.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 110

Hybrid View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от elia_666 Виж мнението
    Все още чакам да си подплатиш твърденията с цитати написани от мен. Къде описвам развитието на случилото се и кой къде е с днешна дата в къртинката. Очевадно е че не можеш да го направиш и въртиш и сучиш глупост след глупост.
    Аз не твърдя нищо тук без да е нещо, което съм го прочел от теб. И не съм единствения, който ти казва каква е истината за теб в очите ти. Просто не ти харесва прочетеното за себе си. Както виждаш, дори жените в темата забелязват същите неща, за които получи солидна доза критика от мен, така че хайде сега отивай да се джафкаш и с тях и да доказваш как не си сексуална палавница и как за една приятелка питаш и как не си спала с двама в рамките на едно и също денонощие:
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Прочетох само първата страница, авторке какви са тези к*рвенски номера, ходиш с един, а се буташ в леглото на друг и се чудиш даже защо не те е уважил?
    Въобще не разбирам как не ти е гнусно да лежиш до някакъв и да си мечтаеш да те награби докато приятелят ти си седи у тях и нищо не подозира. Като нямаш чувства към него вече го остави и ходи да гониш другия.
    А тия приказки как не ти, ами една приятелка, тука не мисля че някой все още се връзва на тях

Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Аз не твърдя нищо тук без да е нещо, което съм го прочел от теб. И не съм единствения, който ти казва каква е истината за теб в очите ти. Просто не ти харесва прочетеното за себе си. Както виждаш, дори жените в темата забелязват същите неща, за които получи солидна доза критика от мен, така че хайде сега отивай да се джафкаш и с тях и да доказваш как не си сексуална палавница и как за една приятелка питаш и как не си спала с двама в рамките на едно и също денонощие:
    Всъщност, не! Пишеш й го във форум. Ако искаш да й го кажеш в очите, докажи че имаш топки, разбери се с мадамата къде да се видите и й го кажи в лицето. Ама не ти стиска, защото така ще те види каква си мижитурка.

И друго се сетих. Ти с твоите разбирания съм 100% сигурен, че ще си хванеш жена, която ще се счупи да ти хойка. Тогава как ще го преживееш ми е много интересно. Мацката ти го каза: "Голям залък лапни голяма дума не казвай"! То на такива като теб се падат курвите, за да може да страдате после по тях, сеш' се?

Аз съм спал с 3 различни жени за едно денонощие. Тогава аз какъв трябва да съм според твоите критерии?

Каза Бойчо, човекът на чийто морални устои се крепи тинейджърския форум. Само дето почти е сигурно, че Бойко този стожер на справедливостта не е тинейджър а чичко със скучен животец. Чудя се кога ще кажеш на жена ти че животът ви е скучен и през деня на работа се подвизаваш в пубертетски форум, защото само така се чувстваш пълноценен човек. И понеже в къщи никой не те слуша, а тук можеш да бъдеш всеки, си се взел много на сериозни, че всъщност ни просветляваш с умопомрачителните си брътвежи. Какво имам предвид ли? Всичките ти постове са между 9:00-17:49 в делнични дни, никога събота и неделя. Дни в които вероятно си на работа в скучната ти службица, където имаш постоянен достъп до PC-то, защото отговаряш по всяко време на деня! До тук познах 100%!!!След работа се прибираш и кротуваш, правейки се на щастлив съпруг в семейството за пример. Сигурна съм, че у вас ти миеш чуниите, може би и простираш. В събота и неделя си кротък и смирен. Друго ме озадачава обаче! Почти всеки вече има модерен телефон, с 3 или 4G и фул достъп до социалните мрежи. Което пък ме накара да се замисля. Как Бойко ще изпусне два дни, защото за два дена толкова грешници ще трябва да спаси тука? Защо Бойко не влиза изобщо тук в събота и неделя? И най-глупавият би се досетил, че Бойко всъщност е татко!!! И времето след 18:00 през седмицата, както и събота и неделя Бойко всъщност се прави на щастлив семеен човек. Но идва понеделник и той пак е във вихара си. Ок, но защо му е на Бойко да си губи времето в пуберски форум. Ами много просто! На Бойко живота му е скучен, монотонен и той се дразни. Дразни се и идва тук, за да си доставя удоволствие като дразни другите. Ама типична българска черта даже мухабет са измислили хорицата : „НЕ Е ВАЖНО НА МЕН ДА МИ Е ДОБРЕ, А НА ВУТЕ ДА МУ Е ЗЛЕ”. Тея слова са мотото на Бойко в живота, изпълват го със смисъл и облекчават битието му. Та стига толкоз от мен.
    Прозрачен си чичко.
    Виждам те, и отвътре и от вън...!

П.п. Колкото до госпожата която чела, пък недочела и от една страница всичко е разбрала, силно се надявам да не е учителка по литература, защото ако само от първата страница можеш да прецени какъв е края на книгата, всичките и ученици ще са прости.
    Ай, хой да спиш...
    I will be always watching you!!!

