- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
https://www.webcafe.bg/lifecafe/tyal...neto_na_zabite
На бързо го намерих, ходи сам си търси източниците. Капитулира ти, не аз. Аз продължавам да твърдя, че зъби се мият по два пъти на ден. И тва, че може да мине веднъж-дваж, не значи, че трябва.
квак
Последно редактирано от Niakoitam : 08-07-2018 на 20:04
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
hahahahahhahahaaкогато човек който не може да почне работа В МАГАЗИН ми говори за МОЯТА работа... ;д
и за хапчета ми говори, хуеухеухуе
даже не ти скачам заради Тори.. просто не цепя басма на нечистоплътни хора. ;д
Ох милият той ме бил защитавал ;д
Момче не живея в интернет... прокълнат или не.. винаги мога просто да затворя форума и да не вляза ;д
Мислиш ли че ми дреме на кура?
Хората, които са ми приятели от тоя форум са ми такива вече от по 7-8 години..(Още от стария акаунт.)
Тъй че туй е кото е.. ;д пък ти се вживявай като спасител ;д не съм те карал не съм те молил и ми е било през кура
Също така не търпя здрави, млади и прави мъже... да цъкат с език и да мрънкат от завист и безсилие. Жалко е.
Иначе да бе разбрахме, че аз съм турбо връзкар.. и без връзките и родителите ми нямаше да съм нищо.. а ти и грозния просто нямате късмет и ако бяхте родени примерно в моето семейство вече щяхте да сте президенти на интергалактическата конфедерация и да управлявате половината вселена, все пак това сте вие... невероятните и ултра супер способни люде, които просто съдбата ги спъва на всеки ъгъл.
Глупендер мързелив, разбери, че не само твоя живот е труден стига си мрънкал и вземи се изкъпи.
Последно редактирано от AnarchyBoy : 08-07-2018 на 20:23
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
А впрочем смятай какво впечатление си направил, щом даже не са те назначили, а още на пробата са се отказали от теб, ПЛАЧА.![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Dr. Gregory House
Естествено, че си връзкар. Ако не беше най малкото, когато си бил 19 годишен пикльо е нямало как никой да те назначи да даваш наклон на незнамси колко човека едикъде си. Ти сам го каза преди време. Но знам ли, може да е била някоя от фантазиите ти. Все пак във форума тече и някаква теория, че си живееш в някакъв измислен собствен свят. Аз не съм гадател, та нито мога да потвърдя нито да отрека.
Относно другото. Явно общуването с Тори ти е повлияло за говоренето наизуст. Та леко да те осветля по въпроса макар, че едвали има нужда да ти се обяснявам. В първия мина вече месец и нещо, но поради някаква причина не наемат хора и бележката с позицията продължава да си седи, а обясняват, че не търсят в момента. Във втория просто все още текат процедури. Мина едно интервю предстоят евентуално друго или други.А рисковото на мен ми е че нямам опит на тези позиции в CV-то си.
Последно редактирано от Niakoitam : 08-07-2018 на 21:01
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
И това значи ли че човека трябва да си принизи толкова ниско принципите че да се примири с такива миризливци като вас, такива като вас копелдачета ми лъхат на работното място, и понеже (преди година) бях в офис и се стараех да пазя поведение и да не го обиждам публично, даже добро му правих като не го унижавах, (на тоя човек всички му се подиграваха) и имаше наглостта да идва сутрин, да ми се надвесва над компютъра и да ми говори прави в носа, като при това бях заклещен от едно цвете, бюро с компютър и стена и не можех тактично да се разкарам а и не можех да разкарам него, и тва човек на 40 години. В друга обстановка бих му блъскал главата в стената. Точно както са правили с твоята.
Кретен неосъзнат, такива не е имало никога освен в твоята глава.
Последно редактирано от LoadRunner : 08-07-2018 на 22:23
Ще му я блъскаш ако смееш. Най-много още по-плоска да ти е станала главата, ако си си го позволил. Траел си му, защото не си смеел да му кажеш гък задклавиатурни боецо.
Ти ли ще ми кажеш какво е имало или не. Да не си ни гледал общуването през хакерската си уебкамера през офиса. Щом е имало три години непрекъснато общуване и щом бяхме и фейсбук приятели и щом сме се и виждали значи все пак е имало някакви отношения умнико.
Последно редактирано от Niakoitam : 08-07-2018 на 22:56
като ме гледа някой, а не искам, си представям как хващам главата му с две ръце и натискам силно очите му с палците си
~~~~~~~❋✿❋~~~~~~~
Хах ясно, но все пак ще изчакам уенсдея да си каже нейното виждане. То ти може да кажеш и че деца си и правил ама да не се окаже че си сънувал или си бил просто един преследвач или си срещнал някоя случайно и си почнал да и се набутваш а тя се е опитвала да те разкара.
Тя арогантността обикновено така прави. :дд
Он: https://youtu.be/m1rrJIf8K9Q Ей тва не знам що толкова ме зарибява последните дни, но го слушам на рипийт.
Ако може да се връща вече, а?! Стига с тия проблеми и с тая работа там, аз съм достатъчен проблем и достатъчна работа, че да си върши нещата тук с мен. :дд
квак
Защо ме караш публично да обявявам що не разговаряме от около 4 години вече?
Не си затварял ти нищо, аз я затворих още в онзи момент, просто осъзнах как цялото ми виждане за теб е било мега грешно.
Отношения Не е имало никога, тва, че си пишехме докато още учех и ме накара да изляза от работа да те видя за 5 минути, отношения ли му викаш?
Престани да намесваш миналото, умряло е.
И да ти кажа, съжалявам, че съм си загубила времето с такъв човек като теб.
Когато само грозния и никойтук си мислят, че са забавни.Баси тъжното, ще запаля свещичка.
квак
Гнидо, за да не се напъваш, приеми че работя на строежа на нашите, които ми плащат. Хайде сега повярвай на това и го повтаряй до края на вечността! :Д