- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос за мъже
Като гледам как разпалено отговаряш, май ти стана интересна словесната ни препирня.Не знам обаче, кого се опитваш да убедиш с тези твой забавни твърдения? Още малко ще излезе че сме били тримата заедно. Леле мале. Но моля да се обосновеш къде казах, че съм била и с двамата в едно денонощие, камо ли в едно легло един след друг! Моля да ме просветлиш, щото май и не знам Кво пиша. Пък и не помня да съм разяснявала как точно седят нещата с “Иван”. Казах само че е факт! Освен това не обсъждам с приятелките си клюки и не си говоря с тях за кифленски неща. Пак ти казвам не познаваш всички жени. Само си мислиш че знаеш.
Последно редактирано от elia_666 : 01-22-2019 на 11:43
I will be always watching you!!!
Никой в нищо не се опитвам да убедя. Вече ти видяхме капацитета да мислиш. Очевидно го правиш само с клитора си без да ти пука за никой друг. Ти си едно лошо човешко същество щом без капка срам се подиграваш с чувствата на хората.
В темата ясно си заявяваш, че сте били в едно легло и сте се натискали с конкурента на "Иван". Сега гузен не гонен бяга.
Може да не познавам всички жени, но ти си достатъчно елементарна за разбиране и много добре те опознах каква си и то не само аз ами и останалите потребители във форума, колко и да не ти е по възможностите да го осъзнаеш, че стана тотален резил от теб. Оправдаваш се каква не си, но не никой не ти е искал оправданията. Много жалко, късно е за теб!
Ей доскуча ми без теб!
Всичко хубаво, ама само дето нищо не си разбрал. Смучеш си някакви глупости от пръстите, който ти си написал и вземаш да заприличваш на дългосвиреща плоча. Даже не можеш да обясниш за какво пишеш.
Незнам дали знаеш мохабета за по принцип и дефакто, но е хубаво да го научиш. И ходи да раздаваш брошури за целомъдрие че явно те бива.
Бойко, Бойко!!!
Последно редактирано от elia_666 : 01-22-2019 на 14:08
Не виждам какво не съм ти разбрал, госпожице. Много добре си ти ги обяснявам нещата, но за съжаление очевидно насреща можеш само да ми се пулиш, защото изобщо не осъзнаваш що е то морал и благоприличие! За теб такива неща явно няма или не ги признаваш, знам ли, но в едно съм сигурен: За лицемерието ти с хората и чувството ти за преднина в тази игра, която играеш с "Иван" и с всички други мъже, които лъжеш, рано или късно ще бъде наказана и всички ще ти видят кирливите ризи, независимо колко добре смяташ, че носиш някаква маска на благочестивост. Нямаш капка морал и това е отвратително! Срамота си за всички жени, защото именно поради такива като теб страда цялото женско съсловие. За жалост, нито приемаш, нито вдяваш каквото и да ти се каже, ами просто искаш да получиш одобрение за действията си...
Ти явно търсиш одобрение и понеже не го намираш в къщи го натрисаш на хората тук. Критики търпя всякакви,не и обиди. Но ти искрено просто се заяждаш и обиждаш! Бих те чула ако имаше какво да науча от теб. Но от един простак без чувство за контрол повярвай не може никой тук да научи нищо. Всички вече знаят колко всъщност си елементарен след като знаеш само да нападаш с обиди. Сподели мнение, дай съвет, но не обиждай! Това показва колко слаб си всъщност. Имаш лоша култура и възпитание, а четеш морал на хората.И всички тук го знаят само не и ти!
Жалък си Бойко.
Последно редактирано от elia_666 : 01-22-2019 на 14:45
Кога съм те обидил? Казвам ти истината в очите просто!
Пак питам, кога съм те обидил? Това, че се обиждаш от всичко, което някой ти каже на въпреки си е твой проблем. Имаш много какво да научиш от мен, повярвай ми, но нямаш елементарен капацитет, за да учиш, а това отново си е твой проблем.
Колко пъти те посъветвах и колко пъти пренебрегна казаното от мен с пренебрежение, просто защото не си съгласна с мен? Не си нещо в час, госпожице. Загубена кауза си. Някой ден, когато си болна от много венерически болести на куп ще осъзнаеш колко вредно е било поведението ти за самата себе си, а не за някой друг и ще си спомняш "Ееей, този Бойкото с право ми казваше да не стъпвам в грях, но вече е късно!"...
Що се правиш на луд?
Това че изтри всички глупости които написа, не значи че никой не ги е прочел! Получи забележка от администратора и махна всичко, а сега и отричаш. Ми не ти прави чест. Уж си мъжкар пък се държиш като женско куче. После съвети ми давал. Пък видиш ли и другите били разбрали ква съм. Говори за себе си кво намесваш и другите. Всеки си каза мнението но само ти обиждаше. Не ти прави чест и да лъжеш господин моралист. Съвет се дава без да нагрубяваш и да съдиш хората. Ако ти го беше направил щях да уважа твоето мнение. Но както казах, сам се правиш на велик и после сам се излагаш... Цъ Цъ Цъ... Лицемер!
Бойко такъв си пример за подражание. Бъди мъж и си признай, покажи че имаш топки и ги изкарай от задника си.
Последно редактирано от elia_666 : 01-22-2019 на 18:19