- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос за мъже

90% от хората които изневеряват, което като процент на изневеряващите съчетано мъже/жени е 72%, са спали и с двамата партньори в един ден или едно денонощие. Ти си от изчезващите 10 процента (след като твърдиш, че си праведен). И ще ти отворя очите за следното - твоят отбор губи!!! И то губи от години. Не казвам, че е за добро, просто така стоят нещата. Ако един мъж направи това, което е направила тя, как ще го наречеш него? Пак ли **? Нахлузи расо върху този котюм и се преименувай на "Propovednika". Тук решаваме казуси, не съдим хората! Ако не си разбрал това, то тогава трябва първо по теб да хвърлим камък.
Последно редактирано от Blubalu : 01-21-2019 на 15:49
Много ми е забавно как се развеселяваш от самата себе си.Само че не аз живея в паралена вселена, а ти, драга девойко, която смяташ, че е повод за гордост това да правиш джиджи биджи с двама в рамките на едно и също денонощие. Похвали ли се вече на ли на приятелките си? Те какво казаха, че мислят по въпроса?
Като гледам как разпалено отговаряш, май ти стана интересна словесната ни препирня.Не знам обаче, кого се опитваш да убедиш с тези твой забавни твърдения? Още малко ще излезе че сме били тримата заедно. Леле мале. Но моля да се обосновеш къде казах, че съм била и с двамата в едно денонощие, камо ли в едно легло един след друг! Моля да ме просветлиш, щото май и не знам Кво пиша. Пък и не помня да съм разяснявала как точно седят нещата с “Иван”. Казах само че е факт! Освен това не обсъждам с приятелките си клюки и не си говоря с тях за кифленски неща. Пак ти казвам не познаваш всички жени. Само си мислиш че знаеш.
Последно редактирано от elia_666 : 01-22-2019 на 11:43
I will be always watching you!!!
Никой в нищо не се опитвам да убедя. Вече ти видяхме капацитета да мислиш. Очевидно го правиш само с клитора си без да ти пука за никой друг. Ти си едно лошо човешко същество щом без капка срам се подиграваш с чувствата на хората.
В темата ясно си заявяваш, че сте били в едно легло и сте се натискали с конкурента на "Иван". Сега гузен не гонен бяга.
Може да не познавам всички жени, но ти си достатъчно елементарна за разбиране и много добре те опознах каква си и то не само аз ами и останалите потребители във форума, колко и да не ти е по възможностите да го осъзнаеш, че стана тотален резил от теб. Оправдаваш се каква не си, но не никой не ти е искал оправданията. Много жалко, късно е за теб!

Отбелязвам, че ти съдиш според твоите убеждения. И под "съдиш" имам предвид "нагрубяваш" и "нападаш" като си позволяваш да правиш квалификации. Пак ще напиша: ние даваме мнения и съвети, не съдим! Аз също съм изневерявал и също съм правил секс с две жени в едно денонощие. С примерът който посочих, исках да демонстрирам, че обществото в по-голямата си част не смята, че това е нещо нередно. А както има една приказка "Глас народен, глад Божи". Следователно щом процентът работи в нейна полза, кой си ти, че да я обвиняваш? По-скоро процентът казва, че ти си в грешка. Отново уточнявам: не казвам, че е за добро, а че това са реалностите. Обществото вече не е възпитано в патриархалните рамки от едно вече отминало време. Тези рамки се размиват все повече и повече, докато не дойде денят, в който ще изчезнат съвсем. А относно това дали искам да бъда 3-ти в списъка на мацката....аз затова съм на това дередже! Понеже не се спирам да хойкам по жени и затова стигнах до там, да ближа рани в тийн форумxaxaxaxa. Фактиии....факти батеее.
Последно редактирано от 9999 : 01-21-2019 на 15:45
Къде съм дал каквито и да било квалификации? Авторката искаше съвети и ги получи! Това, че темата е отворена и към хора, които може да я критикуват, според мен не е повод тя да се тръшка колко е несправедливо да я обвиняваме в прелюбодеяния. Но въпросът тук е, че никой не я е нарочил, нито пък я обвинява. Тя горката, сама си го споделя и иска съвет "Как да накарам новия, който си харесвам да спи с мен и как "Иван" да не разбере. Или си само ти не си разбрал колко грозен е начина, по който това момиче мисли?
Очевидно си същия като авторката, така че защо не й пишеш на лично и да се взимате?
Не ти говоря за патриархални ценности. Смешно е да говориш за факти. Това да не са данни взети от някой световно признат и квалифициран научно-изследователски институт в областта на човешките взаимоотношения? Морал и ценности или имаш, или нямаш! А това, че не ги споделят много хора не значи, че тяхната стойност се занижава. Правете каквото искате и си спете, с когото искате, безбожници такива!
Последно редактирано от TrollFactory : 01-22-2019 на 13:37