Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
Аз не твърдя нищо тук без да е нещо, което съм го прочел от теб. И не съм единствения, който ти казва каква е истината за теб в очите ти. Просто не ти харесва прочетеното за себе си. Както виждаш, дори жените в темата забелязват същите неща, за които получи солидна доза критика от мен, така че хайде сега отивай да се джафкаш и с тях и да доказваш как не си сексуална палавница и как за една приятелка питаш и как не си спала с двама в рамките на едно и също денонощие:
Каза Бойчо, човекът на чийто морални устои се крепи тинейджърския форум. Само дето почти е сигурно, че Бойко този стожер на справедливостта не е тинейджър а чичко със скучен животец. Чудя се кога ще кажеш на жена ти че животът ви е скучен и през деня на работа се подвизаваш в пубертетски форум, защото само така се чувстваш пълноценен човек. И понеже в къщи никой не те слуша, а тук можеш да бъдеш всеки, си се взел много на сериозни, че всъщност ни просветляваш с умопомрачителните си брътвежи. Какво имам предвид ли? Всичките ти постове са между 9:00-17:49 в делнични дни, никога събота и неделя. Дни в които вероятно си на работа в скучната ти службица, където имаш постоянен достъп до PC-то, защото отговаряш по всяко време на деня! До тук познах 100%!!!След работа се прибираш и кротуваш, правейки се на щастлив съпруг в семейството за пример. Сигурна съм, че у вас ти миеш чуниите, може би и простираш. В събота и неделя си кротък и смирен. Друго ме озадачава обаче! Почти всеки вече има модерен телефон, с 3 или 4G и фул достъп до социалните мрежи. Което пък ме накара да се замисля. Как Бойко ще изпусне два дни, защото за два дена толкова грешници ще трябва да спаси тука? Защо Бойко не влиза изобщо тук в събота и неделя? И най-глупавият би се досетил, че Бойко всъщност е татко!!! И времето след 18:00 през седмицата, както и събота и неделя Бойко всъщност се прави на щастлив семеен човек. Но идва понеделник и той пак е във вихара си. Ок, но защо му е на Бойко да си губи времето в пуберски форум. Ами много просто! На Бойко живота му е скучен, монотонен и той се дразни. Дразни се и идва тук, за да си доставя удоволствие като дразни другите. Ама типична българска черта даже мухабет са измислили хорицата : „НЕ Е ВАЖНО НА МЕН ДА МИ Е ДОБРЕ, А НА ВУТЕ ДА МУ Е ЗЛЕ”. Тея слова са мотото на Бойко в живота, изпълват го със смисъл и облекчават битието му. Та стига толкоз от мен.
Прозрачен си чичко.
Виждам те, и отвътре и от вън...!

П.п. Колкото до госпожата която чела, пък недочела и от една страница всичко е разбрала, силно се надявам да не е учителка по литература, защото ако само от първата страница можеш да прецени какъв е края на книгата, всичките и ученици ще са прости.
Ай, хой да спиш...