.
Отговор в тема
Страница 69 от 451 ПървиПърви ... 195965666768697071727379119169 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 701 до 1 725 от общо 11257
    Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението

за сега съм с тва, щот не съм ънлокнал този от снимката

тва се води т-34 от 1940
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението

за сега съм с тва, щот не съм ънлокнал този от снимката

тва се води т-34 от 1940
    https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net...ff&oe=59D9423B
    аз имам един такъв в гаража
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на tori
    Адска жега ми е и съм готова припаднала. Нямам търпение за довечера за баня и още по-нямам търпение да дойде почивката след малко. Наистина умирам.
    квак

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Адска жега ми е и съм готова припаднала. Нямам търпение за довечера за баня и още по-нямам търпение да дойде почивката след малко. Наистина умирам.
    Много жега е да, това не е човешко вече! Стане ли над 37 градуса вече не е жега, а е АД! Защото тялото ни е 37 градуса и не може да понесе такива температури, между 20-30 градуса е идеалната температура и за нас и за техниката!

CоupDeGracе
    Guest
    Какъв е смисъла да си богат в общество пълно с крадци ? Смисъл да вадиш по 3000/30000/30000000 лв. на месец, цакаш хората за да вадиш повече, но ти ги цакаш като създаваш храна направена от пластелин, силикон, пластмаса и покрита с тънък пласт реална храна и поръсена с есенции, но после отиваш даваш тези пари за матрак, направен от евтини карценогенни материали, за да може и продавача на мебели да те прецака от парите като го представи като елитен продукт, после той отива ги дава за автомобил 2-ра ръка, който ръмжи като звяр, защото е пълен до горе с вещества спомагащи временното му по добро функциониране, като 90 годишен на виагра. Вечния кръг на прецаквацията, в който никой не печели наистина, просто така си мисли, тоест все едно да се дрогираш и да си мислиш, че това е истинско щастие.

Представете си обществото като човек държащ бутилка бензин и запалка и си представете всички крадци като пиявици. Колкото повече са пиявиците, толкова по анемичен е човека/обществото и толкова по склонен да се самозапали, самоунищожи. Тоест имайки днес повече всеки алчен лишава 2-ма утре и просто поставя поредната тухла на разрухата. Парите имат смисъл, доколкото хората си имат доверие един друг и колкото повече всеки оставя ценностите си настрана за един лев повече, толкова по вероятно става да се събуди в общество, деградирало до период в който действат само правилата на джунглата. Но поне ще има куфар с пари за подпалки, тоест поне няма да му е студено, докато гладува и е жаден и всички искат да го убият

Разбира се, няма нищо лошо да си богат, стига да си стигнал до там достойно, да си стигнал там благодарение на твоя труд и гениален ум, но без всичките преки пътища към величието, където всички ядем кремвирши от свински нокти и си мислим ,че това е истински хот дог
    Последно редактирано от CоupDeGracе : 06-30-2017 на 13:17

Мега фен Аватара на an7raks
    Какво сте се размрънкали, бе?! Хората климатици са измислили... и море... и студена биричка...

Голям фен Аватара на lunacy
    коментарът на една приятелка по повод връзката ми

"жалко, но честито"

и аз така го усещам

Супер фен Аватара на corbV2
    Вече се подигравате с тия гаджета. Кой щял да си съсипе лятото, кой не знам си кво. Радвайте се, че сте вървежни, защото всичко се случва. Неуважително е към хората, които се затрудняват с това.
    You're tryin' to be different, that makes you no different

Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    коментарът на една приятелка по повод връзката ми

"жалко, но честито"

и аз така го усещам
    free dick
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

аааау, вените на трицепса

ТВА АЗ ЛИ СЪМ БЕ
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    точно

тъп си
    Ти пък си остър...хейтър.
    И какво, ако пък случааайно Анархи си измисля, ти по-готино и по-съвършен ли ще се почувстваш? Така го чувства, така го споделя.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    ако пък случааайно Анархи
    Не си измисля, оня ден го видях с неговата.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Какво сте се размрънкали, бе?! Хората климатици са измислили... и море... и студена биричка...
    Начи, знаеш кво работя и къде, знаеш колко градуса става в такова място, бич плийз - там и ти ще мрънкаш и ще хвърляш водите. :ддд

