Първоначално написано от dreamwalker Той няма да го пише тук, да не тръгнат да го проверяват. А вие откъде знаете, че е гей? Защото му лепвате етикети без да имате доказателства?
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton А вие откъде знаете, че е гей? Защото му лепвате етикети без да имате доказателства? Не съм казала, че е. Просто му напомних, че не съм хомофоб, за всеки случай.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Първоначално написано от dreamwalker Не съм казала, че е. Просто му напомних, че не съм хомофоб, за всеки случай. Не става дума само за теб.
Първоначално написано от inewton Не става дума само за теб. А и ако е, това обяснява донякъде агресията.
Първоначално написано от dreamwalker А и ако е, това обяснява донякъде агресията. То си е негова работа какъв е. Както казваше един свещеник, на земята всеки сам си затваря вратата към рая. Въпросът е защо му го натяквате.
Първоначално написано от inewton То си е негова работа какъв е. Както казваше един свещеник, на земята всеки сам си затваря вратата към рая. Въпросът е защо му го натяквате. Аз му мисля доброто, просто го съветваме да се успокои, не виждаш ли.
Първоначално написано от inewton Не става дума само за теб. хехехе разни индикации
Първоначално написано от dreamwalker Аз му мисля доброто, просто го съветваме да се успокои, не виждаш ли. Не го съветвате да се успокои, постоянно му повтаряте, че е гей. Във всяка тема, в която се появи го правите. Първоначално написано от papugai хехехе разни индикации Например?
Първоначално написано от inewton Не го съветвате да се успокои, постиянно му повтаряте, че е гей. Във всяка тема, в която се появи го правите. Например? Посочи къде съм писала, че е.
Първоначално написано от dreamwalker Посочи къде съм писала, че е. Вече споменах, че не става дума само за теб. Точно ти не помня да си правила такива коментари, ти по принцип не правиш подобни коментари.
Първоначално написано от inewton А вие откъде знаете, че е гей? Защото му лепвате етикети без да имате доказателства? http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11379557
Първоначално написано от papugai http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11379557 Хората се променят.
Първоначално написано от inewton Хората се променят. значи другата година може да си до мен като сложа бялата качулка и тръгна по гробищата
Първоначално написано от papugai значи другата година може да си до мен като сложа бялата качулка и тръгна по гробищата Всичко може. Ама дали ще стане не знам.
Правила