.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1786

Hybrid View

Голям фен Аватара на Zlennox
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Хехе, че защо политиката ще ми определя дали съм имбецил или не.

Ти ако си мислиш, че в живота си се ръководя от някакви политически правила и програми, много се лъжеш. Единствено се съобразявам с религията си. Политиките се сменят, отминават, оставят хората излъгани и пак почват отначало, а Иисус е вечен и предостатъчен.

Айде молим ти се, ти ако си енциклопедично политическо животно, аз религиозно животно и така че, всеки да си пасе в стадото. Въпреки, че религиозните хора днес са в много незавидно положение и лузърски етикети, но вече над 2000 години продължаваме напред и цепим мрака на политическата бесовщина. Докато твоите политически вождове, утре като тази политика се изчерпа, ще обърнат палачинката, с ново начало и заклеймят миналото.
    Да си религиозен и заинтересован в политиката не е контрадикция или някакъв парадокс. Вкрая на краищата политиката на една държава решава какъв стандард на живот ще имаш, не Сиско разпнатия.
    His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.

На една чешма край паралкис в планината беше изписано ,, Народ без морал и вяра, винаги е беден '' . Политиката не е всичко.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Zlennox Виж мнението
    Да си религиозен и заинтересован в политиката не е контрадикция или някакъв парадокс. Вкрая на краищата политиката на една държава решава какъв стандард на живот ще имаш, не Сиско разпнатия.
    От това, което виждат очите ми, откакто досега съм гласувал, абсолютно нищо не е било изпълнено от това заради което съм гласувал. Нииищо. Това е челен опит, по важен от всякакви политически думи.

И даже сега протестна мрежа се борят да направят гласуването по интернет и така съвсем демокрацията ни да стане виртуална. Страшно.

Виртуална демокрация, виртуални избори и в края на краищата виртуален живот.
    Последно редактирано от defender : 10-03-2017 на 16:07

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си