.
Отговор в тема
Страница 360 от 451 ПървиПърви ... 260310350356357358359360361362363364370410 ... ПоследнаПърви
Резултати от 8 976 до 9 000 от общо 11257
    Мега фен Аватара на tori
    https://www.webcafe.bg/lifecafe/tyal...neto_na_zabite
    На бързо го намерих, ходи сам си търси източниците. Капитулира ти, не аз. Аз продължавам да твърдя, че зъби се мият по два пъти на ден. И тва, че може да мине веднъж-дваж, не значи, че трябва.
    квак

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Докажи го.
    Докажи ми, че пиша наизуст.
    Застани като мъж и ме опровергай.
    Докажи ми, че не си тва, което беше преди.
    Покажи ми, че си постигнал нещо.
    Няма какво да ти доказвам. Явно аз все си седя на едно място пък ти движиш и вече ти е наголемяла твърде много работата за мен. Просто ми доказа, че вече е време наистина да затворя напълно страницата на отношенията между мен и теб.Явно поне ще е добро начало.
    Последно редактирано от Niakoitam : 08-07-2018 на 20:04
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Ко речи ко речи ко? Нищо не разбрах. Вземи изтрезней или си изпий хапчетата, ходи прави големите пари и качи някоя гола снимка на някоя твоя бивша. Откъде са ме уволнили като още не са ме назначили бе? Кристалната топка ли извади или имаш някоя ясновидска дарба, за която не знаем. Само нещо ще ти кажа. Когато някога целия форум те правеше на гъз, а беше доста по-голям и думичка не съм казал против теб, дори съм опитвал да ти се поставям на мястото и да те защитавам. Когато не те искаха в никой чат като прокълнат, само аз и още няколко човека се опитвахме даже навъпреки на другите да те вкараме. Прави си изводите сам какво си. И не ми се прави, че ми скачаш така настървено само заради Тори. За или против уреждане пък просто ти си най-малкия човек, който може да пише, защото освен, че е публична тайна напоследък даже и по телевизията започнаха да говорят напоследък как на мястото дето работиш ти и на едно друго място за път към чужбина без връзки и чистач не можеш да станеш. За при твоята работа специално пък съм го виждал от първа ръка как стават нещата.
    hahahahahhahahaa когато човек който не може да почне работа В МАГАЗИН ми говори за МОЯТА работа... ;д
    и за хапчета ми говори, хуеухеухуе
    даже не ти скачам заради Тори.. просто не цепя басма на нечистоплътни хора. ;д

Ох милият той ме бил защитавал ;д
    Момче не живея в интернет... прокълнат или не.. винаги мога просто да затворя форума и да не вляза ;д
    Мислиш ли че ми дреме на кура?
    Хората, които са ми приятели от тоя форум са ми такива вече от по 7-8 години.. (Още от стария акаунт.)
    Тъй че туй е кото е.. ;д пък ти се вживявай като спасител ;д не съм те карал не съм те молил и ми е било през кура

Също така не търпя здрави, млади и прави мъже... да цъкат с език и да мрънкат от завист и безсилие. Жалко е.

Иначе да бе разбрахме, че аз съм турбо връзкар.. и без връзките и родителите ми нямаше да съм нищо.. а ти и грозния просто нямате късмет и ако бяхте родени примерно в моето семейство вече щяхте да сте президенти на интергалактическата конфедерация и да управлявате половината вселена, все пак това сте вие... невероятните и ултра супер способни люде, които просто съдбата ги спъва на всеки ъгъл.

Глупендер мързелив, разбери, че не само твоя живот е труден стига си мрънкал и вземи се изкъпи.
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 08-07-2018 на 20:23
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

А впрочем смятай какво впечатление си направил, щом даже не са те назначили, а още на пробата са се отказали от теб, ПЛАЧА.
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    hahahahahhahahaa когато човек който не може да почне работа В МАГАЗИН ми говори за МОЯТА работа... ;д
    и за хапчета ми говори, хуеухеухуе
    даже не ти скачам заради Тори.. просто не цепя басма на нечистоплътни хора. ;д

Ох милият той ме бил защитавал ;д
    Момче не живея в интернет... прокълнат или не.. винаги мога просто да затворя форума и да не вляза ;д
    Мислиш ли че ми дреме на кура?
    Хората, които са ми приятели от тоя форум са ми такива вече от по 7-8 години.. (Още от стария акаунт.)
    Тъй че туй е кото е.. ;д пък ти се вживявай като спасител ;д не съм те карал не съм те молил и ми е било през кура

Също така не търпя здрави, млади и прави мъже... да цъкат с език и да мрънкат от завист и безсилие. Жалко е.