Каза Бойчо, човекът на чийто морални устои се крепи тинейджърския форум. Само дето почти е сигурно, че Бойко този стожер на справедливостта не е тинейджър а чичко със скучен животец. Чудя се кога ще кажеш на жена ти че животът ви е скучен и през деня на работа се подвизаваш в пубертетски форум, защото само така се чувстваш пълноценен човек. И понеже в къщи никой не те слуша, а тук можеш да бъдеш всеки, си се взел много на сериозни, че всъщност ни просветляваш с умопомрачителните си брътвежи. Какво имам предвид ли? Всичките ти постове са между 9:00-17:49 в делнични дни, никога събота и неделя. Дни в които вероятно си на работа в скучната ти службица, където имаш постоянен достъп до PC-то, защото отговаряш по всяко време на деня! До тук познах 100%!!!След работа се прибираш и кротуваш, правейки се на щастлив съпруг в семейството за пример. Сигурна съм, че у вас ти миеш чуниите, може би и простираш. В събота и неделя си кротък и смирен. Друго ме озадачава обаче! Почти всеки вече има модерен телефон, с 3 или 4G и фул достъп до социалните мрежи. Което пък ме накара да се замисля. Как Бойко ще изпусне два дни, защото за два дена толкова грешници ще трябва да спаси тука? Защо Бойко не влиза изобщо тук в събота и неделя? И най-глупавият би се досетил, че Бойко всъщност е татко!!! И времето след 18:00 през седмицата, както и събота и неделя Бойко всъщност се прави на щастлив семеен човек. Но идва понеделник и той пак е във вихара си. Ок, но защо му е на Бойко да си губи времето в пуберски форум. Ами много просто! На Бойко живота му е скучен, монотонен и той се дразни. Дразни се и идва тук, за да си доставя удоволствие като дразни другите. Ама типична българска черта даже мухабет са измислили хорицата : „НЕ Е ВАЖНО НА МЕН ДА МИ Е ДОБРЕ, А НА ВУТЕ ДА МУ Е ЗЛЕ”. Тея слова са мотото на Бойко в живота, изпълват го със смисъл и облекчават битието му. Та стига толкоз от мен.
    Прозрачен си чичко.
    Виждам те, и отвътре и от вън...!

П.п. Колкото до госпожата която чела, пък недочела и от една страница всичко е разбрала, силно се надявам да не е учителка по литература, защото ако само от първата страница можеш да прецени какъв е края на книгата, всичките и ученици ще са прости.
    Ай, хой да спиш...
    По-полека, че ще се пръснеш от злоба заради някакъв форум. Казаха ти го и други хора освен мен каква си, така смятам, че може вече да си вземеш бележка и да изчезнеш в небитието. А колкото до твоят малоумен анализ, в опитите си да сглобиш някаква история за мен фантазията ти е дала смехотворен резултат далеч от истината. Разказ, от който само прозират мащабите на простотията и злобата, които са обладали цялата ти личност. За какво точно се бориш в тази тема? Истината за себе си няма вече как да я скриеш нападайки другите. Стават жалка. Смешно е желанието ти да се караш с другите винаги, когато ти кажат, че не си права. Колко пъти още ти трябва да ти го кажат. А ти продължаваш да скачат на всички участници тук все едно не си ти самата тази, която участва като главен герой в собствената си история. Е, питам аз, не е ли време да се извиниш и да подвиеш опашка? Какво лошо ти казваме толкова с това, че меко казано поведението ти не е красиво и е хубаво поне, ако ще си толкова гадно човешко същество, да не го афишираш по форумите. Току виж и "Иван" прочете и ти види сеира...
    пп. Имаш правопис като на хваната от малцинствата.
    пп2. Уикендите си имам много по-добри и вълнуващи занимания от това да спя на клавиатурата като теб, чакайки да се появи някого, с когото да се заяждам.
    Последно редактирано от TrollFactory : 01-29-2019 на 15:17

По-полека, че ще се пръснеш от злоба заради някакъв форум. Казаха ти го и други хора освен мен каква си, така смятам, че може вече да си вземеш бележка и да изчезнеш в небитието. А колкото до твоят малоумен анализ, в опитите си да сглобиш някаква история за мен фантазията ти е дала смехотворен резултат далеч от истината. Разказ, от който само прозират мащабите на простотията и злобата, които са обладали цялата ти личност. За какво точно се бориш в тази тема? Истината за себе си няма вече как да я скриеш нападайки другите. Стават жалка. Смешно е желанието ти да се караш с другите винаги, когато ти кажат, че не си права. Колко пъти още ти трябва да ти го кажат. А ти продължаваш да скачат на всички участници тук все едно не си ти самата тази, която участва като главен герой в собствената си история. Е, питам аз, не е ли време да се извиниш и да подвиеш опашка? Какво лошо ти казваме толкова с това, че меко казано поведението ти не е красиво и е хубаво поне, ако ще си толкова гадно човешко същество, да не го афишираш по форумите. Току виж и "Иван" прочете и ти види сеира...
    пп2. Уикендите си имам много по-добри и вълнуващи занимания от това да спя на клавиатурата като теб, чакайки да се появи някого, с когото да се заяждам.
    Пич, прочети си поста, май ти си по-неграмотен. Пишеш неграмотно, а правиш забележки!!! Баси Къв смях.
    Последно редактирано от Лошия : 01-29-2019 на 21:21

Цитирай Първоначално написано от Лошия Виж мнението
    Пич, прочети си поста, май ти си по-неграмотен. Пишеш неграмотно, а правиш забележки!!! Баси Къв смях.
    Грешките ми са печатни (т.е. от бързане), а не правописни.

