- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Моля за внимание! СПЕШНО
Глей го малоумника кво написа.. аз ти обяснявам че съм по умен и разбирам написаното по друг начин, като по висш мозък те питам какво значи това за твоя мозък?!?!?!? толкова ли е сложен въпроса за тъпия ти мозък ве дебеа майка му
снимката на профила е от 2015
Няма ли някой друг опонент с повече мозъчен капацитет?
666
666
666
66
6
Ами аз като говоря по умен начин, а ти по тъп.... все едно говорим на 2 езика и няма как да стане просто. Питах те само един въпрос, какво значи това което си написал? Ясно е че текста е краден, ти си тъп и не можеш да измислиш такъв цитат. Въпреки че и тоя цитат ми се гледа тъп :Д
В науката намерих своите граници, докато в Църквата живея своята свобода.
Е не добавям в фб непознати хора е брат... иам 10 приятелчета там но никой от тях не е случаен.
КЕФИ МА ЧИ ТУК НЯМА КОНТРОЛ НАД СЪДЪРЖАНИЕТО И МОГА ДА ПСУВАМ СВИЧКИ!!!!!!!!!!!!!! ;Д
E видях го оня статус , иначе сигурно помниш кой съм нали
Ще се възползвам че тоя форум не се контролира и ще кача тази легендарна снимка снимана преди 2 месеца.... за жалост се подстригах. Трябва да чакам още 3 месеца за подобна коса.
![]()
Ti oshte li si v goceto , shtoto mai ti kazah kvo stana 4e tiq nashte prodadoha tam apartamenta ni 2015 kogato se zapoznahme za 1 pat![]()
Кога съм се запознавал с теб като аз не се прибирам от работа? А след работа не излизам от у нас... интересно... ще ми кажеш или да питам чичо господ
Ivo shte ti prati edni screenove che tuka ne znam kak...