- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Още нещичко тематично се сетих.
https://www.youtube.com/watch?v=C5hxFAwKIzs&t=79s
Ако на някого не му се седи мръсен, но се кефи на подобни миризми, тука са обяснили хората как да си направим кадаверин.![]()
абе ко мислите за ринопластиката ( ако е при добър хирург )
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Последно редактирано от galaxy29 : 08-04-2018 на 22:03
~~~~~~~❋✿❋~~~~~~~
Тоя чаршаф защо ли го зачетох, добре си го подминах предния път като влизах, само си развалих настроението с тоя тип.
Извинявай ама вие в мазе ли карате нова година?
То като не ти е приятно да пребиваваш някъде няма как да се чувстваш комфортно, това че ти имаш мазоли на петите и си сиренясал не значи че всички са така. Търси си дебела, пъпчива селянка с мазоли от къра и сиренясала путка (демек като на тая дето те е възпитавала) и всичко ще ти е 6+. Ама ти не, искаш ти да си сиренясал пък дамата ти да е тип "искам вътрешна тоалетна"
Хората се събират със себеподобни, като се научиш да си знаеш мястото няма да те виждаме да се жалваш само из форума.
зимата винаги ми е pinkish след като съм ял една две такива салати на ден.
Последно редактирано от LoadRunner : 08-04-2018 на 22:29
Някойтамникойтук, да, кифла съм пък - държа на много неща, обаче и върша достатъчно за хората наоколо си. Такъв ми е характера - искам всичко, държа на най-доброто. За щастие съм се обградила точно от хора, които не се чувстват свине като теб, така че няма проблем да мидлиш за мен точно квото си прецениш. Факт е, че всеки от хората, с които общувам достатъчно често, е приятно-арогантен, точен до степен цепене на секунда, работлив, мислещ и се къпе редовно, яде с нож и вилица като човек и си мие зъбите. Аз СЪМ повече, заради това искам повече. Ти, като се виждаш като свинче в кочинка, ок. Само не мириши на хората.
Едитвам: Всъщност, не знам с какви свине си си карал въпросната нова година, но трябва тях да храниш, вместо мацката, където ти е отказала. Била си е напълно в правото да си търси комфорта, макар и по глупашкия начин да е оставила там едни пари, пък да си е намерила оправдание. Разбира се, че няма да празнува със свине, щом се има за нещо повече от тях.
Казах го и назад в едни постове - не ме интересува колко си възвишен, ако не се грижиш за себе си достатъчно добре. Как мога да разчитам, че ще се грижиш за деца или дори животни с възвишена душа, но мизерно тяло?! В живота има едни неща - наричат се приоритети - ако ти е по-важно да се въргаляш в леглото +5 минути, вместо да идеш да се изкъпеш, ми не е окей. И тва го казвам и го твърдя даже след 6 15-часови смени на работа, направи си сметката. Ти и грозния само се оправдавате и измисляте простотии, белким ви се прости немарата, а после мрънкате, че жените са меркантилни. Ми, не е меркантилно да дам 60 лева за нешо и да искам да е здраво и направено както трябва - аз си върша работата както трябва, искам същото насреща. Най-нормалното нещо на света е да НЕ искаш да ставаш кепазе с парите си. Така е и с хората ми - върша достатъчно много за тях, търся си правилното отношение. Никой не е длъжен да се отнася добре с мен, но аз съм длъжна към себе си да изисквам това. По-добре да дъм недоволен човек, отколкото доволна свиня.
Последно редактирано от tori : 08-05-2018 на 01:12
квак
Нормално ли е след като ми се е случило нещо хубаво, да седя и да се притеснявам, понеже многото хубаво не е на хубаво?превръщам се в баба ми!
Спи ми се и същевременно от вълнение не мога да мигна дори, дано в крайна сметка всичко да е ок.
Филма дето го гледахме днес ме мотивира да продължа с книгата, но не мисля че съм в кондиция за такова четиво, особено по това време на денонощието. Ще си пусна някоя простотия по МТВ, ще си запаля някоя ароматизирана свещ и ще се опитам да спя.
Първоначално написано от ivaaaaaa
![]()
Последно редактирано от HollyGolightly : 08-05-2018 на 05:02
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Рънърчо глезанчо мамим не не карахме въпросната Нова година в мазе, а в нещо като старовремска вила или направо стара къща в едно село. И не ми отказа реално на мен, а на приятелката си, с която живеят почти врата до врата в един блок в София. И да, за мен е лигла.Аргумента на Тори за точната дума и сериозността също отива някъде в небитието. Пожелавам ти много такива да се въртят около теб. Но пък може и да я срещнеш. И без това се носеха слухове, че е мъжемалачка. Как ли пък само на нея и пречеше?
