.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Hybrid View

Голям фен Аватара на LoveSofia
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Една тема във форум бяга далеч от дефиницията за пропаганда. По твоята логика ти или аз в момента пропагандираме нещо. Толкова си удобен, за да бъдеш промит. Сигурно като нищо би се съгласил да махнат чл. 39, ал. 1 от конституцията стига да ти кажат, че това ще ограничи "педалската и юдейската пропаганда". После направо да върнат член 1 и повече никакви гейове и лезбийки. Само строг морал и дисциплина!
    Не темата е пропаганда, а това, за което става въпрос в нея. В случая педал клуб в училищата, където могат да се записват петокласници. Пак говориш глупости, които изобщо не съм споменавал. Слагаш ми думи в устата, отново.

Защо да мразят евреите? Омразата към евреите се насажда от векове чрез популизъм. Евреите са били преследвани, както и циганите, защото са отказвали да воюват във войните на европейските народи. Само дето виждаш разликата между двете племена. Чудя се защо точно евреите са ти трън в очите. Родителите ти плащаш ли социалните помощи на някой евреин? Не мисля.
    Разбери каква роля играе "Ротшилд" преди Нацистка Германия и откъде тръгват идеите на съветския социализъм.*** също са били гонени, защото са създавали много неприятности, точно както правят сега в България. И продължават да бъдат гонени, Франция много добре се отърва от тях. Знаеш ли откъде се появиха **по нашите земи?

Кой им се кефи на педалите освен самите педали? Какво като група хомота си организират празник? Всички ли ще се изпедерастят от това? А когато на вече уж бившите комунистически празници се развяват червени знамена с тоталитарни символи и се водят деца всички мълчите. Лесно е да се нападнат педалите. Те са основните виновници за моралната и икономическа разруха на страната ни. Ааа, да. Забравих! Чифутите също са виновни!
    Промитите бъдещи хомота и наивниците, които в опит да следват каузата "Равни права за всички", не осъзнават същността на тази кампания/кауза и си нямат ни най-малка представа с какви хора "работят". Познавам няколко човека, които ходят на тези шествия и почти всичките в опит да бъдат добрички и "антирасисти", но в действителност не смеят да дадат и един лев на някой бездомен. Но определено не са малък проблем, при положение че се опитват да ни внушат от най-ранна възраст как не пречат с нищо и тем подобни. Но всъщност те не са виновни, нито евреите или ***, истинските виновници са управляващите, които ги защитават повече от българина.
    *Никой не мълчи за децата по болшевишките "празници", но там вече работата е друга. Въпросът е по-скоро защо се забраняват националистическите, антикомунистическите и паметни шествия/мероприятия, но гей паради и болшевишки "празници" ги има.

Ти май не си съвсем наясно какво имах предвид. Все едно аз да ти извадя колкото се може повече снимки на летящи чинии от google и с това да се обоснова, че има извънземна заплаха за земята.
    Говорим за педерастия, а не извънземни. Снимките, които съм дал, са фотошоп или нищо не значат, така ли? А летящите чинии защо да не обосновават това? Ти откъде знаеш, че извънземните не мислят планове за превземането на планетата Земя?

Тотално правиш завой в друга посока. Кой ти е говорил за наркокартели? Дебатите не са ти силната страна.
    Просто използвам твоята логика - Наименованието означава, че не е за всеки.

Хайде, покажи, че знаеш ти за какво говориш и ми посочи сам от твоите източници. Не забравяй колко необятен е интернет. Значи, всеки може да си намери източник. Но аз искам ти да ми посочиш. Така е най-лесно "Влез и си потърси". Показваш единствено колко си предубеден и как лесно отстъпваш, защото а) мързи те да търсиш б) сляпо си се доверил някаква позиция и не знаеш изобщо какво да търсиш и как да го провериш.
    NAMBLA, B4U-Act, Джефри Дамър, Владимир Кузов, Пол Ренаф.
    https://www.lifesitenews.com/blogs/p...randing-effort
    https://news.bg/bulgaria/delo-sresht...za-v-sada.html
    https://btvnovinite.bg/kriminalno/pe...ni-zatvor.html
    Казах ти и за друг начин как да се убедиш, че доста голям брой от гейовете са педофили, влизаш в сайт за "запознанства" с фалшив профил и мисля, че ти е ясно нататък.

