Първоначално написано от
vяsko
Авторке, не се връзвай на хора, които се дразнят, че можеш да си избираш с кого да бъдеш, докато техния избор е на коя картинка/клипче да свършат днес. Такъв е живота, една жена може да прави секс когато си поиска, един мъж – само когато му падне. Което активира женомразието на мъжете като видят подобна на твоята дилема, защото ревнуват, а не че са лоши хора.
Избери си с кого искаш да бъдеш и освободи другия човек, иначе колкото повече време мине толкова повече ще нараниш излишния, а ти едва ли искаш това. Като казвам излишния имам предвид „Иван“, защото ако нямаше чувства към момчето с което си се гушкала нямаше да чуем за него.
Но ти не питаш това, а съвсееем друго, та по същество. Един мъж би те прегръщал цяла нощ без да ти посегне мръснишки ако не просто те харесва. Ако е луд по теб, ако е влюбен, ако става и ляга с мисълта за теб, ако те идеализира, ако му огъваш реалността само като си те представи. Тогава. Тия чувства са по-силни от първичния нагон, не че човека не те иска и чисто плътски, но е повече от това. Това не е обикновено харесване тип кефиш го = мисли как да ти свали гащите. Това е едно ниво нагоре. Аз съм бил там, прекарах една нощ с жена, в която бях много влюбен и цяла нощ щях да й счупя костите от гушкане, но не съм искал секс точно в тоя момент. Легнахме си облечени и копчето на дънките ми щеше да отхвърчи от възбуда, но не беше това приоритета някак си. Най-после (и доста неочаквано) ТЯ ми бе в ръцете, исках да я прегръщам, то само допира, само факта, че сме заедно ме замайваше. Тя бе по-голяма, мисля че всичко й бе ясно, не искаше да ме пришпорва, а и на нея й бе добре така - това си е супер силна и вълшебна емоция, що трябва всичко да е пляк-пляк от раз. Който ги изживява малко по-силно тия неща ще разбере, другите нека реаргират първосигнално. Та така, този човек според мен те обича. И то толкова, че да е с теб му е толкова силна емоция, че повече гледа да не припадне, рано му е било за секс с теб с две думи. Не че съм ви светил де, може и да е друг случая, но това го имай предвид като вариант.