- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
тва първото в ляво дето мяза на момче с къси панталонки е първата дама на Франция
когато банкери изберат президент геронтофил, който е женен за учителка педофил и тва не прави впечатление на никой в западна европа, щото са модерни
папугай, виж наш'та как е застанала все едно някой ѝ е изкрещял МИИИИРНОООО и тя такава си е задържала въздуха и се е изпъчила
тръмпката е като моделка на виктория секрет бахти
и тая до нея, на белгия ли беше е с яка рокля :Д
туркинята е като някоя от на Мъск ракетите за Марс, спутник копеле
преди малко като ги показах на сестра ми чух коментара "тая най-вляво е като прибрана от магистралата, след тежък уикенд и градушка"![]()
а педала е без коментар, не знам как изобщо можем да го намерим за окей да сложим мъж на женска снимка, смисл втф :Д
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Нашата изглежда 2ра по красота на тази снимка
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
да
не
бисексуалността не означава само равно привличане към двата пола
много рядко се случва да изпитвам чувства към момиче, но това не ги прави по-малко валидни
както обича да спекулира майка ми Д:
иначе сме в добри отношения с момичето, мисля че всичко ще е наред
тоя форум е мина за сексистки и хомофобски изказвания, ахахахахах
уникати д:
хехехе, да не си заплю момченцето с късите гащи
тва че ти си падаш повече гей, отколкото би
ем, не знам, хомофобия тук няма, прости се подиграваме на западното падение
Содом и Гомор не са били затрити без причина
Мързеливата КРАСАВИЦА и лудият ФУТБОЛИСТ (Сладки свалки)
https://www.vbox7.com/play:ff416e5db8 в началото я помислих за рабалка, ама нашата рабалка е направо хубави в сравнение с тая овца, плюс това и в пъти по-умна
пък тоя футболист ще отчая всяка бъдеща златокопка, толкова тъпо парче само на футболен стадион можеш да видиш
Серенада? За мен?! Някой е объркал адреса.
Направил съм изводи по аналогия и косвени данни, официално опровержение няма, значи съм прав(докато не се появи по-подходяща хипотеза потвърдена с факти)!
И все пак - кои са излишните неща на снимката?
Според мен педала и пингвина (Ердоган-ханъм)!
Оная най-отдясно, вярно изглежда като след 3 поредни смени на околовръстното!
Бабето на Макрон, може някога и да е ставала за нещо.
Ако толкова се впечатлявате от педала - той е нищо, в сравнение с това:
Не подозирахте, нали? Ама е истина!
Обама е педал (и двамата)!
В момента наличните мрънкачи специално за жените и парите сте трима във фороня. :дд
Как пък баща ми, примерно, не се оплака за 21 години, че майка ми го е харесала заради или въпреки парите, а все се хвали, че е взел най-сериозната, работлива, умна и красива жена?! Как пък една аверка нямам, където да заглежда само богаташи?! Имам мацки, където се заглеждат по колите и си мечтаят някой ден да могат да си купуват такива безпроблемно и упражнявайки професията, която изучават и да си ги карат те тия коли, не да духат в Мазерати на дебел чичко и да са държанки. Как пък аз лично съм се возила сумати време в градския или съм вървяла пеша с някого подръка?! Че и не е бил само един. Много пъти съм ти казвала, че докато си все неоправдан/неразбран няма да видиш нито секс, нито връзка, нито опит в изброеното, пък ако ще да си заринат с шибани пари.
Щом се трепеш от сутрин до вечер както го изкарваш, как имаш време да мислиш някви неща и да се оплакваш постоянно?! Не, как енергия имаш?! Ебаго, аз по цял ден само кибича по лекции, упражнения и болници и накрая нямам вътък до магазина да стигна. Откъде имаш енергията?! Хората, където наистина се трепят цял ден, нямат после сили да ходят да тровят група хора с житейските си драми и да раздават акъл на килограм. Вие тримата форонни мрънкачи що имате енергия за толкова негативни и напрагящи действия?!