Иначе с авторката свързахте ли се? Ще й бъдеш ли третия любовник тази седмица?

Т.е. Пишеш като пещерен човек! Бати майтапа си ти. Кво ми се обясняваш не съм те питал, а и имаш повече грешки от дете в трети клас. И не само правописни ами и пунктуационни... Тръгнал на другите да прави забележки...

Т.е. Пишеш като пещерен човек! Бати майтапа си ти. Кво ми се обясняваш не съм те питал, а и имаш повече грешки от дете в трети клас. И не само правописни ами и пунктуационни... Тръгнал на другите да прави забележки...
    Не се обяснявам на теб, а на другите, които евентуално, ако прочетат поста ти биха могли да бъдат въведени в заблуждение, че погрешните представи, които втълпяваш за мен са в действителност така. А те не са. Освен това: неграмотен си ти! Сигурно си и от село и кенефът ти е на двора.
    Последно редактирано от TrollFactory : 01-30-2019 на 09:06

Какви са, ако не правописне бе, паляк? Ти изобщо знаеш ли значението на думите? Думата "правопис", имаш ли идея какво означава? Били печатни Пича е много прав - "Бати майтапа си ти". Да не говорим, че имаш и смислови грешки. Това означава, че тотално си зле с българската граматика - морфология и ала-бала. Не мога да разбера, как един ученик като теб може да е толкова неграмотен.

И не на последно място:
    Не бях ли аз третият на Елиа за тази седмица? Май и по математика не си много добре.

1. След като ти си позволяваш, да анализираш хората и да ги критикуваш, значи могат и те да анализират теб!
    Не съм казал никъде, че не обичам да ме анализират, а просто че темата си е твоя и е проява на лош вкус да анализираш другите. Ако аз бях наред да бъда анализиран, щяхме да сме в друга тема и раздел. Но сега ти си пуснала темата и хем с това даваш съгласието си, че ще получиш мнения от непознати, хем после се ядосваш какво им е мнението и ги нападаш, въпреки че най-непристойното поведение демонстраш ти. Най-малкото, с цялото си поведение в темата показваш колко много се гордееш от постъпките си, които не само аз, а и други вече разкритикуваха като леко поведение. Какво повече искаш?

2. Когато правиш забележка на някого за нещо, първо погледни себе се. Особено щом ти си пет пъти по- неграмотен и не знаеш родния си език.
    Направил съм съвсем човечно забележките си. Не виждам защо ми се нахвърляш. Това твоето грачене си е просто излишна простотия и както вече казах, също така и проява на лош вкус. Държиш се като селска доячка, а не като дама за каквато уж имаш претенции, че си надигайки такъв голям вой в случай, че някой тук те засегне по темата за това колко тежиш.

3. Ако животът ти беше чак толкова вълнуваш, едва ли щеше точно на мен да ми обясняваш!
    Ти за моя живот не се безпокой. Достатъчно вълнуващ е независимо какво си мислиш за мен.

4. Истината е че си жалък и всеки може да го разбере стига да прочете как и какво пише!
    Не драга, друга е истината! А тя е, че си много лека и вече ти го казаха куп хора в тази тема. Какво повече искаш?
    5. Време ти е да се спреш, защото само се излагаш! Неграмотник!
    Хахахаха! А ти не се ли излагаш с това, че не намираш лекото си поведение за срамно? Какво биха казали родителите ти, ако питаш тях за това дали добре си постъпила с любовниците си?

Ти нападаш, после Що ме нападате.Словореда ти е брутално тъп, а в комбинация с правописа удари дъното пич! Хой да учиш БЪЛГАРСКИ!
    По неграмотен човек от теб няма! Най-скофти е, че не чаткаш колко си зле!!!!!!

Първо, дума "Хой" също няма в българския език!
    Второ, дума "скофти" също няма в българския език! Провери сам своя речник преди да критикуваш този на другите! Глупак!

1. След като ти си позволяваш, да анализираш хората и да ги критикуваш, значи могат и те да анализират теб!
    2. Когато правиш забележка на някого за нещо, първо погледни себе се. Особено щом ти си пет пъти по- неграмотен и не знаеш родния си език.
    3. Ако животът ти беше чак толкова вълнуваш, едва ли щеше точно на мен да ми обясняваш!
    4. Истината е че си жалък и всеки може да го разбере стига да прочете как и какво пише!
    5. Време ти е да се спреш, защото само се излагаш! Неграмотник!
    I will be always watching you!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си