.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Hybrid View

Мега фен
    Какво е "путьо"?
    Обясни какъв трябва да е един мъж за да не е путьо и жените да го харесват. Щото тебе всички знаем, че много жени са те харесвали, заради мачовското ти излъчването, тип Динко.

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Какво е "путьо"?
    Обясни какъв трябва да е един мъж за да не е путьо и жените да го харесват. Щото тебе всички знаем, че много жени са те харесвали, заради мачовското ти излъчването, тип Динко.
    Кво да ти се обяснявам ве шматка. Ти когато си си играл с кукли, аз обикалях махалата с аверите и крадях ябълки от кварталната будка щото нямаше какво да ям. Е как да ме разбереш, лигавник, след като още тичаш зад гъза на мама и тати.
    Как да ме разбереш, след като цял живот си обграден от хомо-мишки и смотани софийски богаташ-тарикатчета, докато се правиш на добро момче пред ваште, а аз бръмча по улиците и се занимавам с наркомани, мангали, отрепки и психопати.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Кво да ти се обяснявам ве шматка. Ти когато си си играл с кукли, аз обикалях махалата с аверите и крадях ябълки от кварталната будка щото нямаше какво да ям. Е как да ме разбереш, лигавник, след като още тичаш зад гъза на мама и тати.
    Как да ме разбереш, след като цял живот си обграден от хомо-мишки и смотани софийски богаташ-тарикатчета, докато се правиш на добро момче пред ваште, а аз бръмча по улиците и се занимавам с наркомани, мангали, отрепки и психопати.
    Че и аз преди да дойда в София съм живял в провинцията бе льольо, хващали сме жаби от реката и сме ги пекали на огън край реката и сме ги яли, а не в ресторант. И аз съм бил между мангали, даже като малки, като сме ходили да се къпем в реката и един мангал ми откраде слиповете и си оставил неговите насрани слипове (дето не ги прал от един месец) и твръдеше, че те били моите. Не ми говори, ама тва е че ти и досега си останал на това малоумно ниво, па и даже се гордееш.
    Последно редактирано от defender : 10-02-2017 на 11:57

Готини историйки, но не ме интересуват малките ти провинциални приключения. Знам само това което виждам срещу мен сега, а то е една плачеща женичка, дето само циври и мрънка кое колко зле било, а нищо не прави по въпроса. Лайньо, ако беше видял и знаеше нещата, които аз съм видял и знам, нямаше и един ден да изкараш в мойта кожа. Не се преструвай че знаеш какъв е живота на улицата, щото се вижда веднага какъв разлигавен софийски дришльо си.

Мега фен
    ако беше видял и знаеше нещата, които аз съм видял и знам, нямаше и един ден да изкараш в мойта кожа.
    Хехехе, какво се самомитологизираш?! Не мога да повярвам по какъв примитивен начин си придаваш важност.

Тва ми прозвуча, като: "Ти знаеш ли кой съм аз уее".

И кой си ти ве, какво толко си видял? Какво по-лошо можеш да видиш от смърта, дето всички сме я виждали?

Докторче, в началото, като беше още извънбарирен дух, по ме кефеше, но откакто излезе от оня образ, много отклонения цъфнаха. Я пак си влез в онзи образ и аз вече няма да ти се смея, щото като излезеш от него и работите стават сериозни.
    Последно редактирано от defender : 10-02-2017 на 12:18

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Какво по-лошо можеш да видиш от смърта, дето всички сме я виждали?
    Видях тия като теб, дето са като умрели приживе. Отрицатели на живота и волята, заключени в свят на вечен разпад и умствен задух. Слепци и пораженци.

Мега фен
    Отрицатели на живота и волята, заключени в свят на вечен разпад и умствен задух. Слепци и пораженци.
    И това го казва човекът, дето твърдеше, че бил извънбариерен и нямал никакви цели в живота, ами живеел просто, защото трябвало да се живее - това ако не е разпад, умствен задух, отрицание на волята, не знам какво е?

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    психопати.
    Защо ме споменаваш на последно място.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Защо ме споменаваш на последно място.
    Не съм ги изброявал по степени, мое сладко психо-патенце.
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 10-02-2017 на 14:30

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си