.
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Threaded View

Голям фен Аватара на LoveSofia
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Както има и куп други случаи, в които групичка скинове пребиват случайно преминаващи *** или педали. Аз го виждам като социален проблем. Не расов конфликт. Кой печели от това да бъде пребит някой? Това са комплексарски истории.
    Расов конфликт е. Ако не са скинарите, то кой друг ще се опълчи на *** репресии?

Комунистите са друга тема. Но правиш грешката да обвързваш проблема с "еврейския проблем". Така само им правиш услуга на управляващите и до днес червени потомци. Те са ти истинските виновници за това как ти живееш.
    Ставаше въпрос точно за шумкарите - не, не са друга тема. Един от основателите на болшевишката партия от какъв произход е? Съгласен съм, че управляващите имат най-голяма вина за целия боклук по света.

Ами, ако си под 18, предполагам, че си между 14 и 16. Доста си малък, но не виждам защо има да го криеш.
    Предполагаш правилно, но аз не виждам защо да го крия, само защото не мисля, че точно в тази тема трябва да си казвам годините ли?

Точно тази не бих я чел няколко пъти.
    В такъв случай е хубаво да не казваш, че е боза.

Говорил съм с типичните националисти. Трудно им е да артикулират по смислен начин идеите си. Обикновено едвам завършват училище, а като семейна среда са деца на родители алкохолици, а майките им обикновено са леки жени. Обичат да се обличат като хардкор нацита и да гледат лошо. Когато са на групички обичат да се напиват и после да ходят да бият самотни педали, негри и ***. Смятат, че България е на три морета. Против наркотиците са, въпреки че обичат амфетамини. Не пушат трева, защото обичат да цитират Едуърт Нортън от American History X "Тревата е за маймуните". Като цяло са гледали всички възможни класически филми за скинове. Често са били задържани или лежали за по 1-2 месеца в пандизите. Обичат да са тегави, когато говорят или да ти тегавеят, ако прекалено много ги засипеш с аргументи трудняващи мисловната им дейност. Работят само като общаци. Любимите им теми за световната еврейска конспирация и как тя им е попречила да бъдат читави хора.
    Има време да развиеш критическото си мислене и да разбереш в колко глупости вярваш. Така че няма да се напъвам излишно с теб за момента. Вярвай си в каквото искаш засега. Само ще си отмине.
    С типични националисти не си говорил, а с "филмари" и мутри, които обикновено са мои набори. Прекалил си с кежуал глупостите. И аз си ги мислех по такъв начин, но малко се задълбочих в съответните теми и разбрах, че не винаги нещата стоят така както ни ги предоставят.

Кажи ми какви лъжи? Кои други са антибългарите освен комунистите?
    Виж МНОГО ама МНОГО добре страниците на БХК, Шалом, София Прайд (не ги наричам антибългари, защото за хомосексуалисти), виж и техните партньори и мисля, че ще разбереш кои са другите антибългари, за които говоря.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си