Иначе да бе разбрахме, че аз съм турбо връзкар.. и без връзките и родителите ми нямаше да съм нищо.. а ти и грозния просто нямате късмет и ако бяхте родени примерно в моето семейство вече щяхте да сте президенти на интергалактическата конфедерация и да управлявате половината вселена, все пак това сте вие... невероятните и ултра супер способни люде, които просто съдбата ги спъва на всеки ъгъл.

Глупендер мързелив, разбери, че не само твоя живот е труден стига си мрънкал и вземи се изкъпи.
    Естествено, че си връзкар. Ако не беше най малкото, когато си бил 19 годишен пикльо е нямало как никой да те назначи да даваш наклон на незнамси колко човека едикъде си. Ти сам го каза преди време. Но знам ли, може да е била някоя от фантазиите ти. Все пак във форума тече и някаква теория, че си живееш в някакъв измислен собствен свят. Аз не съм гадател, та нито мога да потвърдя нито да отрека.

Относно другото. Явно общуването с Тори ти е повлияло за говоренето наизуст. Та леко да те осветля по въпроса макар, че едвали има нужда да ти се обяснявам. В първия мина вече месец и нещо, но поради някаква причина не наемат хора и бележката с позицията продължава да си седи, а обясняват, че не търсят в момента. Във втория просто все още текат процедури. Мина едно интервю предстоят евентуално друго или други.А рисковото на мен ми е че нямам опит на тези позиции в CV-то си.
    Последно редактирано от Niakoitam : 08-07-2018 на 21:01
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Само нещо ще ти кажа. Когато някога целия форум те правеше на гъз, а беше доста по-голям и думичка не съм казал против теб, дори съм опитвал да ти се поставям на мястото и да те защитавам.
    И това значи ли че човека трябва да си принизи толкова ниско принципите че да се примири с такива миризливци като вас, такива като вас копелдачета ми лъхат на работното място, и понеже (преди година) бях в офис и се стараех да пазя поведение и да не го обиждам публично, даже добро му правих като не го унижавах, (на тоя човек всички му се подиграваха) и имаше наглостта да идва сутрин, да ми се надвесва над компютъра и да ми говори прави в носа, като при това бях заклещен от едно цвете, бюро с компютър и стена и не можех тактично да се разкарам а и не можех да разкарам него, и тва човек на 40 години. В друга обстановка бих му блъскал главата в стената. Точно както са правили с твоята.

вече е време наистина да затворя напълно страницата на отношенията между мен и теб.Явно поне ще е добро начало.
    Кретен неосъзнат, такива не е имало никога освен в твоята глава.
    Последно редактирано от LoadRunner : 08-07-2018 на 22:23

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    хахахха абе коя щи оцени потта, миризмата, пръднята и краставите зъби бееее, олигофрен ли си, какъв си?
    Тоя пък Дон Жоана. Не ме виждал на снимка, камо ли пък на живо, а тръгнал да ме оценява. Ти нещо ще споделиш ли за твоята чакаща те с отворени обятия във вас любов?

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    И това значи ли че човека трябва да си принизи толкова ниско принципите че да се примири с такива миризливци като вас, такива като вас копелдачета ми лъхат на работното място, и понеже (преди година) бях в офис и се стараех да пазя поведение и да не го обиждам публично, даже добро му правих като не го унижавах, (на тоя човек всички му се подиграваха) и имаше наглостта да идва сутрин, да ми се надвесва над компютъра и да ми говори прави в носа, като при това бях заклещен от едно цвете, бюро с компютър и стена и не можех тактично да се разкарам а и не можех да разкарам него, и тва човек на 40 години. В друга обстановка бих му блъскал главата в стената. Точно както са правили с твоята.

Кретен неосъзнат, такива не е имало никога освен в твоята глава.
    Ще му я блъскаш ако смееш. Най-много още по-плоска да ти е станала главата, ако си си го позволил. Траел си му, защото не си смеел да му кажеш гък задклавиатурни боецо.

Ти ли ще ми кажеш какво е имало или не. Да не си ни гледал общуването през хакерската си уебкамера през офиса. Щом е имало три години непрекъснато общуване и щом бяхме и фейсбук приятели и щом сме се и виждали значи все пак е имало някакви отношения умнико.
    Последно редактирано от Niakoitam : 08-07-2018 на 22:56

Мега фен Аватара на galaxy29
    като ме гледа някой, а не искам, си представям как хващам главата му с две ръце и натискам силно очите му с палците си
    ~~~~~~~❋✿❋~~~~~~~

Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    като ме гледа някой, а не искам, си представям как хващам главата му с две ръце и натискам силно очите му с палците си
    Планина, ти ли си?

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от LawAbidingCitizen Виж мнението
    Планина, ти ли си?

<3

Макар че като гледах серията, доста ми дотъпя как му изкорми очите...
    квак

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    <3

Макар че като гледах серията, доста ми дотъпя как му изкорми очите...
    Red Viper през цялото време превъзхождаше планината, но в крайна сметка арогантността му го уби...