Тори бла бла бла бла бла бла.
Та какво викаш за отговорностите като точност, гледане на деца и животни? Мога да ти гарантирам, че като съм се уговорил с някой цепя секундата. Мога да дойда и 10-15 минути по-рано стига да не ме възпрепиятства нещо като превоза например. Мога да дойда и с един час закъснение напълно умишлено, ако знам, че е доста голям процента аз да чакам толкова. Много съм сериозен. Като обещая нещо го изпълнявам задължително и не се отмятам в последния момент. Затова и понякога трудно давам обещания.
Грижим се (включително и аз) за един вътрешен котарак, три външни котки, понякога идват на терасата и още две чужди, които не гоним, а долу понякога подхвърляме храна и на още една.Всичките махленско превъзходни. Едно куче каракачанска овчарка, два заека и десетина кокошки. Ти с нещо такова можеш ли да се похвалиш? Та теб с тази твоята мания ще те е гнус да влезеш при кокошките. Може случайно да ти се закачи някое ако на маникюра. Храненето на зайците и кокошките с тоя маникюр пък ще ти е една изключително сложна задача. Да не говорим, че вероятно ще гледаш погнусено и осъждащо акото на котката и кучето вместо да се вземеш в ръце и да ги изхвърлиш. Да, и мен ме е леко гнус, но съм го правил много пъти. Ти можеш ли да се похвалиш с тези неща? А Рънъре ти? Та то дори едно обикновено миене на чинии си е доста сложно с дълъг маникюр. Та стига ала бала, стига умнизми, стига си ми вадела от 10 кладенеца вода. За доста повече животни, които са си лично мои съм се грижил от теб и вероятно съм много по-точен и държащ на думата си от теб. Сега спокойно можеш да си изсмукаш някой и друг аргумент от пръстите си. И да, миналата година като почиствах гнайса в селото ни с бормашината седмица и половина се къпех всеки ден, защото целия пряшоляк отиваше в мен и макар с очилата ми, шапка и зъболекарска маска пак ставах целия и навсякъде в песъчинки от залепящата мазилка. Когато ходя на море също се къпя постоянно, тогава понякога и два пъти, защото дори задника ми се напълва с пясък, а и през големи периоди от време ходя пулогол и мокър по един бански и понякога някаква тениска и джапанки.
Ти не си нищо повече, ти си вирнала носа и се заблуждаваш, че си кой знае какво чудо на чудесийте. Просто една от многото направили го, които не желаят и не могат да се погледнат отстрани.Но пък то и на 22 години е горе долу нормално да си мислиш, че всичко, което лети се яде.
Имаше наскоро едно във Фейсбук ама точно в десетката за такива като теб.
'Някога ми каза, че не съм ти на нивото. Един килограм краставици моля."
Нещо от тоя сорт.
Та не вири толкова надутото носле, че не се знае кой ще срещнеш по пътя си някога и дали няма да ти е необходим и в по-добра моментна позиция от теб.
Edit: Сега се сетих още нещо. Имаме си един комшия. Един много костюмиран и държащ се все едно е от френската буржуазия господин. Говорещ супер официално и някак рязко контрастиращ с хората тук. Видимо богаташ. Е тоя същия въпросния господин и жена му са супер материалните типове. Като заговори за материални придобивки и мед му капе от устата. Не понасят животните и постоянно ги тровят и едвали не се присмиват на хората дето ги обичат, че са някакви селяци. И при всичките финанси и голямо самочувствие дето има, че е нещо по от другите, веднъж му трябваха 6 колички чакъл и поиска от баща ми. После му се отделиха две от сърцето да върне и каза, че само толкова е взел. И по думите на комшиите това не е първата му подобна изцепка. Иначе и той като теб видимо се смята за някак...ПО от простолюдието наоколо.
Последно редактирано от Niakoitam : 08-05-2018 на 08:40
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
То ти не си от простолюдието, ти реално си си от животните. Толкова голяма липса на адекватност изобщо не може да съществува. Реално си си просто един смотльо, който, заради начина на мислене, няма сам да постигне повече от "Давам краставиците на левче килото, моля!" И тая неадекватност е твоя запазена марка, никой друг не съм видяла да е така смачкан. И не - нищо против нямам някой да продава краставици, имам против да продаваш краставици щото това ти е уж единствения изход, а после да се оплакваш. Приемаш живота лошо, имам против това.
квак
Ами радвам се в такъв случай, че живота почти не ме среща с материалстични кифли като теб. Риска на професията мъжете да тичат по разни взели се твърде насериозно малки девойки помпайки им допълнително и без това напомпаното самочувствие.
Както се казваше: "Не се хвали, че по теб тичат много мъже. Те и по футболната топка тичат 22ма, но целта им е само да вкарат."
