- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хомосексуалистите в ада ли отиват?
Преди време един приятел го бяха пребили група ***, защото е българин. Има още куп други случаи.
Объркал си се. Аз мога, но не го правя, комунистите могат и го правят, правели са го и преди 44-та, и след 44-та.
Нарочно го нарекох така.
Достатъчно добре са си защитили идеите и продължават да го правят. Под 18 съм, стига ти толкова. Ако всички младежи ни впечатляваха идеологиите, щеше да е като между 30-та и 44-та година, когато националистическите младежи и изобщо националистите се опитвали да спасят Отечеството си без груба сила, докато ремсистите и другите комунисти ги малтретирали и убивали безмилостно, но на теб това едва ли ти е ясно, защото си нямаш и на представа за какво говоря.
Всяка книга е знание. Колко пъти си я прочел, за да кажеш, че е боза? Също обичам да колекционирам.
Ционизмът измислица, то тогава Израел е юдаистка страна.![]()
А лъжците, евреите, педалите и антибългарите не използват пропаганда, в началото на поста ми не съм споделил никаква пропаганда, нали?
А аз май имах славянски корени от един от починалите ми баба и дядо, може би някой от техните родители е бил славянин.
Виж, че е трол, какво друго може да каже...
Последно редактирано от Blubalu : 11-08-2018 на 16:00
Истината е омраза за тези, които мразят истината!
Мигрантският пакт отваря вратите на Ада
https://www.aobg.org/lecture.php?ln=1&id=252
ККК е съпротива срещу негърските престъпления върху белите.
Анти-расист е кодова дума за анти-бял.
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Терористични атаки. Ислямът - виновник за 95% от тероризма в света?
Хари Хей - Бащата на гей либерализацията, комунист и застъпник на педофилска организация.