.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 110

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от vяsko Виж мнението
    Авторке, не се връзвай на хора, които се дразнят, че можеш да си избираш с кого да бъдеш, докато техния избор е на коя картинка/клипче да свършат днес. Такъв е живота, една жена може да прави секс когато си поиска, един мъж – само когато му падне. Което активира женомразието на мъжете като видят подобна на твоята дилема, защото ревнуват, а не че са лоши хора.

Избери си с кого искаш да бъдеш и освободи другия човек, иначе колкото повече време мине толкова повече ще нараниш излишния, а ти едва ли искаш това. Като казвам излишния имам предвид „Иван“, защото ако нямаше чувства към момчето с което си се гушкала нямаше да чуем за него.

Но ти не питаш това, а съвсееем друго, та по същество. Един мъж би те прегръщал цяла нощ без да ти посегне мръснишки ако не просто те харесва. Ако е луд по теб, ако е влюбен, ако става и ляга с мисълта за теб, ако те идеализира, ако му огъваш реалността само като си те представи. Тогава. Тия чувства са по-силни от първичния нагон, не че човека не те иска и чисто плътски, но е повече от това. Това не е обикновено харесване тип кефиш го = мисли как да ти свали гащите. Това е едно ниво нагоре. Аз съм бил там, прекарах една нощ с жена, в която бях много влюбен и цяла нощ щях да й счупя костите от гушкане, но не съм искал секс точно в тоя момент. Легнахме си облечени и копчето на дънките ми щеше да отхвърчи от възбуда, но не беше това приоритета някак си. Най-после (и доста неочаквано) ТЯ ми бе в ръцете, исках да я прегръщам, то само допира, само факта, че сме заедно ме замайваше. Тя бе по-голяма, мисля че всичко й бе ясно, не искаше да ме пришпорва, а и на нея й бе добре така - това си е супер силна и вълшебна емоция, що трябва всичко да е пляк-пляк от раз. Който ги изживява малко по-силно тия неща ще разбере, другите нека реаргират първосигнално. Та така, този човек според мен те обича. И то толкова, че да е с теб му е толкова силна емоция, че повече гледа да не припадне, рано му е било за секс с теб с две думи. Не че съм ви светил де, може и да е друг случая, но това го имай предвид като вариант.
    Прав си за това че никой не трябва да бъде нараняван. А и щастие не се гради върху чуждото нещастие.
    Благодаря за отговора. Колкото до заядливците, явно във всяка тема провокират хората за да си доставят удоволствие.
    I will be always watching you!!!

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от elia_666 Виж мнението
    Прав си за това че никой не трябва да бъде нараняван. А и щастие не се гради върху чуждото нещастие.
    Сега кой говори за морал и си противоречи? И по какъв начин това, че спиш с "Иван" в един и същи ден след като си спала с "Гошо", с когото уж официално ходите, се вписва в казанато от теб току що? Нима ти не основаваш удоволствието (щастието) си на лъжи и лицемериею?

Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Сега кой говори за морал и си противоречи? И по какъв начин това, че спиш с "Иван" в един и същи ден след като си спала с "Гошо", с когото уж официално ходите, се вписва в казанато от теб току що? Нима ти не основаваш удоволствието (щастието) си на лъжи и лицемериею?
    Драги Бойко,
    Посочи с цитат къде пише, че все още има Иван, че някой е спал с него, преди , по време и след въпросната ситуация. Не съм давала информация какво се случва в момент, кой с кого е, и как са се развили нещата след това. Това че ти си смучеш глупости от пръстите е друг въпрос. Истината за едни, е лъжа за други.
    Ти си неподправено жалък образ който, всеки тук може да разбере само по коментарите които оставяш. На хората не има трябва много за да знаят, че от тебе лъха простота.
    Лицемера всички знаем кой е! Време е да спреш с високопарното си отношение.

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Драги Бойко,
    Посочи с цитат къде пише, че все още има Иван, че някой е спал с него, преди , по време и след въпросната ситуация. Не съм давала информация какво се случва в момент, кой с кого е, и как са се развили нещата след това.
    Вече 4-та страница под ред бягаш от истината. А си я казала още на първата страница. Това, че увърташ и говориш за себе си в трето лице, не значи, че до сега не сме разбирали, че ти си героинята в този разказ и той си е по действителен случай. Шизофренично е сега да твърдиш друго. Ходи да се прегледаш при психиатър!

Това че ти си смучеш глупости от пръстите е друг въпрос. Истината за едни, е лъжа за други.
    Ти си неподправено жалък образ който, всеки тук може да разбере само по коментарите които оставяш. На хората не има трябва много за да знаят, че от тебе лъха простота.
    А от теб лъхат лъжи и миришат неприятно!

Лицемера всички знаем кой е! Време е да спреш с високопарното си отношение.
    Ти се спри, достатъчно се оака вече и всички ти гледат сеира вече 4-та страница!

Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Вече 4-та страница под ред бягаш от истината. А си я казала още на първата страница. Това, че увърташ и говориш за себе си в трето лице, не значи, че до сега не сме разбирали, че ти си героинята в този разказ и той си е по действителен случай. Шизофренично е сега да твърдиш друго. Ходи да се прегледаш при психиатър!

А от теб лъхат лъжи и миришат неприятно!

Ти се спри, достатъчно се оака вече и всички ти гледат сеира вече 4-та страница!
    Все още чакам да си подплатиш твърденията с цитати написани от мен. Къде описвам развитието на случилото се и кой къде е с днешна дата в къртинката. Очевадно е че не можеш да го направиш и въртиш и сучиш глупост след глупост.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си