Друг е въпроса пък и че не съм много убеден, че точно по теб тичат кой знае колко мъже. Извинявай, че ще го кажа, но за големите си претенции си леко простоватичка.
Edit: Всъщност "леко" казах от възпитание...
Последно редактирано от Niakoitam : 08-05-2018 на 09:32
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Простоватички са хората, които не си учат децата да учат. Аз не се чувствам простоватичка. Все пак, страха от банята и от четката за зъби не е мой. Казах ти - ако е проблема, че нямаш въьможност да се къпеш, има начини. Твоя проблем са приоритетите и желанието. За щастие или нещастие, не се намираш в Африка без течаща вода, че да ми говориш как някакви хора нямали вода. Не за друго, ми щото като мислиш за Африканските деца, е вероятно да заразиш българските, без да помогнеш за проблема с водата по никой начин.
квак
То най-простите хора винаги се имат за най-умни и вървежни.
Ето тази рязко ми напомня за индивидите като теб.
https://m.vbox7.com/play:80f8def0
Гледайти и завиждайти дрисли мръсни. Аз съм най- готяната и не можете да ми стъпите на малкия пръст.Знаех че си кифла, но не съм си и помислял, че си чак толкова проста кифла. Макар че начина ти на изразяване често го загатваше де.
Явно от Русе все такива излизате.
Последно редактирано от Niakoitam : 08-05-2018 на 09:59
Казах ти - мисли си за мен квото прецениш - изобщо не се събуждам с идеята да се харесам на някого. Обаче ти, така или иначе, не можеш да се харесаш дори на себе си. Лошо е да ти липсва каквато и да е самооценка, щото се получава точно кучешки живот, за който мрънкаш до 80, ако бога на мизерията не е милодтив, за да те прибере по-рано.
квак
И аз така. Особено пък на хора като теб.И на теб ти е бая грешна самооценката, но явно не ти е особен проблем.
Well, пристрастена съм към цвекло. Имало е месеци, в които съм пила ежедневно на смути или сок. Оцветява ми се урината само в началото, даже невинаги и то само от такъв, който е от магазина. Понеже моето баби знае калко обичам и ми отглежда и никога не ми се е случвало с домашното оцветяване. Между другото някъде мисля, че съм чела, че оцветяването може да се дължи на лоша резорбция или нещо такова, ще излъжа. За пореден път гит-ът ми е по-добръ от гит-ът ти, хаха (не говоря лично, ийзи). Цвеклото е лов, цвеклото е лайф <3 и винаги ми е помагало за изчестване на кожата.
Ок, цяла сутрин слушам Ъпсурт и уча. Мултитаскинг левъл мастър.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Иии.
ФРД-то ми се нави с приятелката си да дойдат да живеят у нас за около 2/3 от месечните разходи по къщата ( моята стая си остава моя )
Само дето приятелката му трябва да вземе окончателно решение, че иска да живее в холандия ( тя си е в бг )
Не си и представям какво й е, но мисля, че ФРД-то ми ще подходи мъжки и ми напомниха за мен преди 3г. :
- имах приятел, който живее в друга държава с 2ма съквартиранти
- гледахме къщи да се изенесем заедно
- аз бях в българия, нямах книжка и не говорех испански.
реално същата ситуация, само дето мен ме зарязаха ( 37г. мъж ), а сега виждам 25г. мъж по-твърдо решен да са с приятелката си и съм готова да съдействам със всичко ;
от друга страна, друг фр в Чехия, предната му приятелка уж искаше да са заедно, но не отиде при него в чехия, техните не бяха хепи, и слава богу.
Намери си по-яка жена, тя за има-няма година се премести и даже си намери хубава работа.
Тъй че тази история съм я виждала вече доста пъти с различен край, и само малко ме притеснява, да не се откаже мацката.
Защото аз определено искам да живеят у нас, не ми се дава под наем на непознати
А аз преди 3г - точно окло 8- 12 август - трябваше нашите да ми дават ксанакс, защото рухнах психически.
и измежду реването и невъзможността да правя нищо ( пуснаха ме да работя от вкъщи, но накрая пуснах болничен, защото бях като зеленчук ) , успях да си намеря работа и да замина, полу-рухнала, в непозната държава сама, и живях в хостели и къмпинги 1 месец ( ходейки на работа в лъскав офис и умирах от срам , че не можех от куфара да си извадя нормални обувки ), с последните пари изкарах 2 месеца и кредитната карта до дъното ( защото не съм имала никога от кого да взема на заем )
така че, таз годишното местене не може да се сравнява с това преди 3г.
