- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос за мъже
90% от хората които изневеряват, което като процент на изневеряващите съчетано мъже/жени е 72%, са спали и с двамата партньори в един ден или едно денонощие. Ти си от изчезващите 10 процента (след като твърдиш, че си праведен). И ще ти отворя очите за следното - твоят отбор губи!!! И то губи от години. Не казвам, че е за добро, просто така стоят нещата. Ако един мъж направи това, което е направила тя, как ще го наречеш него? Пак ли **? Нахлузи расо върху този котюм и се преименувай на "Propovednika". Тук решаваме казуси, не съдим хората! Ако не си разбрал това, то тогава трябва първо по теб да хвърлим камък.
Последно редактирано от Blubalu : 01-21-2019 на 14:49
Не игнорирам написаното от теб. Напротив даже ми харесва това което си написала.
И изобщо не съм предубедена, а явно заблудена. Не разбирам наистина поведението на въпросния затова и питам. Че се надявам да е повече от една забежка, няма как да го скрия понеже продължаваме дискусията вече дни.
Последно редактирано от elia_666 : 01-21-2019 на 17:30
I will be always watching you!!!
Много ми е забавно как се развеселяваш от самата себе си.Само че не аз живея в паралена вселена, а ти, драга девойко, която смяташ, че е повод за гордост това да правиш джиджи биджи с двама в рамките на едно и също денонощие. Похвали ли се вече на ли на приятелките си? Те какво казаха, че мислят по въпроса?
Отбелязвам, че ти съдиш според твоите убеждения. И под "съдиш" имам предвид "нагрубяваш" и "нападаш" като си позволяваш да правиш квалификации. Пак ще напиша: ние даваме мнения и съвети, не съдим! Аз също съм изневерявал и също съм правил секс с две жени в едно денонощие. С примерът който посочих, исках да демонстрирам, че обществото в по-голямата си част не смята, че това е нещо нередно. А както има една приказка "Глас народен, глад Божи". Следователно щом процентът работи в нейна полза, кой си ти, че да я обвиняваш? По-скоро процентът казва, че ти си в грешка. Отново уточнявам: не казвам, че е за добро, а че това са реалностите. Обществото вече не е възпитано в патриархалните рамки от едно вече отминало време. Тези рамки се размиват все повече и повече, докато не дойде денят, в който ще изчезнат съвсем. А относно това дали искам да бъда 3-ти в списъка на мацката....аз затова съм на това дередже! Понеже не се спирам да хойкам по жени и затова стигнах до там, да ближа рани в тийн форумxaxaxaxa. Фактиии....факти батеее.
Последно редактирано от 9999 : 01-21-2019 на 14:45
Като гледам как разпалено отговаряш, май ти стана интересна словесната ни препирня.Не знам обаче, кого се опитваш да убедиш с тези твой забавни твърдения? Още малко ще излезе че сме били тримата заедно. Леле мале. Но моля да се обосновеш къде казах, че съм била и с двамата в едно денонощие, камо ли в едно легло един след друг! Моля да ме просветлиш, щото май и не знам Кво пиша. Пък и не помня да съм разяснявала как точно седят нещата с “Иван”. Казах само че е факт! Освен това не обсъждам с приятелките си клюки и не си говоря с тях за кифленски неща. Пак ти казвам не познаваш всички жени. Само си мислиш че знаеш.
Последно редактирано от elia_666 : 01-22-2019 на 10:43
Вече липсва развитие по темата.
Момичето кога ще говори с момчето?
Ами, защото секса не е най-важното. Има момичета, които могат да ти дадат само секс и такива, които могат да ти дадат много повече от това
Никой в нищо не се опитвам да убедя. Вече ти видяхме капацитета да мислиш. Очевидно го правиш само с клитора си без да ти пука за никой друг. Ти си едно лошо човешко същество щом без капка срам се подиграваш с чувствата на хората.
В темата ясно си заявяваш, че сте били в едно легло и сте се натискали с конкурента на "Иван". Сега гузен не гонен бяга.
