Първоначално написано от npp а работим ли за всеобщо спасение, така щото и да направим съдбата по-добра за всички за в следващите/бъдещите цикли на вечността?! Релевантен си.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Първоначално написано от dreamwalker http://media.tumblr.com/tumblr_m5nchdmmg71qcwic6.gif Релевантен си. наясно ли си с вечния кръговрат?
Първоначално написано от npp наясно ли си с вечния кръговрат? Наясно съм. С факта, че си хахо. Но не те съдя, харесвам те.
Първоначално написано от dreamwalker Наясно съм. С факта, че си хахо. Но не те съдя, харесвам те. А ти си на 32 години, но си хубава.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava А ти си на 32 години, но си хубава. знам че е на трийсетак а ми праща снимки на някво малко момиченце бахти педофилката радвам се че темата се разви както подобава моя бицепс е 42 студен който не верва да дой да пипне напомпен скача с 2 санта
Първоначално написано от LoadRunner моя бицепс е 42 студен който не верва да дой да пипне напомпен скача с 2 санта Доктора няма бицепс, ама виж го какъв мъжкар е, с мъжкарски характер (и студен, и напопмен едновремнно). Няма начин да не си го забелязал.
Първоначално написано от defender Доктора няма бицепс, ама виж го какъв мъжкар е, с мъжкарски характер (и студен, и напопмен едновремнно). Няма начин да не си го забелязал. Има някакъв малък шанс да не го правиш преднамерено, но от 95% от коментарите ти лъха хомоеротика. А уж си против LGBT.
Първоначално написано от LoadRunner знам че е на трийсетак а ми праща снимки на някво малко момиченце бахти педофилката радвам се че темата се разви както подобава моя бицепс е 42 студен който не верва да дой да пипне напомпен скача с 2 санта Сигурно има основание да се крие. На мен ми харесват нейните коментари. Може би работи за тим.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 09-17-2017 на 21:42
Първоначално написано от LoadRunner знам че е на трийсетак а ми праща снимки на някво малко момиченце бахти педофилката радвам се че темата се разви както подобава моя бицепс е 42 студен който не верва да дой да пипне напомпен скача с 2 санта Не смятах, че някога ще го напиша, но ти и младите кървища сте по-досадни и от мен. Продължавай да столкваш бягащи момичета в парка и не мисли толкова за важната ми особа. Може и момичето да приеме поканата ти за кафе, хохохохо.
Първоначално написано от dreamwalker Не смятах, че някога ще го напиша, но ти и младите кървища сте по-досадни и от мен. Продължавай да столкваш бягащи момичета в парка и не мисли толкова за важната ми особа. Може и момичето да приеме поканата ти за кафе, хохохохо. с мойта история нещата се обърнаха, тя се оказа везни, шибана неадекватна преследвачка, излезе и курвичка, мерака ми към нея отдавна изчезна лелче
Първоначално написано от dreamwalker Наясно съм. С факта, че си хахо. Но не те съдя, харесвам те. гламави сте вие, които колкото и пъти да започвате сериозна тема, все се оказва, че се отклонявате в шантави конверсации
Първоначално написано от npp гламави сте вие, които колкото и пъти да започвате сериозна тема, все се оказва, че се отклонявате в шантави конверсации Не съм виновна, че люде на 20+ години не могат да водят нормална дискусия.
Правила