Различни дефиниции имаме. По моята няма нищо лошо да си егоист, щото аз не вървя през главите на хората наоколо и никога не съм потъпквала нечие съществуване, та да ми е готино. Никога не съм пренебрегвала, но винаги съм била егоист и егонцентрик. И какво се очаква да напиша в тема, дето се казва "Дневник: Как се чувствате?" Че съм ходила да викам линейка за пребит на улицата или че съм дарила левче на дете чрез ДМС? Това няма да го видиш от мен, защото не си успокоявам съвестта чрез фороня. Ти, ако имаш очите да го напишеш, ок - кийп гоуин. Ама не ме намесвай в това.
Иначе да - сигурно съм един от най-егоцентричните хора тук, най-вероятно съм една от най-гордите и най-самовлюбените. Ама при все, че даже козметиката ми не е тествана на животни и не ползвам кожа и козина, опитвам да намаля отпадъците си, вдигам изпопадали хора по улицата в леда, ЗА всякакво осиновяване съм и още, нямаш баш ти какво да ми кажеш по тая тема. Да не говорим, че за хората наоколо си достатъчно неща върша, та да - достатъчно дожър човек съм. И не е рядкост да ми кажат, че съм Добър Човек. На теб ти казват само, че си инцест, та прави си сметките сам.