Първоначално написано от inewton Не става дума само за теб. хехехе разни индикации
Първоначално написано от dreamwalker Аз му мисля доброто, просто го съветваме да се успокои, не виждаш ли. Не го съветвате да се успокои, постоянно му повтаряте, че е гей. Във всяка тема, в която се появи го правите. Първоначално написано от papugai хехехе разни индикации Например?
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Не го съветвате да се успокои, постиянно му повтаряте, че е гей. Във всяка тема, в която се появи го правите. Например? Посочи къде съм писала, че е.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Първоначално написано от dreamwalker Посочи къде съм писала, че е. Вече споменах, че не става дума само за теб. Точно ти не помня да си правила такива коментари, ти по принцип не правиш подобни коментари.
Първоначално написано от inewton Вече споменах, че не става дума само за теб. Точно ти не помня да си правила такива коментари, ти по принцип не правиш подобни коментари. Йей. <3
Първоначално написано от dreamwalker Йей. <3 Това не решава проблема. Не виждам защо се заяждате с него, аз не съм го видял да проявява ad hominem, oсвен ако не го предизвикат.
Първоначално написано от inewton Това не решава проблема. Не виждам защо се заяждате с него, аз не съм го видял да проявява ad hominem, oсвен ако не го предизвикат. Nope, той постоянно го прави, затова дълго време мислех, че е по-малък от мен. ;д
Правила