- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
Нещо се е бъгнала май, държи се по-нормално от всякога.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Фейк
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Свестно момиче.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
След като Тори го заряза живота му се обърна на 180 градуса.
Очевидно всезнаещ life advisor.
не ме кефи
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Интелигентен типец е, но обича много да генерализира хората, не търпи чуждо мнение и много обича да спори. Хубаво е да не взима нещата толкова насериозно. Такъв тип е, че бих пил бира с него, но ако не си говорим на супер сериозни теми.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Човек с различно, но винаги полезно мнение и един от малкото останали земни хора във форума.
Останал е с грешното мнение,че съм спрял водката
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Водката е единствения алкохол, който не мога да пия. Така че най - вероятно не бих пил водка с него.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Нит го знам, нит го познавам, ама изглежда точен.
Ученолюбиво момиче.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
не ме радва