.
Затворена тема
Страница 268 от 300 ПървиПърви ... 168218258264265266267268269270271272278 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 676 до 6 700 от общо 7495
    Мега фен Аватара на anonymous908491

тва първото в ляво дето мяза на момче с къси панталонки е първата дама на Франция
    когато банкери изберат президент геронтофил, който е женен за учителка педофил и тва не прави впечатление на никой в западна европа, щото са модерни

Мега фен Аватара на Rakshy
    папугай, виж наш'та как е застанала все едно някой ѝ е изкрещял МИИИИРНОООО и тя такава си е задържала въздуха и се е изпъчила

тръмпката е като моделка на виктория секрет бахти

и тая до нея, на белгия ли беше е с яка рокля :Д

туркинята е като някоя от на Мъск ракетите за Марс, спутник копеле

преди малко като ги показах на сестра ми чух коментара "тая най-вляво е като прибрана от магистралата, след тежък уикенд и градушка"

а педала е без коментар, не знам как изобщо можем да го намерим за окей да сложим мъж на женска снимка, смисл втф :Д
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението

тва първото в ляво дето мяза на момче с къси панталонки е първата дама на Франция
    когато банкери изберат президент геронтофил, който е женен за учителка педофил и тва не прави впечатление на никой в западна европа, щото са модерни
    По-интересно е коча на снимката.
    Сега разбрах че премиера на Люксембург е п*е*д*е*р*а*с*Т и тва му е половинката...
    Снимката е от среща на първите дами от натовските държави
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Нашата изглежда 2ра по красота на тази снимка
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Коя е нашата?
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Коя е нашата?
    от дясно наляво 2рата

на първия ред
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

тръмп и тая до нея са най-яки

нашата на тая снимка е малко като бита
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на LoadRunner
    нашта мазна леля не е лоша всъщност
    тенчето и отива ма задника и май не го биваше много

Голям фен Аватара на lunacy
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението

Като те чета, явно сте стигнали бая по-нататък от "изпречване на пътя".
    да

(или да е бисексуална, но с много по-силно влечение към жени, което си е жива лесбийка).
    не

бисексуалността не означава само равно привличане към двата пола

много рядко се случва да изпитвам чувства към момиче, но това не ги прави по-малко валидни
    както обича да спекулира майка ми Д:

иначе сме в добри отношения с момичето, мисля че всичко ще е наред

тоя форум е мина за сексистки и хомофобски изказвания, ахахахахах

уникати д:

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    тоя форум е мина за сексистки и хомофобски изказвания, ахахахахах
    хехехе, да не си заплю момченцето с късите гащи
    тва че ти си падаш повече гей, отколкото би
    ем, не знам, хомофобия тук няма, прости се подиграваме на западното падение
    Содом и Гомор не са били затрити без причина

Мързеливата КРАСАВИЦА и лудият ФУТБОЛИСТ (Сладки свалки)
    https://www.vbox7.com/play:ff416e5db8 в началото я помислих за рабалка, ама нашата рабалка е направо хубави в сравнение с тая овца, плюс това и в пъти по-умна
    пък тоя футболист ще отчая всяка бъдеща златокопка, толкова тъпо парче само на футболен стадион можеш да видиш

anonymous990763
    Guest
    Серенада? За мен?! Някой е объркал адреса.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Начи ти знаеш повече за живота на Тори от Тори?
    Хм.Интересно.
    Направил съм изводи по аналогия и косвени данни, официално опровержение няма, значи съм прав (докато не се появи по-подходяща хипотеза потвърдена с факти)!

И все пак - кои са излишните неща на снимката ?
    Според мен педала и пингвина (Ердоган-ханъм)!
    Оная най-отдясно, вярно изглежда като след 3 поредни смени на околовръстното !
    Бабето на Макрон, може някога и да е ставала за нещо .

Ако толкова се впечатлявате от педала - той е нищо, в сравнение с това:

