- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос за мъже
Ти явно търсиш одобрение и понеже не го намираш в къщи го натрисаш на хората тук. Критики търпя всякакви,не и обиди. Но ти искрено просто се заяждаш и обиждаш! Бих те чула ако имаше какво да науча от теб. Но от един простак без чувство за контрол повярвай не може никой тук да научи нищо. Всички вече знаят колко всъщност си елементарен след като знаеш само да нападаш с обиди. Сподели мнение, дай съвет, но не обиждай! Това показва колко слаб си всъщност. Имаш лоша култура и възпитание, а четеш морал на хората.И всички тук го знаят само не и ти!
Жалък си Бойко.
Последно редактирано от elia_666 : 01-22-2019 на 14:45
I will be always watching you!!!
Кога съм те обидил? Казвам ти истината в очите просто!
Пак питам, кога съм те обидил? Това, че се обиждаш от всичко, което някой ти каже на въпреки си е твой проблем. Имаш много какво да научиш от мен, повярвай ми, но нямаш елементарен капацитет, за да учиш, а това отново си е твой проблем.
Колко пъти те посъветвах и колко пъти пренебрегна казаното от мен с пренебрежение, просто защото не си съгласна с мен? Не си нещо в час, госпожице. Загубена кауза си. Някой ден, когато си болна от много венерически болести на куп ще осъзнаеш колко вредно е било поведението ти за самата себе си, а не за някой друг и ще си спомняш "Ееей, този Бойкото с право ми казваше да не стъпвам в грях, но вече е късно!"...
Що се правиш на луд?
Това че изтри всички глупости които написа, не значи че никой не ги е прочел! Получи забележка от администратора и махна всичко, а сега и отричаш. Ми не ти прави чест. Уж си мъжкар пък се държиш като женско куче. После съвети ми давал. Пък видиш ли и другите били разбрали ква съм. Говори за себе си кво намесваш и другите. Всеки си каза мнението но само ти обиждаше. Не ти прави чест и да лъжеш господин моралист. Съвет се дава без да нагрубяваш и да съдиш хората. Ако ти го беше направил щях да уважа твоето мнение. Но както казах, сам се правиш на велик и после сам се излагаш... Цъ Цъ Цъ... Лицемер!
Бойко такъв си пример за подражание. Бъди мъж и си признай, покажи че имаш топки и ги изкарай от задника си.
Последно редактирано от elia_666 : 01-22-2019 на 18:19
Аз лично нищо не съм трил. Не може да се трие или променя мнение, ако то е от предния ден. Опитай и ти и ще видиш. Така че клеветите ти, че манипулирам (правя се на луд) са жалък опит да ме дискредитираш.
Нищо не съм махал. Ако нещо е премахнато, то е от администратора. А забележката се отнасяше към всички, не само към мен. Не знам защо с мен само се захвана, а не и с другите потребители, които в общи линии също нямат добро мнение за твоето поведение.
Ами разбраха те каква си. Късно е да се правиш на девица.
Престани да ме обвиняваш, че лъжа. Ти си лъжлата, която първо обяснява, че в едно денонощие е имала интимен контакт с две момчета, а сега реве, че не било вярно и обвинява другите в лъжа. Я си върни темата с една-две страници назад!
Къде съм те нагрубил, ма?
Та какво има аз да си признавам, че не разбрах? Ти си тази, която има какво да си признава пред "Иван".
Бойко страшен си!
Чета ти глупостите и плача от смях. Що не пробваш в тятъра да бачкаш. Бива те много. Очевидно си сляп, имаш деменция и куп други проблеми който трябва да решиш. Затова те оставям сам с простотията която блика от всяка твоя дума. Да не говорим че си един най-обикновен простак и нищо повече. Дръж си топките все така в задника, сложи си розовите очила и се моли дефакто у вас да няма к.... ви.
Мъчно ми е за индивиди като теб...
Виж кво, след като пускаш тема в публичното пространство (интернет), трябва да си готова да понесеш критика. Ти очевидно искаш да валидираш поведението получавайки подкрепата от непознати...
Защо не отговориш на следното:
1. Защо не кажеш на "Иван"? Ще му кажеш ли?
2. След като изневери на "Иван", колко пъти от случката до сега вече си правила секс с него?
3. Когато той научи (ако, защото естествено може и да не му кажеш. Няма как да си толкова смела.), как предполагаш, че той ще го приеме?
4. Жените, които изневеряват и го приемат за приключение и готино преживяване (като теб) какви са?
Върти, сучи пак около едно дърво препикаваш от три дни. Мъка, мъка. Явно много те вълнува сексуалния живот на другите? Вероятно твоят е скучен. Още по-голяма мъка.
Нека да ти кажа че нямам нищо против критиките и написаното от останалите в тази тема. Но към твоите цинични и цветущи аргументи с които ме засипа в опит да опишеш аз каква съм, няма как да остана равнодушна. Затова само с теб продължаваме да се дъвчем. Но както казах само ме забавляваш нищо повече.
Можеш да си признаеш, че всъщност ти е приятно да се заяждаме. Иначе отдавна щеше да спреш да пишеш.
Ех, Бойко!
Леле какви цветущи изрази, и "безобидни" наречия, които са демонстрация за женска свобода и независимост относно свободата на словото?!? Ако си мислиш, че по този начин ще маскираш компрометирането си много се лъжеш! За да скриеш това, което вече си написала и доста потребители са го прочели, ще трябва да помолиш модовете да изтрият темата. И, понеже въпросът ти беше към мъжете, то се намери и мъж, който ти е отговорил правилно и без страх, че ще го остракират! Истината много боли, но ще трябва да я приемеш, защото е истина! Останалите дето ти пригласят го правят защото знаят предварително какво искаш да чуеш!
Последно редактирано от Rengur : 01-23-2019 на 13:13