- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Ден на почит към жертвите на комунизма
Е колко пък да е чак толкова сложно да ми дефинираш накратко и с твои думи какъв е този "европейски възход" и в какво ще се състои?
Е как да не те засяга? Ти си този, който развяваше знамена на Луков марш и го пропагандираше тук.
Маршът е с политическа цел. Ако е без политическа цел, тогава той не би имал нито същия смисъл, нито абсолютно какъвто и да било смисъл. Просто представи партията си. Или са ви казали като нямате 18 да избягвате да обяснявате от коя партия сте?
За какво пък ми е на мен да манипулирам когото и да било. Изказвам си мнението и имам позиция.
Много по-лесно и удобно е да ме пренасочваш към някой друг, когато не можеш да отговориш сам на въпросите ми, нали?
Не разбра ли какво значи етимология и как действителното значение на думата не зависи от нейния произоход? Колко по-просто да ти го обясня?
И къде съм клеветил някого и с какво?
А не е ли поня някаква част? Подкрепяха ли ви цигани и негри на парада?
Луков марш си е точно сборище на нео нацисти (щом не искаш да ги наричаме фашаги).
Ето пак, едно си баба знае, едно си баба бае...
Ако е така, то сигурно съм се пошегувал.
Издигане на националното, духовното и моралното на европейските народи, защото европейските народи все повече и повече губят тези свои качества.
Мен не ме засяга дали германските националисти се кланят на Хитлер или на някой друг. Ти ме питаш как с националсоциалистическа партия ще подобрим живота в страната, ами не знам бе, не знам за коя националсоциалистическа партия става въпрос. Изглежда, че ти ги разбираш повече нещата, обясни ми.
Така, Луковмарш е националистическо, родолюбиво, паметно, факелно и антикомунистическо шествие. Кажи за коя партия става въпрос, аз не принадлежа към абсолютно никоя организация.
Защо ти е било на теб да манипулираш? А какво правиш през цялото време? Всички хора ли са светци и лъщукат от добрина? Защото си трол.
Приятелю, разбира се, че не мога да отговоря за техните възгледи, а понеже ти искаш да разбереш, ти казвам лично да ги питаш.
Освен такива исторически понятия.
Даже и в предни постове съм посочил.
А трябва ли да ни подкрепят? Тези от махалите ежедневно репресират българския народ. България не е страна на циганите, но се превръща в циганска държава. И защо по-точно трябва да ни подкрепят негри? За да се покаже, че участниците на Луковмарш не са расисти ли? Сигурно искаш да ни подкрепят и радикални ислямисти, ционисти и подобни, за да "види България, че не дискриминираме".
Пак клеветиш и лъжеш. Дори не можеш да го потвърдиш. И понеже trollfactory е един манипулатор и трол, както се подразбира не само от писаниците му, но и от самото му име, за тези, които не са особено наясно, което напоследък ми е направило възприятие - фашист само в комунистическия речник означава неонацист.
Фашистите не поддържат ли идеологията на Мусолини?
Последно редактирано от LoveSofia : 02-20-2019 на 17:37
Истината е омраза за тези, които мразят истината!
Мигрантският пакт отваря вратите на Ада
https://www.aobg.org/lecture.php?ln=1&id=252
ККК е съпротива срещу негърските престъпления върху белите.
Анти-расист е кодова дума за анти-бял.
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Терористични атаки. Ислямът - виновник за 95% от тероризма в света?
Хари Хей - Бащата на гей либерализацията, комунист и застъпник на педофилска организация.
Някъде по-нагоре беше написал, че фашизъм имало само в Италия, което ми се струва доста невярно твърдение. Какви са тогава фалангистите на каудильо Франко в Испания и салазаристите на Антонио ди Оливейра Салазар в Португалия? А колкото до Германия, смятам някъде бях чел изказване на Хитлер, че без Мусолини нямаше да има и Хитлер и ако го нямаше фашизма, нямаше да го има и нацизма. Доколкото знам Хитлер гледа на Мусолини като на съмишленик и свой духовен баща.
И съм абсолютно несъгласен с трактовката и "съвременното" тълкуване от Трола на думата фашизъм. Това си е крайно дясно политическо движение и то няма абсолютно нищо общо с другото, крайно лявото на комунистите срещу което всъщност се бори. И заради което е създадено. Лично фюрерът Адолф Хитлер описва в Майн кампф, как изпраща хора от неговата партия да разгромяват обикновени и предизборни събрания на социалдемократите и комунистите през двайсетте години и началото на 30-те.
А съм чел и Мусолини, който твърди, че "фашизмът е реплика на комунизма, на Ленин". Създаден като контра на болшевизма.Тоест фашизмът/нацизмът е създаден с една единствена цел, да не допусне вземането на властта в Европа от комунистите. Създаден е за борба с комунизма. И точно по тая причина няма и не може да има нищо общо между фашизъм и комунизъм. Двете са като огъня и водата, като земята и небето, нищо общо помежду им. Останалото е една гигантска манипулация и пропаганда за лековерни наивни хорица.
Партията на първия със сигурност е фашистка, вторият определено открито се възхиваща на Мусолини, но е нелепо да се казва, че фашизъм е имало в други страни, пълен фашизъм, в чистата му форма само в Италия е имало. Абсолютно съгласен съм, че в други страни също е имало фашисти, в България примерно СБФ. Абсолютно съгласен съм, че националсоциализмът се поражда от части благодарение на фашизма, но много по-краен, с шовинизъм и расизъм. И заради това в Германия е имало не фашизъм, а националсоциалиъм, а в Италия - фашизъм. За последното нищо не мога да кажа.
И с това съм абсолютно съгласен. За твърдението на Мусолини аз не мисля, че съм чел, но има доста логика в казаното.
Истината е омраза за тези, които мразят истината!
Мигрантският пакт отваря вратите на Ада
https://www.aobg.org/lecture.php?ln=1&id=252
ККК е съпротива срещу негърските престъпления върху белите.
Анти-расист е кодова дума за анти-бял.
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Терористични атаки. Ислямът - виновник за 95% от тероризма в света?
Хари Хей - Бащата на гей либерализацията, комунист и застъпник на педофилска организация.
Като за Харката:
Бившият бодигард на Тодор Живков, сега е министър-председател!
Това е неизбежно, при намаляващо население, когато смъртността е по-голяма от естествения прираст!
Ако всички се пенсионираха на 50, един работещ ще издържа не 2-3, а 10-15 пенсионери! Това само още повече би увеличило емиграцията и мизерията!