.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 293

Hybrid View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от LoveSofia Виж мнението
    Не възнамерявам и да отговарям.
    Е колко пък да е чак толкова сложно да ми дефинираш накратко и с твои думи какъв е този "европейски възход" и в какво ще се състои?

Питай ги лично, ти се интересуваш, мен не ме засяга.
    Е как да не те засяга? Ти си този, който развяваше знамена на Луков марш и го пропагандираше тук.

Коя националсоциалистическа партия? Честно, не знам за какво говориш.
    Маршът е с политическа цел. Ако е без политическа цел, тогава той не би имал нито същия смисъл, нито абсолютно какъвто и да било смисъл. Просто представи партията си. Или са ви казали като нямате 18 да избягвате да обяснявате от коя партия сте?

Много е жалко, че продължаваш да пишеш такива глупости, за да манипулираш тези, които възнамеряват да прочетат нещо от темата, въпреки че вече съм ти отговорил на лъжите и измишльотините в теми като "Хомосексуалистите в ада ли отиват".
    За какво пък ми е на мен да манипулирам когото и да било. Изказвам си мнението и имам позиция.

Ти искаш да разбереш за техните възгледи, питай ги лично, пиши им, разберете се.
    Много по-лесно и удобно е да ме пренасочваш към някой друг, когато не можеш да отговориш сам на въпросите ми, нали?

Ще спреш ли с глупостите? Историята и фактите показват, че фашизъм/фашистки режим е имало само в Италия.
    Не разбра ли какво значи етимология и как действителното значение на думата не зависи от нейния произоход? Колко по-просто да ти го обясня?

Олигофрени като теб могат само и само да клеветят.
    И къде съм клеветил някого и с какво?

Не знам как реши, че расизъм е основна част от "идеологията ни на този парад".
    А не е ли поня някаква част? Подкрепяха ли ви цигани и негри на парада?

Сега е посткомунизъм. Кой говори за "чиста раса чист народ"?
    Луков марш си е точно сборище на нео нацисти (щом не искаш да ги наричаме фашаги).

Коя наци партия? Не ми е ясно откога фашисткият режим симпатизира на Хитлер, мислех, че е на Мусолини и на евреите от фашистката партия.
    Ето пак, едно си баба знае, едно си баба бае...

TrollFactory, не беше ли ти този, който казваше как младежи като мен са били превъзпитавани в комунистически интернати?
    Ако е така, то сигурно съм се пошегувал.

Голям фен Аватара на LoveSofia
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Е колко пък да е чак толкова сложно да ми дефинираш накратко и с твои думи какъв е този "европейски възход" и в какво ще се състои?
    Издигане на националното, духовното и моралното на европейските народи, защото европейските народи все повече и повече губят тези свои качества.

Е как да не те засяга? Ти си този, който развяваше знамена на Луков марш и го пропагандираше тук.
    Мен не ме засяга дали германските националисти се кланят на Хитлер или на някой друг. Ти ме питаш как с националсоциалистическа партия ще подобрим живота в страната, ами не знам бе, не знам за коя националсоциалистическа партия става въпрос. Изглежда, че ти ги разбираш повече нещата, обясни ми.

Маршът е с политическа цел. Ако е без политическа цел, тогава той не би имал нито същия смисъл, нито абсолютно какъвто и да било смисъл. Просто представи партията си. Или са ви казали като нямате 18 да избягвате да обяснявате от коя партия сте?
    Така, Луковмарш е националистическо, родолюбиво, паметно, факелно и антикомунистическо шествие. Кажи за коя партия става въпрос, аз не принадлежа към абсолютно никоя организация.

За какво пък ми е на мен да манипулирам когото и да било. Изказвам си мнението и имам позиция.
    Защо ти е било на теб да манипулираш? А какво правиш през цялото време? Всички хора ли са светци и лъщукат от добрина? Защото си трол.

Много по-лесно и удобно е да ме пренасочваш към някой друг, когато не можеш да отговориш сам на въпросите ми, нали?
    Приятелю, разбира се, че не мога да отговоря за техните възгледи, а понеже ти искаш да разбереш, ти казвам лично да ги питаш.

Не разбра ли какво значи етимология и как действителното значение на думата не зависи от нейния произоход? Колко по-просто да ти го обясня?
    Освен такива исторически понятия.

И къде съм клеветил някого и с какво?
    Даже и в предни постове съм посочил.

А не е ли поня някаква част? Подкрепяха ли ви цигани и негри на парада?
    А трябва ли да ни подкрепят? Тези от махалите ежедневно репресират българския народ. България не е страна на циганите, но се превръща в циганска държава. И защо по-точно трябва да ни подкрепят негри? За да се покаже, че участниците на Луковмарш не са расисти ли? Сигурно искаш да ни подкрепят и радикални ислямисти, ционисти и подобни, за да "види България, че не дискриминираме".

Луков марш си е точно сборище на нео нацисти (щом не искаш да ги наричаме фашаги).
    Пак клеветиш и лъжеш. Дори не можеш да го потвърдиш. И понеже trollfactory е един манипулатор и трол, както се подразбира не само от писаниците му, но и от самото му име, за тези, които не са особено наясно, което напоследък ми е направило възприятие - фашист само в комунистическия речник означава неонацист.