Не виждам как не говориш за всеки гей след като използваш омерзителни думи като "педал" и "педераст" докато говориш по темата. Изкраваш всяка проява на различие като нещо гнусно, което ти пречи да живееш и да се развиваш. Ако едва ли не не се натикат всички до един в превъзпитателни трудови лагери няма как да сполучи обществото.
    Педалите и педерастите са гейовете, нали? Не виждам проблем, но оттук-нататък ще ги наричам гейове, ако толкова ти пречи.
    Вече си казах мнението за лагерите и различното, каквото си разбрал, то това си мисли.

Ти пък много разбираш от национал социализъм. Колко добре звучи само "национал" и "социализъм". Дай да си го наричаме както си е накратко: нацизъм. Та нацизмът, драги, е идеология защитаваща антисемитизма, оправдава геноцида, когато го смята за необходим, подкрепя евгениката. Нацизмът също така има за цел смяната на традиционната църква с нова религия, обединявайки смесица от специално подбрани елементи на немско-нордическия паганизъм, християнството и мюсюлманството (като дори от последните две дори самият Хитлер харесва повече мюсюлманството, защото то смята, че кореспондира повече с идеята, че мъжът трябва да е войн). Не е случайно, че Хитлер се е интересувал толкова много от окултното. Искал е да създаде нова религия за своя народ. Нацизмът е смесица между национализъм и социализъм като взима най-лошото и от двете.
    Националсоциализъм - нацизъм - краен национализъм, едно и също е. Аз не оспорвам, че защитава антисемитизма, в някои ситуации геноцида, но това, че подкрепя евгениката е напълно невярно твърдение - Да, тогава са правели различни експерименти върху хората (впрочем вивисекцията тогава се е наказвала с лагери, само казвам), не оспорвам, но идеологията не предлага и не е предлагала такива неща. Евгениката я има отпреди Нацистка Германия. Това, че идеологията е създадена с цели, една от които антисемитизма е така, не оспорвам. А това, че е искал да създаде "религия" за народа си е още една глупост.

А ти знаеш ли за какво говориш? Понеже по-горе нещо почна да отричаш Холокоста, а това са ви основните опорни точки. За това сметнах за необходимо да ти кажа, че едно тяло гори и без да е необходима газ в случай, че беше помислил да почнеш спора как сметките за газ на немската армия не са били достатъчно високи, за да свидетелстват, че са горени толкова много хора. Това го чети просто по междудругото. И аз нямам особено желание да се хабя точно по тази точка. А ти деликатно сам избяга от това да я защитаваш, което е хубаво.
    Знам за какво говоря, да.
    Моля те, цитирай ми къде съм тръгнал да говоря за сметките на немската армия, все пак погледна ли документалното филмче? Силно съм убеден, че си гледал Списъкът на Шиндлер, в който не знам как може изобщо някой да вярва.. А, така де, неосведомените могат, и аз му вярвах, но вече знам, че е една тотална пропаганда.

Ами за теб гей е равно на престъпник.Сега ще кажеш сигурно "къде съм казал, че да си гей значи да си престъпник". Е, бих ти отговорил да помислиш какво излиза от всичко, което каза до тук и по какъв начин излиза, че си на обратното мнение.
    Добре, така, аз под "извратения" нямам предвид хомосексуалността, а хомо проявите извън дома, рокличките, траверсите, също и чалга помията, наркоманизацията и тн. Не говорех, че гейовете са престъпници и още не говоря, защото не са такива, а въобще престъпниците.

Кажи името на един евреин, който лично е направил нещо против България. Един еврейски терорист, който е убил невинни българи или поне нещо в този род. До тогава не виждам причина да имаш някаква омраза към този древен народ.
    Марко Хаим Фридман, Виолета Якова, Давид Овадия, половината членове на "Народния съд", по-горе май споменах за жената на Георги Димитров, която е еврейка. Опа! ти поиска един, извинявай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си