Не знам как не разбра есенцията на целия спор - че НЕ МОЖЕШ да мрънкаш, че жените са материалистки, щото обикновено това, където го имате мъжете от семействата си, го имаме и жените - пак от семействата си. Ако си късметлия, няма да делиш наследствен имот с братя/сестри. Ако си късметлия, няма колата ти да се разпада и да минава технически преглед само на документи и ще знаеш поне коя ръка е. Съответно няма как и защо да мрънколявите, че сме материалистки или че някой ви прецаквал. Щото никоя няма да ти легне на капака на А3ката супурнайста употреба и взета със заем от банка - най-вероятно и баща ѝ има същата А3ка и най-вероятно тя също я кара.
Отделно от това - казах ти не си навирай носа в моя живот и в моите избори, нищо не знаеш и си СУПЕР далече от истината.
квак
много интересна и стресираща теория
https://www.youtube.com/watch?v=qqw41X3tai0
космическо супер оръжие което всъщност съществува и избива планети
Последно редактирано от LoadRunner : 05-26-2017 на 21:58
Какъв ферман само, ашколсун Турие-ханъм(нали обичаш да си говорим на майчин език
)!
Не сме само трима - повече са, но нямат топките да си признаят!
Много ясно, че така ще каже СЕГА! Ти къде си била преди 21 години, че да знаеш какво е било тогава?!
Практиката показва друго! Всяка жена гледа да се хване с някой по-богат от нея, освен богатите бабички, които не могат да си хванат по-богат дядка, защото същите тези дядовци спят с манекенки и плеймейтки!
Ти спала ли си с някой, който е по-беден от теб? Не би го погледнала дори!
Е стига бе, още малко ще кажеш, че сваляш пичове в градския! Недей така Тори, вреди ти на репутацията
!
Наивни приказки от лицемерни жени не ми трябват! Аз ако имах пари и ми се лепяха жени, ти знаеш ли какво щеше да правиш през това време? Щеше да стоиш отстрани и да завиждаш!
Като почнеш да работиш по цял ден, ще разбереш! Ти просто си мързелива явно.
Аз може да бачкам по цял ден, но това не значи, че нямам свободно време. Като се прибера от работа, нямам какво друго да правя и писането тук ми е забавно и ме разтоварва от тежкия работен ден мила. Теб те натоварва, мен същото ме разтоварва - я сега прецени, кой е имал по-тежък ден
?
Кога една жена е доволна от същото което има тя самата??! Именно затова, всяка търси нещо повече, някой по-богат.
Не познавам двойка (роднини, приятели, познати и т.н.), в която жената да е по-богата и да изкарва повече пари от мъжа си! Ако това стане, тя го напуска и си намира друг мъж!
Уцелил съм право в десетката, иначе нямаше да ми се оправдаваш и обясняваш толкова!
Дейтунар, разликата между мен и теб е че ти нямаш смелостта да признаеш дори пред себе си, че може да си и по-зле от мен!
антракса напусна сцената и дейтона иска да кове жабата
god damn man
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Ама аз никога не съм ходила с по-заможен от мен, какъв имидж поддържам?! :дд С последните двама съм от една черга, първия беше от семейство по-бедно от моето. Издишаш.
Родителите ми също са били от една черга. Издишаш отново.
Ако ти имаше пари и жени, аз щях да си продължавам да правя това, където го правя и сега - да си градя бъдещето, за да мога в един момент да работя това, което ми се работи и да вземам пари за същото. Мързелив можеш да наричаш някой друг, но не и студент с медицинска специалност, щото нямаше да издържиш само да зяпаш такива неща, където ги виждаме ние всекидневно. Вярно - ако цял ден чукаш камъни, не ти е леко, но като цяло няма леко и лесно в живота. Или свикваш да се бориш, или мрънкаш. Абсолютно е до нагласа.
Има разлика между това да се разтоварваш и да тровиш някакъв форон с тъпотии и ти правиш точно второто - как за толкова време не разбра не знам?!
квак
Продължавам да се чудя защо жените, които истински харесвам, все са на стотици (или хиляди) километри. Голям "късмет".
Welcome to the Jungle...
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
Мислех да е Къпинка от Тетевен, ама щом си рекъл...![]()
Welcome to the Jungle...