Ето пак, едно си баба знае, едно си баба бае...
    Фашистите не поддържат ли идеологията на Мусолини?

Супер фен
    ...фашист само в комунистическия речник означава неонацист.

Фашистите не поддържат ли идеологията на Мусолини?
    Някъде по-нагоре беше написал, че фашизъм имало само в Италия, което ми се струва доста невярно твърдение. Какви са тогава фалангистите на каудильо Франко в Испания и салазаристите на Антонио ди Оливейра Салазар в Португалия? А колкото до Германия, смятам някъде бях чел изказване на Хитлер, че без Мусолини нямаше да има и Хитлер и ако го нямаше фашизма, нямаше да го има и нацизма. Доколкото знам Хитлер гледа на Мусолини като на съмишленик и свой духовен баща.

И съм абсолютно несъгласен с трактовката и "съвременното" тълкуване от Трола на думата фашизъм. Това си е крайно дясно политическо движение и то няма абсолютно нищо общо с другото, крайно лявото на комунистите срещу което всъщност се бори. И заради което е създадено. Лично фюрерът Адолф Хитлер описва в Майн кампф, как изпраща хора от неговата партия да разгромяват обикновени и предизборни събрания на социалдемократите и комунистите през двайсетте години и началото на 30-те.

А съм чел и Мусолини, който твърди, че "фашизмът е реплика на комунизма, на Ленин". Създаден като контра на болшевизма.Тоест фашизмът/нацизмът е създаден с една единствена цел, да не допусне вземането на властта в Европа от комунистите. Създаден е за борба с комунизма. И точно по тая причина няма и не може да има нищо общо между фашизъм и комунизъм. Двете са като огъня и водата, като земята и небето, нищо общо помежду им. Останалото е една гигантска манипулация и пропаганда за лековерни наивни хорица.

Голям фен Аватара на LoveSofia
    Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    Някъде по-нагоре беше написал, че фашизъм имало само в Италия, което ми се струва доста невярно твърдение. Какви са тогава фалангистите на каудильо Франко в Испания и салазаристите на Антонио ди Оливейра Салазар в Португалия? А колкото до Германия, смятам някъде бях чел изказване на Хитлер, че без Мусолини нямаше да има и Хитлер и ако го нямаше фашизма, нямаше да го има и нацизма. Доколкото знам Хитлер гледа на Мусолини като на съмишленик и свой духовен баща.
    Партията на първия със сигурност е фашистка, вторият определено открито се възхиваща на Мусолини, но е нелепо да се казва, че фашизъм е имало в други страни, пълен фашизъм, в чистата му форма само в Италия е имало. Абсолютно съгласен съм, че в други страни също е имало фашисти, в България примерно СБФ. Абсолютно съгласен съм, че националсоциализмът се поражда от части благодарение на фашизма, но много по-краен, с шовинизъм и расизъм. И заради това в Германия е имало не фашизъм, а националсоциалиъм, а в Италия - фашизъм. За последното нищо не мога да кажа.

И съм абсолютно несъгласен с трактовката и "съвременното" тълкуване от Трола на думата фашизъм. Това си е крайно дясно политическо движение и то няма абсолютно нищо общо с другото, крайно лявото на комунистите срещу което всъщност се бори. И заради което е създадено. Лично фюрерът Адолф Хитлер описва в Майн кампф, как изпраща хора от неговата партия да разгромяват обикновени и предизборни събрания на социалдемократите и комунистите през двайсетте години и началото на 30-те.

А съм чел и Мусолини, който твърди, че "фашизмът е реплика на комунизма, на Ленин". Създаден като контра на болшевизма.Тоест фашизмът/нацизмът е създаден с една единствена цел, да не допусне вземането на властта в Европа от комунистите. Създаден е за борба с комунизма. И точно по тая причина няма и не може да има нищо общо между фашизъм и комунизъм. Двете са като огъня и водата, като земята и небето, нищо общо помежду им. Останалото е една гигантска манипулация и пропаганда за лековерни наивни хорица.
    И с това съм абсолютно съгласен. За твърдението на Мусолини аз не мисля, че съм чел, но има доста логика в казаното.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    демек ни управляват някъде 100г старци? не се връзва математически. А след като ни управляват същите защо сме съюзници с другия лагер и няма вече руско влияние над нас?
    Пак казвам (и само това) - Тези, които управляваха 45 години, управляват и 30 години по-късно, но в кожата на демократи и капиталисти.
    Като за Харката:

Кой точно от бившите сега управлява, че ми е много интересно? ...Или родата на Тодор Жвиков може би?
    Бившият бодигард на Тодор Живков, сега е министър-председател !
    Повишава се възрастта за пенсиониране на Запад.
    Това е неизбежно, при намаляващо население, когато смъртността е по-голяма от естествения прираст!
    Ако всички се пенсионираха на 50, един работещ ще издържа не 2-3, а 10-15 пенсионери! Това само още повече би увеличило емиграцията и мизерията!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Бившият бодигард на Тодор Живков, сега е министър-председател !
    А чистачката (прислужницата) на ТЖ, когато беше под домашен арест не е ли станала още министър? Въъъх, какъв пропуск.

И кога ББ е бил бодигард на ТЖ? След 1990-92 година с неговата частна фирма Ипон. Нямам спомен да е бил бодигард на ТЖ по линия на УБО преди 1989 г.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си