нещо в сферата на медицината. Тия картинки може да не те отвращават, но някой хора биха припаднали и повърнали ако ги видят. Сега кажи ми, ако мен ме отвращават крайно и дойда да работя в някоя болница, дали мислиш че това ще ми помогне. Теб ако ти ставаше гадно при вида на кървища, щеше ли да ти помогне професионално?А ако никога не се беше излагала на подобни сцени, сега мислиш ли че щеше да гледаш аутопсии без проблем. Ето защо е важна свободата на словото - преднамереното излагане на малоумни отношения и мнения те десентезира към тях и след време спират да те разсейват и да ти влияят емоционално и така можеш да гледаш по-безпристрастно на нещата. Един доктор ако го е страх от кръв щеше ли да може да постави правилна диагноза на пациента? Естествено че не.
    Последно редактирано от DerStuermer : 05-26-2017 на 12:31

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си