Он: Продължавам да съм бясна, въпреки банята и двете кутии цигари, щях да напердаша някого с парцала най-накрая. Мършите оставили най-новия си "кадър" да се оправя с тия кофти и сложни работи. Начи, всяка заповед наистина е предпоследна и никой не помни кво е казал два часа по-рано. Ше трябва да се записваме. Иначе всичките са много готини, големи са купонджии и са много усмихнати - до ся играхме кючеци и припявахме тъпотии.
    Ми, за тва говоря пък, тва гледам 15 часа и кусур. Кво друго да обсъждам?! Айде удари ме, щото искам да ти кажа нещо, а?!
    Дано си изкарат хубаво, аз умирам и когато господ ме събуди, както казваше не помня кой. Нямам нерви за никого и за нищо, дори за нея. Май нямам нерви и за себе си даже. Аре, със здраве.

Едитвам:
    Забравих да кажа, че за пореден път се очаква от мен да си стъпя на врата, само че тоя път насреща виждам някви адски бейсик неща, които нямат косъмче отгоре надградено. Чудя се дали си заслужава да се правя на интересна и дали наистина да не заеба нещата. „Не се отказвай толкова лесно.“ вика... Хехехе, на чуждия гъз и хиляда сапуна са му малко, тъй ли?! Ама в твоя като влезе мехурче и го играеш обиден/наранен. Я, де вика дъртия, „да ти го тура у дупи дан одиш пеш" и да мирясаш малко, а?! Аз правя челни стойки и се въртя на пети, то ми се прави на ударено с мокър парцал. Поне да го бях ударила с въпросния парцал, вярно.
    Последно редактирано от tori : 06-30-2017 на 19:16
    квак

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Не си измисля, оня ден го видях с неговата.
    вие май нещо не четете, казах че имената и хората съществуват
    историята е шокова

Мега фен Аватара на anonymous908491
    ти си мазохист, щом му четеш километричните постове
    плюс това всички знаем как ще свърши

Последно редактирано от papugai : 06-30-2017 на 20:10

хаха динко от ямбол щял да влиза в биг брадър

Мега фен Аватара на pandabear
    той се върна, видяхме се, почувствах се добре, а вече към огромната колекция си имам и преспапие и от Мачу Пикчу. липсваше ми. и някак забравих за големия яд, който ми се беше насъбрал, само като го прегърнах. не мога да повярвам как минаха тези часове, като едно мигване. прекрасни истории и изживявания ми разказа, чак малко съжалих, че отказах предложението му да отида с него. но нищо, де. следващият път, хех. когато дойде време да ме изпраща, един човечец на стълбите в подлеза проведе странен диалог с него, който до някаква степен ми стопли душата, въпреки че докато ги слушах се посмях много: "хубаво момиче имаш до себе си, не я изпускай" (аз добавям "и добро, и добро", той се спира, аз продължавам напред, смеейки се.) "абе май вече го направих." "не си, нали е до теб." "мислиш ли?" "да, любовта е по-силна от атома." "ето какви бомби ще ползват за 3-тата световна значи". така леко неловко ми беше, тъй като си имаме история, но в момента просто сме много близки приятели. и така. абе, хубав ден беше. като изключим огромната жега, заради която изпих лиииитри вода и постоянно ми се пишкаше, всичко беше супер
    Последно редактирано от pandabear : 06-30-2017 на 20:18

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    хаха динко от ямбол щял да влиза в биг брадър
    малко вероятно е
    от джобене на "бежанци" прибира доста повече

"Бъди себе си", хъх...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    малко вероятно е
    от джобене на "бежанци" прибира доста повече
    четох статия, ама напълно е възможно, страда от звездомания, предлагат му пари, тъп е и затова му предлагат повече пари (от 250 на 400 000лв уоу)
    ако го вкарат сто процента вкарват и бежанци
    няма начин

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    ти си мазохист, щом му четеш километричните постове
    плюс това всички знаем как ще свърши

ahahahah, както казват, goals
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

На Динко може да му пратят например Прея. За да го възседне.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Не че се опитвам да адвокатствам нещо, но си мисля, че в случая атаката не беше насочена срещу теб, а по-скоро срещу изказването на Рънъра, който понякога мацките се избиват за него,нали.
    Не, беше едно 'ура' за всички знайни и незнайни фантазьори, подвизаващи се тук. А те не са малко. Дори не четох поста на Анархи.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    @грозния, нашите наричат индийците цигани и отказват да ги нарекат по друг начин :Д
    Ще трябва доста да поработиш за да подготвиш почвата !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си