- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
^ постовете ти все повече започват да ми приличат на тези на Грозния
Последно редактирано от lunacy : 08-08-2017 на 09:22
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
не се учудвам
дойдох да кажа че днес се чувствам добре, любовните ми драми са на заден план и с нито един от бившите ми не сме се чували тези дни
на центъра в Пловдив има PizzaLab и веган пицата става много хубава (и не е скъпа)
опитайте ;*
Йънги, и аз съм го поствала тва преди. Никого не излъгах, че съм лоша. :дд
квак
^ Извинявайте, шизофренията се обажда от време на време.
Е, мърльото гаден отиде да го спи пък аз да си лера гайлето с дългата смяна...Нищо, утре той е дълга пък аз ще спя. И на всичкото отгоре ще се дразня, щото съм гадно лайно пък. Че и събота ще почивам, има да се дразня тук... :3
Нямам търпение за неделя.
квак
Готин ден.
5 музея,5 печата.
Неделя-още 2 ще се добавят,освен ако времето пак не реши да покаже че е от женски пол.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Ехо сервитьорката дай си фб, да се запознаем..
Тука някви аптекари ми се праят на тешкари, и не спират да повтарят, че работата им била мноо трудна и отговорна.
Ае гътвайте се или хващайте БГ-еарлайнЗзЗзЗ.
Чуствам се изклчително пре.ебан.От онзи ден съм за няколко дни на морето (Свети Влас ако има значение).Там се харесахме с едно момиче на моята възраст,ама от Франция.Изключително красива и с хубаво тяло.Няколко пъти като се засичахме тя ме заглеждаше,после и аз я заглеждах.Онзи ден осъществихме контакт (на английски език) говорихме си общи неща.На следващия ден пак сутринта я засичах няколко пъти в ресторанта на хотела и на бийч бара и все ми се усмихваше и намигаше.След това тя,сестра й ( около 16-18 год.,също много красива) и родителите й бяха на басейна на хотела,когато минах покрай тях те със сестра й и майка й нещо ме изкоментираха и постоянно ме гледаха като въпросното момиче ми се уамихваше и няколко пъти ми махна с ръка и ми намигна.После в басейна играхме на топка.Със сигурност и тя ме е харесала,но аз съм влюбен имал съм гаджета,но не съм чуствал нищо такова както към нея.Сигурно тя е момичето на живота ми,любов от пръв поглед.Лошото е че утре си заминавам и сигурно никога няма да я вида за това ме е яд,постоянно акъла ми е в нея,близките месеци няма да я избия от там.
Май стана много дълго писането,поздрави от морето!
Млада кръв, ще трябва сега да лижеш много подметки за да ни върнеш отново във форума, и после ако това изобщо се случи те искам да си тих като тревата, да имаш постоянно нещо за учене или просто да нямаш време да влизаш.
А индистинкт може и да поработи по друг начин за доброто ни настроение и съм сигурен че ще и хареса.
Ясно ли е?