- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Оправяйте се, аз ангажименти за черпене към вас нямам, вие имате към мен.
чшшш много яки цигарки си взех.. <3
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Мали, кво хубоу валииииии... <3 Само за спане е. :дд
квак
Спи ми се, боли ме главата и знам че дори да се прибера пак няма да си почина. Как го измисли това и аз не знам ама не е честно. Да идва другата седмица, да се връщат всички на работа и училище и да не се занимавам с тях повече, че много ми идва.
Ходи ми се някъде за няколко дни, ама няма как да станедаже уикенда ще ми е зает, освен ако техният план не се получи, тогава ще мога да си почина малко ОТ ТЯХ!
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
аддадада, на това се надявам
че на 35, вече ще е съвсем нормално
точно, има таван, но какво да направя, че има някакви чичовци-пичовци, ходят на фитес и са забравили, че годините минават
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Хвани си някой с не толкова голяма разлика в годините, когато станеш на 45-50 точно тогава, когато ще си в вихъра си, но мъжлето ти с над 20г няма да може да ти достави удоволствие и точно тогава, ще забравиш какво е това да изпиташ оргазъм..
Ей затва' започвате да изневерявате вие жените, щот идва това време когато батката е прекалено изморен за ласки..
^тогава ми кажи защо изневерявате вие мъжете, при все че обикновено жените ви са по-млади от вас
Номи, I feel your pain![]()
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Ок, последна дълга баня тук. Дългата смяна приключи и сега ще наметна некви дрехи, за да ям. Щото съм гладна като идиот. Уморена и гладна.
квак
по-странното е, че не е така
броят мъже, които наистина тренират редовно, е леко смешен. Имаше няква статистика покрай един пичага, който го даваха в новините, че сме на едно от последните места по физическа активност под формата на тренировки.
още по-странно е, че във фитнесите винаги са едни и същи хора и рядко има нови, които да се задържат за повече от месец, а изникват нови фитнеси и уж печелят.
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
На мен ми е странно как има някакви хора, които са във фитнеса, когато и да ида. Ходил съм произволни часове през деня и произволни дни от седмицата(когато мога), а има 4-5 човека, които засичам ВИНАГИ. И това са хора на 25+ години, които би следвало да работят и евентуално да имат някакви лични ангажименти.
Добре, де, да речем че са нощни смени... Нямат ли някакви ангажименти, различни от работа и фитнес? Вярно е, че са егати жУвотните, ама ми се струва странно да имаш толкова свободно време и всичкото да го влагаш във вдигане на железа.
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Там е работата - едни и същи хора съм ги виждал и сутрин, и вечер във всякакви дни от седмицата...![]()