.
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Threaded View

Голям фен Аватара на LoveSofia
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Не виждам признаци на расов конфликт в страната ни. Никога не е имало и дано да няма, въпреки идиотите, които се качват на вълната на популизма на чичковците, които добре са осъзнали, че идеологията и националсоциалистическата доктрина хващат в мрежите си лесно доста балъци.
    Преди време един приятел го бяха пребили група ***, защото е българин. Има още куп други случаи.

Ти ако можеш същото ще правиш като тях.
    Объркал си се. Аз мога, но не го правя, комунистите могат и го правят, правели са го и преди 44-та, и след 44-та.

Така както му говориш на галено ми говори, че ти е вожд.
    Нарочно го нарекох така.

Поговорил си с разни бивши, настоящи или бъдещи панзичии и отрепки (както вече ги нарекох по-горе). Едва ли са си защитили идеите по впечатляващ и брилянтен начин. Ти си просто малък (не каза на колко си) и си лесно впечатляващ се.
    Достатъчно добре са си защитили идеите и продължават да го правят. Под 18 съм, стига ти толкова. Ако всички младежи ни впечатляваха идеологиите, щеше да е като между 30-та и 44-та година, когато националистическите младежи и изобщо националистите се опитвали да спасят Отечеството си без груба сила, докато ремсистите и другите комунисти ги малтретирали и убивали безмилостно, но на теб това едва ли ти е ясно, защото си нямаш и на представа за какво говоря.

Ето, мислиш да си я купиш. Само дето е пълна боза. Има къде къде по-стойностни книги, с които да си запълниш времето.
    Всяка книга е знание. Колко пъти си я прочел, за да кажеш, че е боза? Също обичам да колекционирам.

Ционизмът е художествена измислица, която Сталин и Хитлер използват в пропгандата си. Можеш да прочетеш и сам, не ми се впуска в дълги разяснения.
    Ционизмът измислица, то тогава Израел е юдаистка страна.
    А лъжците, евреите, педалите и антибългарите не използват пропаганда, в началото на поста ми не съм споделил никаква пропаганда, нали?

Ариец съм.
    А аз май имах славянски корени от един от починалите ми баба и дядо, може би някой от техните родители е бил славянин.

Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    Художествена измислица??? Доста неточно написано. Самите евреи много биха се учудили на подобно твърдение. https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A6...B7%D1%8A%D0%BC Теодор Херцел!!! Не, че имам нещо против тях. Просто уточнявам някои исторически факти.
    Виж, че е трол, какво друго може да каже...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си