Не подозирахте, нали ? Ама е истина!
    Обама е педал (и двамата) !
    Последно редактирано от Грозния : 05-26-2017 на 21:32
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Мила Тори - въпросът който поставяш не променя нищо! За жените няма никакво значение, дали парите са на гаджето им или на майката и таткото на гаджето - за тях тези неща са едно и също (колкото и да твърдиш обратното)!
    Благодаря, че поне ни призна за хора !
    Мрънкнето не е запазена марка само за мъжете. Дори във форума и тая тема има достатъчно мрънкащи жени (дори ти)! Прегледай последните 10 страници и преброй колко пъти си се оплаквала само в ТАЗИ тема. За Ива и другите да не говорим, че вече ще стане голямо заяждане !
    Преброй и колко "готини" и "вървежни" мъже се оплакват, пак в ТАЗИ тема (Дейтунара, Корба, Рънъра и др.). Мрънкащи, сами като кучета, но да признаят, че не им върви с жените - Ооо не, никога ! Защото тези "големи мъже" нямат топки и не им стиска да го признаят дори в анонимен форум !
    Аз бачкам по цял ден, много други "мъжки хора" - също! А ти сигурно се скъсваш от работа , а?
    Само че, да бачкаш съвсем не значи да имаш достатъчно пари, за да те харесват жените, особено у нас!
    Напълно излишно е - аз вече го обясних в общи линии как е и на всички останали им е ясно . Ти след като нямаш какво друго да кажеш, значи си е баш така !
    Примерът на оробороса е твърде краен и неподходящ! Той е човек на крайностите.
    Мечтае си тя, но не иска да си губи времето с някой който няма пари!
    В момента наличните мрънкачи специално за жените и парите сте трима във фороня. :дд
    Как пък баща ми, примерно, не се оплака за 21 години, че майка ми го е харесала заради или въпреки парите, а все се хвали, че е взел най-сериозната, работлива, умна и красива жена?! Как пък една аверка нямам, където да заглежда само богаташи?! Имам мацки, където се заглеждат по колите и си мечтаят някой ден да могат да си купуват такива безпроблемно и упражнявайки професията, която изучават и да си ги карат те тия коли, не да духат в Мазерати на дебел чичко и да са държанки. Как пък аз лично съм се возила сумати време в градския или съм вървяла пеша с някого подръка?! Че и не е бил само един. Много пъти съм ти казвала, че докато си все неоправдан/неразбран няма да видиш нито секс, нито връзка, нито опит в изброеното, пък ако ще да си заринат с шибани пари.
    Щом се трепеш от сутрин до вечер както го изкарваш, как имаш време да мислиш някви неща и да се оплакваш постоянно?! Не, как енергия имаш?! Ебаго, аз по цял ден само кибича по лекции, упражнения и болници и накрая нямам вътък до магазина да стигна. Откъде имаш енергията?! Хората, където наистина се трепят цял ден, нямат после сили да ходят да тровят група хора с житейските си драми и да раздават акъл на килограм. Вие тримата форонни мрънкачи що имате енергия за толкова негативни и напрагящи действия?!
    Не знам как не разбра есенцията на целия спор - че НЕ МОЖЕШ да мрънкаш, че жените са материалистки, щото обикновено това, където го имате мъжете от семействата си, го имаме и жените - пак от семействата си. Ако си късметлия, няма да делиш наследствен имот с братя/сестри. Ако си късметлия, няма колата ти да се разпада и да минава технически преглед само на документи и ще знаеш поне коя ръка е. Съответно няма как и защо да мрънколявите, че сме материалистки или че някой ви прецаквал. Щото никоя няма да ти легне на капака на А3ката супурнайста употреба и взета със заем от банка - най-вероятно и баща ѝ има същата А3ка и най-вероятно тя също я кара.

Отделно от това - казах ти не си навирай носа в моя живот и в моите избори, нищо не знаеш и си СУПЕР далече от истината.
    квак

хехехе, да не си заплю момченцето с късите гащи
    тва че ти си падаш повече гей, отколкото би
    ем, не знам, хомофобия тук няма, прости се подиграваме на западното падение
    Содом и Гомор не са били затрити без причина
    ad hominem "аргументите" са единствените, с които разполагаш, а си два пъти по-възрастен от повечето пишещи тук

озпех в живота

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    нищо не знаеш и си СУПЕР далече от истината.
    Както винаги,за всяко нещо.
    Убав,ако ти го казва един човек,да не вярваш.
    Двама,че и повече да ти го казват...осъзнай се,докато не е късно.
    Последно редактирано от deitona22 : 05-26-2017 на 21:44
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Мега фен Аватара на LoadRunner
    много интересна и стресираща теория
    https://www.youtube.com/watch?v=qqw41X3tai0
    космическо супер оръжие което всъщност съществува и избива планети
    Последно редактирано от LoadRunner : 05-26-2017 на 21:58

