- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ooo нее, защо един спор за техника стана толкова политически
Лина, каквото си си решила си вземи, евентуално ако имаш кокретни въпроси - търси отговори, пак казвам, на твое място бих се фокусирала в/у нещо, дето би ми било основен приоритет ( ако ще дизайн и комфорт да е това , или повече пауър за по-малко пари )
По темата:
Едва се събудих и към обяд се активизирах
Ревах на майка ми, че се самоизолирам, и че ще отида в холандия да се самоизолирам и там :Д
Бачках
Пак ревах, за подобна нелепа причина :Д
Пак побачках
Мн стрес ми образуват човешки ресурси, дано утре излезем наглава
И съм много несериозна със шофьорскитееееееее, тази теория, плаши ме, че ще фейлна
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
И аз. Смисъл все едно сравняваме самсунг и ейпъл, същата работа. И не казвам, телефон = лаптоп, че пак ще има нападки.
Цветомире, вземи върни няколко годинки назад архивите и виж разликата. Едното е навиране в очите, другото е просто съвпадане на мнения. Не знам до колко сме го показали, не мисля, че е кой знае колко, нооо, да, няма да тръгна да му се обяснявам пред целия форум "ама не си прав, кви глупости говориш". Просто не е редно за мен, сори, че защитавам половинката си. А ти с тоя речник после ми говори колко си се променил и очаквай някой да ти повярва.
ПС: Еви, днес ми звъннаха за кормуване, пак ще се явявам на 8-ми.
Нищо, другия път ще знаеш.
Малкият копелдак иска да ти преебе колата и ще го направи щом разбере коя е твоята! А той ще разбере, повярвай ми!
Срещнал си бъдещ престъпник, честито!
Ще!
Самата истина!
Един път да сме на едно мнение.
Освен това лаптопите се скапват по-бързо и по-често от настолните PC-та.
Това си е било доста стабилна преебавка, определено.
64 Gb само за уиндоуса не стигат, за какво го ползваш тоя лаптоп не знам.
Това също е добър съвет.
А ако си вземе SSD, рискът точно то да се преебе е доста голям.
В лаптопите няма нищо професионално, за същите пари винаги можеш да си вземеш много по-як и по-надежден настолен!
- Дума с три букви, първата е "К"! - Моля изберете една от трите карти на късмета.
- Средната.
- Това е двойка, кажете две букви от азбуката.
- "С"
- Няма "С".
- "П"
- И "П" няма съжалявам! Тъй като нямаме време, това беше последният участник за тази вечер. - Думата е...
![]()
Ахъм баш същото си е, но го наричай както искаш... Щом ти помага да заспиш вечер ;д
А за това с речничка ме нарани.. извинявай, от тук нататък ще се старая да водя разговорите си с теб във форума, все едно контактувам с хора от царският двор. Става ли така ваше светейшество?
И всъщност той те защитаваше теб без ник'ва аргументация от "Имам си своите причини", хората му обясняват като на олигофрен защо едното е по-добро от другото (хора с опит в това), но понеже His fuck doll си е наумила нещо и зат'ва и той трябва да се набута между шамарите да се покаже какъв е разбирач.. ;д
Sorre but not sorre, thats the real deal right here.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Къде казах, че аз съм разбирач? Аз просто изказах мнение и отново както типично по български на мен тръгна да ми се обяснява колко НЕ разбирам. Аз нито съм се заяждал, нито нищо. Просто го попитах за конкретния модел кое му е по-хубавото и тръгнаха някви спорове. Плюс т'ва той след т'ва намеси съвсем различни неща които нямаха нищо общо с първоначалния "дебат".
И мен грам не ме ебе, кой колко пари вади на месец и от к'во, нали се сещаш. Плюс т'ва много пък ми знаеш моя месечен доход, така че не знам как стигна до т'ва заключение, а и като цяло не виждам т'ва к'во общо има, но както и да е. Но хейт, ениуей
Не знам къде видя да защитавам когото и да било, аз дори не говоря за конкретния лаптоп който Лина е постнала. Аз говоря за продуктите на Асус като цяло. Щото пък аз мога да ти кажа, че от не знам колко години ползвам продукти на Асус и никога не съм имал проблеми с нищо. Нали се сещаш, че тези неща са много субективни. Пък и да не говорим за факта как във високия клас, Асус почти нямат лошо ревю от хора разбиращи още повече от всички нас. Но стига вече по тая тема. Аз не искам да убеждавам никого кое е по-добре, и кое не е. Всеки си има вкус и предпочитания и си прави избора възоноснвоа на тях. Така че т'ва за ебането... малко на заяждане ми бие.
За останалото което си написал.. Малко или много се покрива от това което казах за вкус и предпочитания.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Изобщо не казах това лол?
И сериозно, отвори архивите и виж преди няколко години какво беше.
Колкото до другото - защо си мислиш, че сама съм си избрала лаптопа? И защо преди малко каза, че е добър, а сега твърдиш точно обратното? Хмм?
Не ми се влиза в излишни спорове, не казвам нищо с лоши чувства.
По темата...
Време е ОТНОВО да се размрънкам като 14 годишен сопол... Значи не стига само, че днес няма да спи в нас, ами и аз утре съм на работа, което означава, че шанса да се видим граничи с НУЛЕВ.
Което ме натъжава, защото в сряда съм нощна, а през деня ще съм мега зает + един бърз пред работен (след обеден) сън, КОЕТО ПЪК ОЗНАЧАВА, че ще се видим чак след като се наспя в четвъртък, а това цялото време е дълго горе-долу колкото връзката ни, което пък значи, че ми е ебахти тъпото... ;д
Дали да не си изпляскам отпуск? ;дд
Dr. Gregory House
Успех ! Бтв, казвала ли си ми защо са те късали
А на мен току що ми звъннаха за БЧК да карам утре сутринта, поне да започна от някъде :Д
Едит: Бога ми, кога изкочиха тези 5 мнения след Лиланда :Д
Последно редактирано от NomNomNom : 05-29-2017 на 18:49
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Добро от към характеристика имах предвид ;д
Dr. Gregory House
И по-скоро това ти го направи, не аз. Ноо нейсе..
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
А не, просто е малко досадно, но явно не можеш да научиш старото куче на нови номера.. ;д
Dr. Gregory House
Отне ми 25 години, за да разбера, че няма любов. Сега ми е интересно колко години ще ми отнеме, за да разбера, че животът цялостно няма смисъл.![]()
![]()
![]()
п.с. кой ли знае как се праска с новия си сега :3 ей, това е! обичат ме и 1 седмица след кат скъсаме се хвърляме на слевдащия кур... различни са бе![]()
Dr. Gregory House
Как не можа да паркираш бту? И на каква кола караш?
Dr. Gregory House
Нямаше прегазен. Грешките бяха от типа на престрояване, щях да закача бюрдюра (буквално да го закача) и той ми бутна волана и разни ей такива. Дори на знаците и сфеторарите нямах грешки, нищо че бях супер притеснена. Просто за елементарните неща бях скована...
едит: Като цяло ми е малко трудно паркирането още, което е нормално предполагам. Просто по някаква причина реших, че трябва да въртя волана в обратната посока, грешка, която по принцип не правя...![]()
Dr. Gregory House
Hямам думи точно в началото на Рамазан да ми се шитне целия комп. Прибирам си се доволен от живота и кво да видя ?! компа ми разкачен от кабелите и седи в ъгъла а уж вчера до два през нощта му слагах антивирусни и кво ли не и днес си работеше перфектно направо...