Може да не познавам всички жени, но ти си достатъчно елементарна за разбиране и много добре те опознах каква си и то не само аз ами и останалите потребители във форума, колко и да не ти е по възможностите да го осъзнаеш, че стана тотален резил от теб. Оправдаваш се каква не си, но не никой не ти е искал оправданията. Много жалко, късно е за теб!
Къде съм дал каквито и да било квалификации? Авторката искаше съвети и ги получи! Това, че темата е отворена и към хора, които може да я критикуват, според мен не е повод тя да се тръшка колко е несправедливо да я обвиняваме в прелюбодеяния. Но въпросът тук е, че никой не я е нарочил, нито пък я обвинява. Тя горката, сама си го споделя и иска съвет "Как да накарам новия, който си харесвам да спи с мен и как "Иван" да не разбере. Или си само ти не си разбрал колко грозен е начина, по който това момиче мисли?
Очевидно си същия като авторката, така че защо не й пишеш на лично и да се взимате?
Не ти говоря за патриархални ценности. Смешно е да говориш за факти. Това да не са данни взети от някой световно признат и квалифициран научно-изследователски институт в областта на човешките взаимоотношения? Морал и ценности или имаш, или нямаш! А това, че не ги споделят много хора не значи, че тяхната стойност се занижава. Правете каквото искате и си спете, с когото искате, безбожници такива!
Последно редактирано от TrollFactory : 01-22-2019 на 12:37
Ей доскуча ми без теб!
Всичко хубаво, ама само дето нищо не си разбрал. Смучеш си някакви глупости от пръстите, който ти си написал и вземаш да заприличваш на дългосвиреща плоча. Даже не можеш да обясниш за какво пишеш.
Незнам дали знаеш мохабета за по принцип и дефакто, но е хубаво да го научиш. И ходи да раздаваш брошури за целомъдрие че явно те бива.
Бойко, Бойко!!!
Последно редактирано от elia_666 : 01-22-2019 на 13:08
Не виждам какво не съм ти разбрал, госпожице. Много добре си ти ги обяснявам нещата, но за съжаление очевидно насреща можеш само да ми се пулиш, защото изобщо не осъзнаваш що е то морал и благоприличие! За теб такива неща явно няма или не ги признаваш, знам ли, но в едно съм сигурен: За лицемерието ти с хората и чувството ти за преднина в тази игра, която играеш с "Иван" и с всички други мъже, които лъжеш, рано или късно ще бъде наказана и всички ще ти видят кирливите ризи, независимо колко добре смяташ, че носиш някаква маска на благочестивост. Нямаш капка морал и това е отвратително! Срамота си за всички жени, защото именно поради такива като теб страда цялото женско съсловие. За жалост, нито приемаш, нито вдяваш каквото и да ти се каже, ами просто искаш да получиш одобрение за действията си...
Ти явно търсиш одобрение и понеже не го намираш в къщи го натрисаш на хората тук. Критики търпя всякакви,не и обиди. Но ти искрено просто се заяждаш и обиждаш! Бих те чула ако имаше какво да науча от теб. Но от един простак без чувство за контрол повярвай не може никой тук да научи нищо. Всички вече знаят колко всъщност си елементарен след като знаеш само да нападаш с обиди. Сподели мнение, дай съвет, но не обиждай! Това показва колко слаб си всъщност. Имаш лоша култура и възпитание, а четеш морал на хората.И всички тук го знаят само не и ти!
Жалък си Бойко.
Последно редактирано от elia_666 : 01-22-2019 на 13:45
Кога съм те обидил? Казвам ти истината в очите просто!
Пак питам, кога съм те обидил? Това, че се обиждаш от всичко, което някой ти каже на въпреки си е твой проблем. Имаш много какво да научиш от мен, повярвай ми, но нямаш елементарен капацитет, за да учиш, а това отново си е твой проблем.
