Благодаря, ценен съвет, като бях на 18 още не се бях влюбвал и аз ги рязах така, сега съм се размекнал като... Но не искам да я блокирам, ако не за друго, то трябва да се науча да контролирам емоциите си като мъж. Вчера взех 3 различни номера на 3 различни момичета поне отидох на танци и това някак си ме изкара от депресията. Сега съм решен да направя едно YouTube видео по въпроса, с цел аз да си го гледам другия път като имам подобни проблеми, защото все забравям къде са ми топките. Ще го постна като е готово.

Иначе... тя ме харесваше, просто казваше, че според нея не сме подходящи един за друг. После продължаваше да праща нудита, сърца всеки ден, супер милото държание и намеци за секс и съвместен живот, които на края ми каза "ами аз просто се шегувах защото е забавно". Но истината е, че тя наистина е била заинтересована от мен и не е била сигурна най-вероятно. После като съм я посетил, тя ми обясни че не е харесала една черта от характера ми (която вече поправих), и според мен това й е казало "ами щом този не става тогава поне онзи е по-добър, така че се хвани с него". А и тя ми се нахвърли да правим всички тези работи без дори да го очаквам. Що за момиче прави това без да иска връзка? Ще ме побъркат тези модерни времена.