а август винаги ми е един такъв преходен и тежък, затова се забивам и тук, понеже с никого не ми се говори
Последно редактирано от NomNomNom : 08-05-2018 на 11:51
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Номи, вси пак би ли променила нещата, през които си минала днес, гледайки назад? Мислиш ли, че тези трудности са ти помогнали по-някакъв начин да си това, което си сега, защото трябва да се гордееш със себе си, какво си постигнала със сигурност.
Наканих се и гледах видеото на Супер Палав…много е гнусно. Просто не знам какво им става на тези хора, последно време една нормална песен няма, може би само Хайвера на СкандаУ ме радва ама а там съм пристрастна.
Иначе Искрата и Папи Ханс се опитват да копират The Lonely Island. Само дето едните са самопровъзгласени комици, а тези нашенските и те не знаят какво са. Правят простащини и според реакцията на хората се определят
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Иве -
Ако можех да избера, щях да се върна 3г. назад и ако имаше начин да съм с този човек и да градим семейство, това щях да избера.
Никога не би се върнала при него в момента, но бих избрала да не ми се бяха случили тези неща.
Гордея се с това, което съм направила, обаче не се гордея като жена - ако бях жена на място, щях да имам мъж, който да ме закриля и да е по-силен от мен, нямаше да съм полу-амазонка като в момента.
И се притеснявам, че за някои неща просто няма връщане назад, не мога да стана по-послушна.
То това ми е проблемът, не съм доминантна, обаче не подлежа на никакъв контрол. А преди 3г. все пак щях да завися от някого и нали кобилкина това говори, че трябва да разчиташ на мъжа. Не, че кобилкина ми е пример, но все пак не може всичко да се обяви за простотия, има някакъв резон.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Забелязвам, че напосредък са те налегнали такива мисли и честно казано can relate. Много съм старомодна и до известна степен си харесвам стереотипите за мъжката фигура и тн. Някак си жените сме станали много самостоятелни и в много отношения по-силни от мъжете, те пък от своя страна се чувстват репресирани и се държат като репресирани. Мразя путки, независимо от пола, лол. С годините (звучи сякаш съм стара), но започвам да го чувствам, то си е като природа/инстинкт и ми се измества фокуса към по-традиционни за една жена да го наречем неща. И въпреки, че съм далеч от твоята самостоятелност, която си постигнала, успех, кариерно развитие, ако щеш, пак не си представям живота ми като на някоя от съученичките ми, които са майки. Гледам ги постепенно започват да създават семейства и това ми се струва толкова чуждо, митично дори, сега! А те са го направили преди две години да кажем. Пак бих избрала лутането, депресиите, през които съм минала, за да открия какво искам да правя в живота си, пак бих избрала безсънните нощи и дните, които съм прекарвала учейки, буквално отделяйки се за малко от учебника за физиологичните нужди. Пак бих избрала всичкия рев, разочарования, болка, огорчение пред това. Не знам как трябва да се чувствам от тези неща :д Може би твърде късно съзрявам. Приемам семейството като отромна отговорност, отдаденост и тн и си задавам въпроса дали просто аз съм психически неподготвена за това;недорасла или моите връстници са действали неразумно, подбудени от младежки романтични идеи за брака и децата. Нзнм. Нзнм защо написах всичко това. Просто те чета напоследък и да знаеш, минавам през подобни дилеми.
благодаря, че споделяш, интересно е след 2-3г. какво ще ни е положението; точно, че и аз имам по-традиционна представа за взаиоотношенията.
А за сетъл-ването, преди 3г. се чувствах готова сякаш, и сега се чувствах готова преди 3 месеца ( преди да осъзная, че няма да го бъде )
Реално в периодите, когато приключвам с нещо и мога да се застоя ( например сега имах дом, стабилна работа и някакви потенциални хобита + можех да запиша да уча наесен ), се чувствам готова да се отпусна.
Обаче се замислих, че ще съм сама, и че това бих правила само, ако имах партньор.
И се паникьосах, и реших, че е време за нови приключения. И сега предвид новите ми планове, пак не се виждам идните 3г. да съм готоваа 3 месеца по-рано бях.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Фак, останах малко самичка и рязко ми се прииска Цианид... Не знам що е така всяко лято ама 100% пак ш е като всеки път. Фак, ве! Не че не знаех, но се надявах да не е същото като друг път.
Снощи беше хубаво, супер много се радвам, че се надушиха така, щото и двамата не са лесни за впечатляване. Само мога да се радвам на това. <3 Смятаме днес да изкараме спокойна вечер заедно, вместо редовното правене на купони и а-у. Все пак е време за това, нали? 101% ще имам нужда да си почина от тоя шум поне малко, както и ще имам време да се подепресирам и евентуално да рева.
Не знам що, но не я харесвам пък...
И това снощното беше странно, определено, не го очаквах изобщо и не очаквах и да дойде баш от въпросния човек. :ддд
квак