Цитирай Първоначално написано от filmimilmi Виж мнението
Жалкото е в случая, че ти от женска солидарност ще получиш запек.

Значи тая "стойностната" на автора разхожда неговото куче заедно с някакъв сопол и не й стиска да му каже, че вече обменя телесни течности с друг, което при евентуално разкритие би го накарало да се чувства наранен като от изневяра, но не... Според теб той бил губил стойностен човек.

Да, ето дойдохме си на думата за вмирисаната ти женска солидарност. Видиш ли, ТЯ му е шефа в ситуацията. Приравнихме нещата до там, добрем...

И след като има ясни признаци, че не е човекът за него, тогава защо ти продължаваш да упорстваш и да искаш той да търчи да й ближе гъза? Или сега ще се защитиш, че ти просто темите не ги изчиташ от - до.

В конкретния случай няма да е преебан, защото няма да стои да се самосъжалява и самозалъгва до последно докато ближе някакъв женски гъз. А тази цялата е абсолютен ГЪЗ спрямо него. Не мисля всички жени за тъпи путки, а по-конкретно такива като теб за такива, защото мислите, че всеки мъж трябва да ви пълзи в краката без дори да ви става неудобно и за миг стига да се чувствате като принцеси.

Начините за възбуда са много, но в действителност с последно си изречение не отричаш, че тази дейност (да ти ходят по задбника) е донякъде голяма краста. Чеше ти егото и се мислиш за изключителна, ако знаеш, че някой си бие чикии докато си мисли за теб.
Моето момче, изобщо не ме познаваш. Нито познаваш тях. Мерси за отделеното мнение за мен, нямаше нужда. Жив и здрав!