- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Меритокрация
Може да са по-важни за теб, но момента в който играе колана, друга песен ще запеиш
Я кажи какви са, да видим как са "толкова прости", че никой не може да ги покрие!
Що за липса на обноски.
Само три са и са безобразно прости:
1. Да бъде седмия син на седмия син.
2. Да бъде червенокос.
3. Името му да не съдържа "и". Нещо от рода на Саруман, Гандалф, Дъмбълдор и т.н.
Недоумявам как е възможно досега никой да не е покрил тези изисквания.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Можеш ли да си сигурна, че не съм седмия син на седмия син? Трябва да пробваш на пълнолуние.
Последните две със сигурност няма и да ги покрия, но това няма никакво значение, защото коланът ми е червен и го размахвам така както Дъмбълдор размахва пръчката си дълго и плавно.
Виждам, че си сравнително невъзпитан, наличието на обноски е неписаното ми четвърто правило, така че отпадаш моментално, не плачи.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Агресията не те прави силен.
Загубата на контрол под която и да е форма не те прави силен.
Още по-зле, значи и емоционален - минус една точка контрол.
Не можеш да прилагаш нещо, което никога не си имал.
Дриймоче, какъв е тоя кандидат-сапун дето се опитва да те зарибява? Не знае ли че обичаш мен и ако не знае, защо не си му казала?
Нали знаеш кой е новия нацизъм? Брадясалите като мен. Аллах ще властва във Европа и не можеш да го спреш. Дори го има в Библията -- Последното Причастие.
А колкото до момичето, повярвай ми -- много по-добре ще се погрижа за нея сексуално и всякак. Може да съм доста груб, но не съм несигурен като теб, псевдо-наци приятелю.
Аллах не властва в Европа. Не гледаш ли, че просто либералите се гаврят с вашата религия и скоро ще я трансформират в розова, хомосексуална притурка. Ето, например в Германия вече отвориха джамия за хомосексуалисти и изобщо не им пука какво казва Аллах (в Турция има ли джамия за хомосексуалисти, има ама нанайси). Как може да си толкова наивен, че Аллах щял да властва в Европа, по-скоро Аллах ти е изпил мозъка.
Последно редактирано от defender : 10-08-2017 на 20:23
Момчета, вместо да се карате, предлагам - имаме 10 кубика дърва за цепене у нас, да ги прекараме с едното. През това време Dreamwalker ще ни направи баница.
Последно редактирано от defender : 10-08-2017 на 20:35
Аз нямам намерение да се женя, но понеже ти влюбено го преследваш от около 7 години, мисля, че тази чест ще се падне на теб.
Тъкмо ще сте първата хомосексуална двойка във форума, пионери в областта.
Нали се сещаш, че единствено на съпругата ми бих позволил да ми говори по този начин за около 30 секунди -- да вентне леко, колкото за фън, веднъж на 12 месеца примерно. Ти не си ми никаква. Ако ти ми говориш така на живо ще щракна с пръсти и ще ти нагласят един тахарруш на момента.
Добре, скланям глава. Научи ме за историята на Белоградчишките скали. Нали там си родена.