Никого не се опитвам да убедя в нищо, ти си тоя, дето се мъчи да почерни факта, че съм егоист и егоцентрик. Аз абсолютно нямам против да бъда такава, защото това винаги е работило за мен.
Да си против вивисекцията не е еко, никой инвитро/инвиво тест не е създаден, за да е еко. Не знам доколко си запознат с това, ако ти е интересно чети, че не това е най-важното, а изобщо да не нараняваш животни, ако това може да се предотврати. Просто нямам желание козметика да се капе в очите на зайчета, мишки и други гадини и това, за разлика от храната в чинията ми, мога да го предотвратя, без да ми представлява особено голям проблем.
Естествено, че искам много! Искам много от мен, от хората до мен, от нещата дето имам и купувам, от услугите дето ползвам и така нататък... Изобщо не виждам това за проблем, при все, че достатъчно давам, върша си работата перфектно и така нататък. Не смятам, че трябва да ида, да си дам парите дето съм блъскала за тях еди-колко дни и да получа нещо половинчато. Заради това, когато срещу парите си взема, та получа най-доброто, не пестя похвали, ревюта в страници, хвалене пред приятели и така нататък. Изобщо това замълчаване на кофти услуга/продукт/нещо изобщо трябва някак да се изкорени от хората, защото не води до каквото и да е градивно. Не можеш цял живот да изкараш като доволна свиня, аз искам да се чувствам човек. смятам това за свое право.