- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Филмари.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Кви филмари бе, дримоче? Ебане да има, ебане. Сух, сух, сух...Да хвърля боба.
И едно поздравче, да видиш, че и аз съм човек ;д. Задължително да го чуеш, ей.
You're tryin' to be different, that makes you no different
филм ли ще ни пускаш
да вадя пуканките
или да изчакам някойтук да се появи
Ти пък, няма да се пУашиш!
А дано, ама надали!
Това не означава че е трол...
нито пък че не е!
Мила, това е най-често дъх от неядене, а не от немиене на зъбите.
Ако сутрин не ядеш, и 100 пъти да си измиеш зъбите, пак ще имаш дъх на умрели катерици!
Още ли има хора, които вярват на подобни глупости?!
Много добре си го казал, специално за Ивата!
И за Трънчо!
Нищо не знаете вие, сутрин и пръднята му на маргаритки мирише!
Сутрин и ти си такава, само че досега никой не се се сетил (или осмелил) да ти го каже, преди мен!
Това е така, но тия проблеми не се лекуват с миене на зъбите!
Това е просто нагла държанка на някой олигарх - какво очакваш?!
Еееее тая дриймлокърка бе. Голям хакер ще излезе. Хем ми научила профила хем и около 20 общи приятели имаме. Чак страх взима да ме хваща вече...
Корб на някои от снимките изглежда бая едричка и възрастна като за уж 90ти набор. Но има и други както казах дето има готино девойче на тях и наистина изглежда на около тази възраст, но са поотпреди. А профилите са на по няколко години.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
чувствам се потиснат :/
и се изсмях на тва с умната маймуна, корб, добра работа
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Още един смърдящ дизентериен фекалий : |
Кво да очакваш от същество, което не си мие зъбите сутрин.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Заради летните новини. Вместо по 1 час във Вторник,Сряда и Четвъртък сега е по 30 минути от Понеделник до Петък.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
мома глупав ли си
това е очевиден сценарий на мъж под чехъл в семейното гнездо (не искаше да напада но влезе изцяло в тона на жена си)
тази не е змия ами е змей и то тъп
най-мразя хора които не осъзнават, т.е. не признават грешката си
тези винаги стават за смях, ама винаги
това е добре да се възпитава в ранно детство
Последно редактирано от LoadRunner : 05-31-2017 на 20:07
Ей, много съм се хилила, хубаво нещо е самоиронията - равна няма. Направо се разревахме от хил. :ддддд
И пак - супер ми е приповдигнато и нетърпеливо! ДАДАДАДАДАДАДАДА! <3 Даже днес си направих кОпонче самичка, само къде върху масата не се качих да подскачам и да си танцувам. :д Бях забравила какъв кеф е да ти е кеф.
квак
Да, и тя ги е разбрала въпреки, че за непознати гледащи профила ми се виждат само 2-3 снимкиИма си и проверка даже как те виждат тези, които не са ти приятели.
Всъщност и за бонус се е снимала и в центъра на града ни и съседни градове. На това му се казва истински професионализъм. Изпипано до последния детайл...
![]()
Между другото, я някой да каже кога почва ГОТ?
И аз бях с крайно негативно мнение за "София - ден и нощ" преди, но не е лошо всъщност. Има един образ Коки, който цепи мрака ;д.
Като си казал, ще обясня за подписа ми, да не си мислите, че съм цитирал грешно ;д. Цитатът ми идва от тая песен:
https://youtu.be/-k9qDxyxS3s
You're tryin' to be different, that makes you no different