Колко пъти те посъветвах и колко пъти пренебрегна казаното от мен с пренебрежение, просто защото не си съгласна с мен? Не си нещо в час, госпожице. Загубена кауза си. Някой ден, когато си болна от много венерически болести на куп ще осъзнаеш колко вредно е било поведението ти за самата себе си, а не за някой друг и ще си спомняш "Ееей, този Бойкото с право ми казваше да не стъпвам в грях, но вече е късно!"...
Що се правиш на луд?
Това че изтри всички глупости които написа, не значи че никой не ги е прочел! Получи забележка от администратора и махна всичко, а сега и отричаш. Ми не ти прави чест. Уж си мъжкар пък се държиш като женско куче. После съвети ми давал. Пък видиш ли и другите били разбрали ква съм. Говори за себе си кво намесваш и другите. Всеки си каза мнението но само ти обиждаше. Не ти прави чест и да лъжеш господин моралист. Съвет се дава без да нагрубяваш и да съдиш хората. Ако ти го беше направил щях да уважа твоето мнение. Но както казах, сам се правиш на велик и после сам се излагаш... Цъ Цъ Цъ... Лицемер!
Бойко такъв си пример за подражание. Бъди мъж и си признай, покажи че имаш топки и ги изкарай от задника си.
Последно редактирано от elia_666 : 01-22-2019 на 17:19
Аз лично нищо не съм трил. Не може да се трие или променя мнение, ако то е от предния ден. Опитай и ти и ще видиш. Така че клеветите ти, че манипулирам (правя се на луд) са жалък опит да ме дискредитираш.
Нищо не съм махал. Ако нещо е премахнато, то е от администратора. А забележката се отнасяше към всички, не само към мен. Не знам защо с мен само се захвана, а не и с другите потребители, които в общи линии също нямат добро мнение за твоето поведение.
Ами разбраха те каква си. Късно е да се правиш на девица.
Престани да ме обвиняваш, че лъжа. Ти си лъжлата, която първо обяснява, че в едно денонощие е имала интимен контакт с две момчета, а сега реве, че не било вярно и обвинява другите в лъжа. Я си върни темата с една-две страници назад!
Къде съм те нагрубил, ма?
Та какво има аз да си признавам, че не разбрах? Ти си тази, която има какво да си признава пред "Иван".
Бойко страшен си!
Чета ти глупостите и плача от смях. Що не пробваш в тятъра да бачкаш. Бива те много. Очевидно си сляп, имаш деменция и куп други проблеми който трябва да решиш. Затова те оставям сам с простотията която блика от всяка твоя дума. Да не говорим че си един най-обикновен простак и нищо повече. Дръж си топките все така в задника, сложи си розовите очила и се моли дефакто у вас да няма к.... ви.
Мъчно ми е за индивиди като теб...
Виж кво, след като пускаш тема в публичното пространство (интернет), трябва да си готова да понесеш критика. Ти очевидно искаш да валидираш поведението получавайки подкрепата от непознати...
Защо не отговориш на следното:
1. Защо не кажеш на "Иван"? Ще му кажеш ли?
2. След като изневери на "Иван", колко пъти от случката до сега вече си правила секс с него?
3. Когато той научи (ако, защото естествено може и да не му кажеш. Няма как да си толкова смела.), как предполагаш, че той ще го приеме?
4. Жените, които изневеряват и го приемат за приключение и готино преживяване (като теб) какви са?
Леле какви цветущи изрази, и "безобидни" наречия, които са демонстрация за женска свобода и независимост относно свободата на словото?!? Ако си мислиш, че по този начин ще маскираш компрометирането си много се лъжеш! За да скриеш това, което вече си написала и доста потребители са го прочели, ще трябва да помолиш модовете да изтрият темата. И, понеже въпросът ти беше към мъжете, то се намери и мъж, който ти е отговорил правилно и без страх, че ще го остракират! Истината много боли, но ще трябва да я приемеш, защото е истина! Останалите дето ти пригласят го правят защото знаят предварително какво искаш да чуеш!
Последно редактирано от Rengur : 01-23-2019 на 12:13