Проклет дейвид айк, не трябваше да го чета.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Проклет дейвид айк, не трябваше да го чета. Като казах DSM-5, не е зле да го прочетеш, може да ти е в полза.
Първоначално написано от DoctorSatan666 Като казах DSM-5, не е зле да го прочетеш, може да ти е в полза. То и ти трябва да го четеш това, хехе.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Първоначално написано от dreamwalker То и ти трябва да го четеш това, хехе. Вече съм го чел, шушумиго.
Първоначално написано от DoctorSatan666 Вече съм го чел, шушумиго. Ахахахахахах.
Първоначално написано от DoctorSatan666 Като казах DSM-5, не е зле да го прочетеш, може да ти е в полза. Мъчно ли ти е за Хитлер? На сила хубост не става.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Мъчно ли ти е за Хитлер? На сила хубост не става. За разлика от теб, аз не живея в съжаления, още повече към събития, в които не съм имал никакво участие.
Първоначално написано от DoctorSatan666 За разлика от теб, аз не живея в съжаления, още повече към събития, в които не съм имал никакво участие. Но възхваляваш във всеки твой пост нещо отминало . Кой се учи от грешките си?!
Имаш ли братя или сестри?
Правила