Първоначално написано от inewton Не взимам обидите на хора, които не познавам на сериозно. На тези, които познавам също, ама това е друг въпрос. И все пак нямаш нищо срещу него. Аз също. Но това не означава, че не се подразбира злобата, с която са отправени към теб. А моето заяждане е невинно, просто той (и още един-двама) се възприема твърде сериозно и не може да направи разликата, която други потребители могат.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Първоначално написано от dreamwalker Аз също. Но това не означава, че не се подразбира злобата, с която са отправени към теб. А моето заяждане е невинно, просто той (и още един-двама) се възприема твърде сериозно и не може да направи разликата, която други потребители могат. Не знам. Ако бях видял, че проявява подобни симптоми нямаше да го харесвам. А сега го харесвам, както всички, от които нямам лошо впечатление.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Не знам. Ако бях видял, че проявява подобни симптоми нямаше да го харесвам. А сега го харесвам, както всички, от които нямам лошо впечатление. Нямаш ли лошо впечатление от мен. :@
Първоначално написано от dreamwalker Нямаш ли лошо впечатление от мен. :@ Не, трябва ли да имам?
Първоначално написано от inewton Не, трябва ли да имам? Да.
Първоначално написано от dreamwalker Да. Явно имаме различно мнение по въпроса.
Първоначално написано от inewton Явно имаме различно мнение по въпроса. Но истината е само една.
Правила