- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
скорпионче ^^ още помня как си писахме цяла нощ![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
^those were the good times![]()
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Ами май не я знам.
Don't judge my story by the chapter you walked in on.
готино девойче
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Симпатяга![]()
Когато искаш да направиш нещо, намираш начин!
Когато не искаш - търсиш причина.
Нямам лоши впечатления
I'm too weird to live, but much too rare to die.
весело е с тоя
може да бъркам, имаш над 1000 приятели, мързи ме пак да го издирвам
по темата
има големи цици, което понякога е хубаво, друг път не толкова, сещате се
има нужда от психолог
Видях го преди няколко дена.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Мисля, че бихме могли да дискутираме теми, извън полезрението на стандарта. Уви, прекалено е заета да тролва.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Позитивно и разсъждаващо момиче с добър вкус за шалове.
Изпитва страх от това да казва истината в тази тема.