- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net...ff&oe=59D9423B
аз имам един такъв в гаража
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Адска жега ми е и съм готова припаднала. Нямам търпение за довечера за баня и още по-нямам търпение да дойде почивката след малко. Наистина умирам.
квак
Какъв е смисъла да си богат в общество пълно с крадци ? Смисъл да вадиш по 3000/30000/30000000 лв. на месец, цакаш хората за да вадиш повече, но ти ги цакаш като създаваш храна направена от пластелин, силикон, пластмаса и покрита с тънък пласт реална храна и поръсена с есенции, но после отиваш даваш тези пари за матрак, направен от евтини карценогенни материали, за да може и продавача на мебели да те прецака от парите като го представи като елитен продукт, после той отива ги дава за автомобил 2-ра ръка, който ръмжи като звяр, защото е пълен до горе с вещества спомагащи временното му по добро функциониране, като 90 годишен на виагра. Вечния кръг на прецаквацията, в който никой не печели наистина, просто така си мисли, тоест все едно да се дрогираш и да си мислиш, че това е истинско щастие.
Представете си обществото като човек държащ бутилка бензин и запалка и си представете всички крадци като пиявици. Колкото повече са пиявиците, толкова по анемичен е човека/обществото и толкова по склонен да се самозапали, самоунищожи. Тоест имайки днес повече всеки алчен лишава 2-ма утре и просто поставя поредната тухла на разрухата. Парите имат смисъл, доколкото хората си имат доверие един друг и колкото повече всеки оставя ценностите си настрана за един лев повече, толкова по вероятно става да се събуди в общество, деградирало до период в който действат само правилата на джунглата. Но поне ще има куфар с пари за подпалки, тоест поне няма да му е студено, докато гладува и е жаден и всички искат да го убият
Разбира се, няма нищо лошо да си богат, стига да си стигнал до там достойно, да си стигнал там благодарение на твоя труд и гениален ум, но без всичките преки пътища към величието, където всички ядем кремвирши от свински нокти и си мислим ,че това е истински хот дог
Последно редактирано от CоupDeGracе : 06-30-2017 на 13:17
Какво сте се размрънкали, бе?! Хората климатици са измислили... и море... и студена биричка...![]()
коментарът на една приятелка по повод връзката ми
"жалко, но честито"
и аз така го усещам
Вече се подигравате с тия гаджета. Кой щял да си съсипе лятото, кой не знам си кво. Радвайте се, че сте вървежни, защото всичко се случва. Неуважително е към хората, които се затрудняват с това.
You're tryin' to be different, that makes you no different
аааау, вените на трицепса
ТВА АЗ ЛИ СЪМ БЕ
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Начи, знаеш кво работя и къде, знаеш колко градуса става в такова място, бич плийз - там и ти ще мрънкаш и ще хвърляш водите. :ддд
Он: Продължавам да съм бясна, въпреки банята и двете кутии цигари, щях да напердаша някого с парцала най-накрая. Мършите оставили най-новия си "кадър" да се оправя с тия кофти и сложни работи. Начи, всяка заповед наистина е предпоследна и никой не помни кво е казал два часа по-рано. Ше трябва да се записваме. Иначе всичките са много готини, големи са купонджии и са много усмихнати - до ся играхме кючеци и припявахме тъпотии.
Ми, за тва говоря пък, тва гледам 15 часа и кусур. Кво друго да обсъждам?! Айде удари ме, щото искам да ти кажа нещо, а?!
Дано си изкарат хубаво, аз умирам и когато господ ме събуди, както казваше не помня кой. Нямам нерви за никого и за нищо, дори за нея. Май нямам нерви и за себе си даже. Аре, със здраве.
Едитвам:
Забравих да кажа, че за пореден път се очаква от мен да си стъпя на врата, само че тоя път насреща виждам някви адски бейсик неща, които нямат косъмче отгоре надградено. Чудя се дали си заслужава да се правя на интересна и дали наистина да не заеба нещата. „Не се отказвай толкова лесно.“ вика... Хехехе, на чуждия гъз и хиляда сапуна са му малко, тъй ли?! Ама в твоя като влезе мехурче и го играеш обиден/наранен. Я, де вика дъртия, „да ти го тура у дупи дан одиш пеш" и да мирясаш малко, а?! Аз правя челни стойки и се въртя на пети, то ми се прави на ударено с мокър парцал. Поне да го бях ударила с въпросния парцал, вярно.
Последно редактирано от tori : 06-30-2017 на 19:16
квак
ти си мазохист, щом му четеш километричните постове
плюс това всички знаем как ще свърши
![]()
Последно редактирано от papugai : 06-30-2017 на 20:10
той се върна, видяхме се, почувствах се добре, а вече към огромната колекция си имам и преспапие и от Мачу Пикчу. липсваше ми. и някак забравих за големия яд, който ми се беше насъбрал, само като го прегърнах. не мога да повярвам как минаха тези часове, като едно мигване. прекрасни истории и изживявания ми разказа, чак малко съжалих, че отказах предложението му да отида с него. но нищо, де. следващият път, хех. когато дойде време да ме изпраща, един човечец на стълбите в подлеза проведе странен диалог с него, който до някаква степен ми стопли душата, въпреки че докато ги слушах се посмях много: "хубаво момиче имаш до себе си, не я изпускай" (аз добавям "и добро, и добро", той се спира, аз продължавам напред, смеейки се.) "абе май вече го направих." "не си, нали е до теб." "мислиш ли?" "да, любовта е по-силна от атома." "ето какви бомби ще ползват за 3-тата световна значи". така леко неловко ми беше, тъй като си имаме история, но в момента просто сме много близки приятели. и така. абе, хубав ден беше. като изключим огромната жега, заради която изпих лиииитри вода и постоянно ми се пишкаше, всичко беше супер![]()
Последно редактирано от pandabear : 06-30-2017 на 20:18
"Бъди себе си", хъх...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
На Динко може да му пратят например Прея. За да го възседне.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer