Цитирай Първоначално написано от elia_666 Виж мнението
Като гледам как разпалено отговаряш, май ти стана интересна словесната ни препирня.Не знам обаче, кого се опитваш да убедиш с тези твой забавни твърдения?
Никой в нищо не се опитвам да убедя. Вече ти видяхме капацитета да мислиш. Очевидно го правиш само с клитора си без да ти пука за никой друг. Ти си едно лошо човешко същество щом без капка срам се подиграваш с чувствата на хората.

Още малко ще излезе че сме били тримата заедно. Леле мале. Но моля да се обосновеш къде казах, че съм била и с двамата в едно денонощие, камо ли в едно легло един след друг!
В темата ясно си заявяваш, че сте били в едно легло и сте се натискали с конкурента на "Иван". Сега гузен не гонен бяга.

Моля да ме просветлиш, щото май и не знам Кво пиша. Пък и не помня да съм разяснявала как точно седят нещата с “Иван”. Казах само че е факт! Освен това не обсъждам с приятелките си клюки и не си говоря с тях за кифленски неща. Пак ти казвам не познаваш всички жени. Само си мислиш че знаеш.
Може да не познавам всички жени, но ти си достатъчно елементарна за разбиране и много добре те опознах каква си и то не само аз ами и останалите потребители във форума, колко и да не ти е по възможностите да го осъзнаеш, че стана тотален резил от теб. Оправдаваш се каква не си, но не никой не ти е искал оправданията. Много жалко, късно е за теб!