.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

anonymous1043668
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от d-r.Zob Виж мнението
    За много години, форумци! Някои са чели тази тема, други може би сега ще я прочетат. Интересно е, че съм писал точно преди една година. Аз често пътувам и моите родители поеха грижата за племенника, аз го гледам понякога, за да ги облекча, примерно 1 седмица в месеца. Той много се привърза към нас, като към семейство. И сега след като толкова време сме му семейство и никой не се е поинтересувал от него последва неочакван приятелски огън. Братовчедка ми се омъжи за приятеля си, който се оказа германски гражданин. Наскоро научихме, че е бременна, за което много се радвам. Но как стана това... Леля ми говорила с майка ми, съобщила новината и добавила, че бротвочедката ще дойде на гости да се научи как се гледа дете, пък и малкия да свикне с нея, че нали така и така ще го осиновят. Този бъдещ факт не го знаехме и влагаме цялата си любов като към наше дете. Сега се разбра, че той е само "преотстъпен". Като роди братовчедка ми ще може да кандидатства като стабилно германско семейство и да вземе пълните права. Това е, а ние с родителите сме само детегледачки без сърца. Имам си адвокати и всичко необходимо, за да се съпротивляваме, но дали е редно. Всички мои приятели взимат страната ми, но това не е достатъчно. Бих желал да чуя от някого, на когото наистина не му пука.
    От написаното по-горе аз разбирам, че това дете сте го мандахерцали наляво и надясно между вас през цялото време. Първо щяло до ходи при тебе, след това при родителите, а накрая се озова при братовчедката и неговия приятел. Не мисля, че братовчедка ти е надеждна, защото тя вече си има свое семейство и детето ще е винаги на заден план. Не казвам, че не го обича, но измежду двете, тя ще си избере своето. В този случай детето ако беше по-голямо щеше да се почувства някак изоставено. Не разбрах защо не сте го оставили на приемно семейство, където със сигурност го искат. Според мен си живееш прекрасно, имаш и пари, ако си самотен, детето нямаше да ти запълни емоционалните нужди, напротив, само щеше да ти е в пречка. Хората си мислят, че ако имат деца и всичките им проблеми ще се решат, но за тяхна изненада се оказва точно обратното.

Цитирай Първоначално написано от FuzzyDesertPaw Виж мнението
    От написаното по-горе аз разбирам, че това дете сте го мандахерцали наляво и надясно между вас през цялото време. Първо щяло до ходи при тебе, след това при родителите, а накрая се озова при братовчедката и неговия приятел. Не мисля, че братовчедка ти е надеждна, защото тя вече си има свое семейство и детето ще е винаги на заден план. Не казвам, че не го обича, но измежду двете, тя ще си избере своето. В този случай детето ако беше по-голямо щеше да се почувства някак изоставено. Не разбрах защо не сте го оставили на приемно семейство, където със сигурност го искат. Според мен си живееш прекрасно, имаш и пари, ако си самотен, детето нямаше да ти запълни емоционалните нужди, напротив, само щеше да ти е в пречка. Хората си мислят, че ако имат деца и всичките им проблеми ще се решат, но за тяхна изненада се оказва точно обратното.
    Фузо, пак си чела по диагонал.
    Обобщавам ситуацията.
    1. След трагедията с биологичните му родители - детето за кратък период от време е било настанено при приемни родители в Германия.
    2. Бабата и дядото (лелята и чичото на автора) не са в добро здравословно състояние.
    3. Лелята на детето (другата дъщеря на бабата и дядото (братовчедка на автора)) е била около 18-19 г., и приета в университет. Изразила е готовност след като завърши - да поеме грижите за племенника си.
    4. Авторът е бил помолен от леля си да поеме за кратко грижите за внука им.
    5. Мнозина от останалите, които са писали по темата, са изразили предположение, че лелята на детето (братовчедката на автора) ще се отметне от обещанието си, че ще си намери свой партньор и ще си съзсаде свое семейство.
    6. Следват няколко периодични включвания от автора, в които той споделя какво се е случило, в т.ч. че наистина лелята на детето не се е интересувала от него, но за сметка на това - тя заформила любов с немец, като искали да се установят в Южна Корея. Същевременно авторът развива симпатия и привързаност към детето.
    7. И последно - лелята вече е омъжена за немеца, чакат свое бебе, а същевременно лелята се сеща за своето обещание и се очертава да има съдебни дела за детето.
    8. (Може би) детето следва да отиде при леля си (докато е все още малко), а авторът да понамали работата си, да се огледа за някое стабилно младо момиче и да ѝ направи възможно по-скоро бебе.
    Последно редактирано от ghostuser001 : 01-06-2020 на 10:09

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си