- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
активен потребител, много директен и твърдо отстояващ позицията си.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
ти си абсолютно заблудена
никога не съм го видял да отстоява позицията си
той просто декларира едни и същи неща с години
това не е защита на позиция и никога не си е защитавал позицията
по едно време целия форум се опитваше да му каже колко е прост но вече никой не се занимава с него
леко груб но точен
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Приятен ми е напоследък![]()
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Че е жена.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Гаджето на дивиргента
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Добавям и объркана,към предположението че е жена.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
един от малкото останали свестни
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
непрекъснато се държи като смешник, ама ме забавлява понякога с мненията си
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Приятен е
When other little girls wanted to be ballet dancers I kind of wanted to be a vampire.
Time to die.
много светла личност която се радвам че познавам
пп
и как играе шах само
Скоро ще бъде велик шахматаджия (шахматист).
Единствената във форума, която разбира от всичко.
С колата е.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Хехе, сигурно е доста кофти да се мислиш за някакъв много вървежен и да таиш в себе си толкова дребнавост и злоба.. Да те пита човек зак'во е тоя хейт, ама и ти не знаеш.. сигурно е модерно..
Все пак ти собствено мнение нямаш.. Петко с овците е малко ситуацията..
Стани Куме да седнем, че тоя има да черпи, са казали едни велики Българи и Кръвчицата ще изпълни заветът им.. с една тъй обещана (а и много желана) каса бира. / От нас месото/
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
dreamwalker си трие на коментарите, защото най-вероятно е лице на инвест ор. Ин весто р е медийна корпорация. Някои хакват телефони и компютри и се мислят за по-възвишени хора.
Дори някой си прави добри експерименти с личните светогледи и характеристики на пишещите тук.
Правят се на идиоти.
Правят се на различни хора.
Пишат, че са деца, а в същото време са възрастни.
И по този начин си мислим, че можем да определяме.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 08-29-2017 на 12:07