- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос за мъже
Бойко страшен си!
Чета ти глупостите и плача от смях. Що не пробваш в тятъра да бачкаш. Бива те много. Очевидно си сляп, имаш деменция и куп други проблеми който трябва да решиш. Затова те оставям сам с простотията която блика от всяка твоя дума. Да не говорим че си един най-обикновен простак и нищо повече. Дръж си топките все така в задника, сложи си розовите очила и се моли дефакто у вас да няма к.... ви.
Мъчно ми е за индивиди като теб...
I will be always watching you!!!
Виж кво, след като пускаш тема в публичното пространство (интернет), трябва да си готова да понесеш критика. Ти очевидно искаш да валидираш поведението получавайки подкрепата от непознати...
Защо не отговориш на следното:
1. Защо не кажеш на "Иван"? Ще му кажеш ли?
2. След като изневери на "Иван", колко пъти от случката до сега вече си правила секс с него?
3. Когато той научи (ако, защото естествено може и да не му кажеш. Няма как да си толкова смела.), как предполагаш, че той ще го приеме?
4. Жените, които изневеряват и го приемат за приключение и готино преживяване (като теб) какви са?
Върти, сучи пак около едно дърво препикаваш от три дни. Мъка, мъка. Явно много те вълнува сексуалния живот на другите? Вероятно твоят е скучен. Още по-голяма мъка.
Нека да ти кажа че нямам нищо против критиките и написаното от останалите в тази тема. Но към твоите цинични и цветущи аргументи с които ме засипа в опит да опишеш аз каква съм, няма как да остана равнодушна. Затова само с теб продължаваме да се дъвчем. Но както казах само ме забавляваш нищо повече.
Можеш да си признаеш, че всъщност ти е приятно да се заяждаме. Иначе отдавна щеше да спреш да пишеш.
Ех, Бойко!
I will be always watching you!!!
Върни се една страница назад и ще видиш, че има и потребители освен мен, които ясно виждат какъв е проблемът в теб и са ти го и казали. Но ти естествено не виждаш в сексуалната си палавост нищо нередно, че даже и я афишираш съвсем открито като я подчертаваш като нещо странично в историята без да виждаш в това никакъв проблем. Е, кажи ми, действително ли нищо лошо не намираш в това, че задоволяваш сексуалните си нагони в един ден с двама като единият, от които не знае за другия. И в това ти нищо нередно не виждаш, а само получаваш допълнително възбужда при мисълта, че вършиш нещо тайно от някой друг. С една дума - мърсуваш! И това те кара да се чувстваш горда и независима жена, защото за теб мъжете са само начин да се задоволиш. За такива неща като честност и почтеност си чувала, но за теб това са остарели ценности. Днешно време ти си на принципа, че няма нищо лошо в това да поставяш половите си части на първо място, а чувствата на другите на второ. Ти нямаш сърце, а смисълът на живота ти се свежда до елементарни телесни животински удоволствия и чувства. В теб няма нищо добро като жена, ни най-малка ценност... Не бих се учудил, ако най-възвишената ти мечта е да консумираш наркотици и да получаваш пари докато те чукат различни мъже в различни моменти на деня. Това е върховната точка на удоволствие за теб. Ако се погледнеш от страни ще ти стане тъжно. Гнусна си!
Последно редактирано от TrollFactory : 01-23-2019 на 13:18
Знаеш ли, смешната си ти! Този "Бойко" е напълно прав за теб и описва твоята същност. Сигурно модовете са пристрастни, и не разрешават да се пише нищо лошо за жените, дори и да е истина! Трият ме наред и няма как да се чуят и други мнения освен твоето и на подгласниците ти. За жените тук в този форум както за умрелита! Или само добро, или нищо! Работата е там, че не се допускат термини като сексуална палавница вместо ***! Е какъв по безобиден речник да използват мъжете, дето да не обидят жените, и модовете да не трият коментари. Явно диалог тук не може да има щом се опонира на "правилните" коментари! Скоро ще си говориш сама, а монологът придружен с логорея е присъщ за единия пол, дето все иска права, които никой не му е отнел!
Последно редактирано от Blubalu : 01-24-2019 на 09:11
Леле какви цветущи изрази, и "безобидни" наречия, които са демонстрация за женска свобода и независимост относно свободата на словото?!? Ако си мислиш, че по този начин ще маскираш компрометирането си много се лъжеш! За да скриеш това, което вече си написала и доста потребители са го прочели, ще трябва да помолиш модовете да изтрият темата. И, понеже въпросът ти беше към мъжете, то се намери и мъж, който ти е отговорил правилно и без страх, че ще го остракират! Истината много боли, но ще трябва да я приемеш, защото е истина! Останалите дето ти пригласят го правят защото знаят предварително какво искаш да чуеш!
Последно редактирано от Rengur : 01-23-2019 на 13:13