Мега фен Аватара на LoadRunner
    щом бяхме и фейсбук приятели значи все пак е имало някакви отношения умнико.
    Хах ясно, но все пак ще изчакам уенсдея да си каже нейното виждане. То ти може да кажеш и че деца си и правил ама да не се окаже че си сънувал или си бил просто един преследвач или си срещнал някоя случайно и си почнал да и се набутваш а тя се е опитвала да те разкара.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от LawAbidingCitizen Виж мнението
    Red Viper през цялото време превъзхождаше планината, но в крайна сметка арогантността му го уби...
    Тя арогантността обикновено така прави. :дд

Он: https://youtu.be/m1rrJIf8K9Q Ей тва не знам що толкова ме зарибява последните дни, но го слушам на рипийт.
    Ако може да се връща вече, а?! Стига с тия проблеми и с тая работа там, аз съм достатъчен проблем и достатъчна работа, че да си върши нещата тук с мен. :дд
    квак

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Капитулира ти, не аз.
    Само в мечтите ти Викторио !
    Стана ясно, че нищо не знаеш по физиология и освен това си неграмотна .
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Иначе да бе разбрахме, че аз съм турбо връзкар.. и без връзките и родителите ми нямаше да съм нищо..
    Поне накрая и ти си призна !
    Ти нещо ще споделиш ли за твоята чакаща те с отворени обятия във вас любов?

Много брутално се гавриш с Трънчо !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Няма какво да ти доказвам. Явно аз все си седя на едно място пък ти движиш и вече ти е наголемяла твърде много работата за мен. Просто ми доказа, че вече е време наистина да затворя напълно страницата на отношенията между мен и теб.Явно поне ще е добро начало.
    Защо ме караш публично да обявявам що не разговаряме от около 4 години вече?

Не си затварял ти нищо, аз я затворих още в онзи момент, просто осъзнах как цялото ми виждане за теб е било мега грешно.
    Отношения Не е имало никога, тва, че си пишехме докато още учех и ме накара да изляза от работа да те видя за 5 минути, отношения ли му викаш?

Престани да намесваш миналото, умряло е.
    И да ти кажа, съжалявам, че съм си загубила времето с такъв човек като теб.

Мега фен Аватара на tori
    Когато само грозния и никойтук си мислят, че са забавни. Баси тъжното, ще запаля свещичка.
    квак

Когато само грозния и никойтук си мислят, че са забавни. Баси тъжното, ще запаля свещичка.
    Мина към трагично вече, не забавно.
    Последно редактирано от Wednesday666 : 08-08-2018 на 10:02

Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Защо ме караш публично да обявявам що не разговаряме от около 4 години вече?

Не си затварял ти нищо, аз я затворих още в онзи момент, просто осъзнах как цялото ми виждане за теб е било мега грешно.
    Отношения Не е имало никога, тва, че си пишехме докато още учех и ме накара да изляза от работа да те видя за 5 минути, отношения ли му викаш?

Престани да намесваш миналото, умряло е.
    И да ти кажа, съжалявам, че съм си загубила времето с такъв човек като теб.
    Ами в такъв случай, ако не си разбрала вече те махнах. Живей си там прекрасния пълноценен живот. Няма смисъл да се занимаваш с миризливи боклуци като мен. Така и така беше изтропала доста от споделените неща на съвсем некасаещи ги хора.

Ами в такъв случай, ако не си разбрала вече те махнах. Живей си там прекрасния пълноценен живот. Няма смисъл да се занимаваш с миризливи боклуци като мен. Така и така беше изтропала доста от споделените неща на съвсем некасаещи ги хора.
    Мери си приказките, ако обичаш.
    Изтропал си ти всъщност, и то МНОГО повече, отколкото изобщо си спомняш.

Мега фен Аватара на tori
    Така и така беше изтропала доста от споделените неща на съвсем некасаещи ги хора.
    Каза най-НЕзаинтересования от чуждите животи човек от фороня, където никога не е правил интриги.
    квак

Мега фен Аватара на an7raks
    Гнидо, за да не се напъваш, приеми че работя на строежа на нашите, които ми плащат. Хайде сега повярвай на това и го повтаряй до края на вечността! :Д

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Гнидо, за да не се напъваш, приеми че работя на строежа на нашите, които ми плащат. Хайде сега повярвай на това и го повтаряй до края на вечността! :Д
    Ебати къф маж съм изпуснала, бе! Хем на строеж на техните бачка, хем и му плащат... Две добрини под една мишница съм имала, баси.
    квак

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Смрадливия Грозник Виж мнението
    Поне накрая и ти си призна !
    !
    Ти май от ирония не разбираш..
    Дори не си цитирал целия коментар,смотльо.
    Последно редактирано от deitona22 : 08-08-2018 на 11:29
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си