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Какъв ферман само, ашколсун Турие-ханъм (нали обичаш да си говорим на майчин език )!
    В момента наличните мрънкачи специално за жените и парите сте трима във фороня. :дд
    Не сме само трима - повече са, но нямат топките да си признаят!
    Как пък баща ми, примерно, не се оплака за 21 години, че майка ми го е харесала заради или въпреки парите...
    Много ясно, че така ще каже СЕГА! Ти къде си била преди 21 години, че да знаеш какво е било тогава ?!
    Как пък една аверка нямам, където да заглежда само богаташи?! Имам мацки, където се заглеждат по колите и си мечтаят някой ден да могат да си купуват такива безпроблемно и упражнявайки професията, която изучават и да си ги карат те тия коли, не да духат в Мазерати на дебел чичко и да са държанки.
    Практиката показва друго! Всяка жена гледа да се хване с някой по-богат от нея, освен богатите бабички, които не могат да си хванат по-богат дядка, защото същите тези дядовци спят с манекенки и плеймейтки!
    Ти спала ли си с някой, който е по-беден от теб? Не би го погледнала дори!
    Как пък аз лично съм се возила сумати време в градския или съм вървяла пеша с някого подръка?! Че и не е бил само един.
    Е стига бе, още малко ще кажеш, че сваляш пичове в градския ! Недей така Тори, вреди ти на репутацията !
    Много пъти съм ти казвала, че докато си все неоправдан/неразбран няма да видиш нито секс, нито връзка, нито опит в изброеното, пък ако ще да си заринат с шибани пари.
    Наивни приказки от лицемерни жени не ми трябват! Аз ако имах пари и ми се лепяха жени, ти знаеш ли какво щеше да правиш през това време? Щеше да стоиш отстрани и да завиждаш !
    Щом се трепеш от сутрин до вечер както го изкарваш, как имаш време да мислиш някви неща и да се оплакваш постоянно?! Не, как енергия имаш?! Ебаго, аз по цял ден само кибича по лекции, упражнения и болници и накрая нямам вътък до магазина да стигна. Откъде имаш енергията?! Хората, където наистина се трепят цял ден, нямат после сили да ходят да тровят група хора с житейските си драми и да раздават акъл на килограм. Вие тримата форонни мрънкачи що имате енергия за толкова негативни и напрагящи действия?!
    Като почнеш да работиш по цял ден, ще разбереш ! Ти просто си мързелива явно.
    Аз може да бачкам по цял ден, но това не значи, че нямам свободно време. Като се прибера от работа, нямам какво друго да правя и писането тук ми е забавно и ме разтоварва от тежкия работен ден мила . Теб те натоварва, мен същото ме разтоварва - я сега прецени, кой е имал по-тежък ден ?
    Не знам как не разбра есенцията на целия спор - че НЕ МОЖЕШ да мрънкаш, че жените са материалистки, щото обикновено това, където го имате мъжете от семействата си, го имаме и жените ...
    Кога една жена е доволна от същото което има тя самата??! Именно затова, всяка търси нещо повече, някой по-богат.
    Не познавам двойка (роднини, приятели, познати и т.н.), в която жената да е по-богата и да изкарва повече пари от мъжа си! Ако това стане, тя го напуска и си намира друг мъж!
    Отделно от това - казах ти не си навирай носа в моя живот и в моите избори, нищо не знаеш и си СУПЕР далече от истината.
    Уцелил съм право в десетката, иначе нямаше да ми се оправдаваш и обясняваш толкова !
    Както винаги,за всяко нещо.
    Убав,ако ти го казва един човек,да не вярваш.
    Двама,че и повече да ти го казват...осъзнай се,докато не е късно.
    Дейтунар, разликата между мен и теб е че ти нямаш смелостта да признаеш дори пред себе си, че може да си и по-зле от мен !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Мързеливата КРАСАВИЦА и лудият ФУТБОЛИСТ (Сладки свалки)
    https://www.vbox7.com/play:ff416e5db8
    Тая от Враца ме срази...
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на an7raks

антракса напусна сцената и дейтона иска да кове жабата

god damn man
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на tori
    Ама аз никога не съм ходила с по-заможен от мен, какъв имидж поддържам?! :дд С последните двама съм от една черга, първия беше от семейство по-бедно от моето. Издишаш.
    Родителите ми също са били от една черга. Издишаш отново.
    Ако ти имаше пари и жени, аз щях да си продължавам да правя това, където го правя и сега - да си градя бъдещето, за да мога в един момент да работя това, което ми се работи и да вземам пари за същото. Мързелив можеш да наричаш някой друг, но не и студент с медицинска специалност, щото нямаше да издържиш само да зяпаш такива неща, където ги виждаме ние всекидневно. Вярно - ако цял ден чукаш камъни, не ти е леко, но като цяло няма леко и лесно в живота. Или свикваш да се бориш, или мрънкаш. Абсолютно е до нагласа.
    Има разлика между това да се разтоварваш и да тровиш някакъв форон с тъпотии и ти правиш точно второто - как за толкова време не разбра не знам?!
    квак

Продължавам да се чудя защо жените, които истински харесвам, все са на стотици (или хиляди) километри. Голям "късмет".
    Welcome to the Jungle...

Продължавам да се чудя защо жените, които истински харесвам, все са на стотици (или хиляди) километри. Голям "късмет".
    темплар, не можеш да имаш мелания тръмп, в най-добрия случай можеш да си намериш някоя Малинка от копривщица
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Мислех да е Къпинка от Тетевен, ама щом си рекъл...
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си