- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Tва му е редовния номер вади нещата от контекст.. въобще не схваща концепцията на иронията и после претендира, че е било така.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Всъщност разбира нещата много добре, просто прави когато както му изнася, веднъж използва ирония, после се прави, че не разбира, когато някой иронизира.
Ти си жалък бее, жалък човек, когато каза "ние сме приятели във фейсбук" цялата картинка ми се изясни.
Болен ти е мозъка, преследваш момичета които от жал само и само да се отърват от теб са ти угодили за 5 минути. Една жена не те ли потърси сама значи не си и интересен и отношения нито е имало нито ще има.
Този човек е опасен, не му казвайте здрасти че току виж е разправил на цялото село че сте сгодени.
Вчера ме валя дъждът, това брои ли се?
Ти да не мислиш, че си забавна?!
Разглезена, невежа, неграмотна и посредствена, с просташки език и обноски - за каква се мислиш сериозно?!?
Колко жалко - явно не можеш да си намериш работа, освен ако вашите не ти предложат.
Още по-жалкото е, че ти се налага да работиш като общак и вашите сигурно за това са те "наели" да носиш вар и цимент, защото за друго не ставаш!
Самата истина!
Така е - всеки, койтосе къпе често и си мие зъбите по два пъти дневно е невеж. Къде ти и ти, и никойтук, че и всички мизерници с кофти хигиена да са невежи?! Света щеше да е доста по-добро място.
квак
Къде да нося вар и цимент, като и за това не ставам. Назначиха ме на минимална, колкото да имам някакви осигуровки, та на старини такива работливи и кадърни хора като теб, гнидо, да ми плащате пенсията.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Само едно нещо ще ти кажа. Аз наистина държах на теб и наистина давах всичко, което мога за тези отношения. От теб научих един ценен урок и полурок в живота. Урока е като видиш, че станеш нежелан някъде да не се натръскваш, защото може да станеш още по нежелан. Полурока, в който и ти, но не само имаш участие е да не давам всичко за някого, а да си имам едно наум, защото вероятността един прекрасен ден да ми се изака в устата е огромна. Това е. Моля потребителската ирония да започне...
Последно редактирано от Niakoitam : 08-08-2018 на 15:28
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Да и на теб писах.
Ако смяташ, че да ти кажа истината е "изакване", много съжалявам.
Ирония няма да употребявам, ти мен вече ме изкара някаква мислеща се за велика само, защото ти казах, че си точно такъв, какъвто си.
Истината боли, зная.
Но в думите ми няма капка лъжа, ти наистина си точно такъв, какъвто беше и преди време.
Тва за мен не е окей, както искаш го приемай.
Не, взех те за много самоповярвала си, че си хванала вече Господ за шлифера. Само внимавай, че евентуалното падане от много високо боли повече от каквато и да било истина. Колкото по от високо толкова по-болезнено е. Да не се сетиш само някога за оня глупак там от един тийн форум.
Oh, God. Капка хуманост ли нямате, бе? Всички му наскачахте наведнъж. По-добре ли се чувствате да унижавате хората? Човекът не заразен като се къпе през ден-два. Нямате право да съдите хората по този показател. Низко, грозно. Нито ви се е натрапвал да го дишате, нито ви е докосвал, нито нищо. Не може да очаквате вашето нормално да е нормално и за останалите. Когато човек не вреди, може да си прави каквото иска с живота. Все едно да кажа трябва да четеш по сто страници на ден научна литература, за да ви смятам за същества с мозък. Няма ли да се чувствате обидени? Щото за мен е нармално да чета всеки ден и по повече, но колко от вас го правят? Личният живот и навиците на човек са си индивидуални и пак потретвам - когато не причиняват вреда никому, не ви бъркат. За мен пък е нормално човек да притежава емпатия, милосърдие и човечност, за да бъде приятен. Физическата чистота е само бонус.
И ме боли толкова много главата, че съм готова да изпия болкоуспокояващо. Толкова е зле. Мисля, че е мигрена. Докъде се докарах...
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Е, хубава работа! Сега, освен че трябва да се къпя всеки ден, трябва пък и да чета по три часа научни популярности.
Последно редактирано от Юнгинген : 08-08-2018 на 16:35 Причина: Пролича ми нечетеното
Какви ли не жертви трябва да се правят, за да се харесаш на всички :/
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Много хубаво си го измислил!
Само че ще се пенсионираш някъде на 80 и пенсията ти ще е към 150 лв.
Предполагам точно това му е целта!
Ти да не би да се чувстваш засегната? След като между вас не е имало нищо, както твърдиш, пука ли ти наистина какво казва той?
Каквото и да правиш, никога не можеш да се харесаш на всички!