Да, мисля че бих бил ок, ако предварително сме се разбрали.
Щом според теб само гей би се съгласил някой друг да изчука жена му може би имаш някакви проблеми, чувстваш се недоказан като мъж? И не позволявайки никога на жена си да спи с друг вече ще бъдеш топ мъжкар, нищо че тя може да го свърши и зад гърба ти.
"Щом сексът е неангажиращ, значи и връзката е неангажираща."
Ето, че пак чрез секса определящ каква ще е връзката. И какво, ако имате общи цели, визия за бъдещето, живеете заедно, планувате семейния бюджет заедно дори имате деца иначе в секса сте по освободени и разкрепостени, склонни сте да го правите и с други хора? Това пак ли да го наречем "приятелска обич между мъж и жена с привилегии" ?
Относно любовта всеки разбира значението на тази дума по различен начин. Като всички други са в толкова сериозни връзки държащи това да не се случва, понеже много се обичат, много са принципни и т.н. защо въобще се случва? Или излизаме с оправданието, че любовта просто се е изпарила и затова са го направили? Не излиза ли, че всичко е една лъжа/заблуда? В доста от случаите? Според мен ако човек наистина е влюбен може да позволи и да прости доста. Другият човек често се издига в култ и дори недостатъците му не ти правят впечатление. Ти като че ли твърдиш обратното-все ти е тая за нея(не може да става и дума за любов) затова й позволяваш да прави каквото иска.
"Или имаш някакви криви фантацзии да кръстосваш шпага с някой мъж и една жена между вас ще ти е като оправдание пред съвестта, че не си пълен гей?"
Ми не, не ме кефи идеята. Сама с него ако иска, на мен не ми се участва в такива неща. Не ме кефи мисълта да се мотаят други пениси около моя. Може даже да не ми стане... Точно, защото нямам гей наклонности.
Дори да бях гей нямаше да ми трябва оправдание за това какъв съм понеже нямаше да зависи от мен. Според мен ориентацията е нещо с което се раждаш. Не си я променяш туко-така щото е модерно или е плод на възпитание според доста хора.
"Това е топ тъпотия да позволиш една изневяра да води и до други изневери и така всеки път всеки ще си имате някакво оправдание за предишната изневяра. Каква връзка ще е това? Отворена? И смяташ, че това ще е начина да поддържаш "супер семейство"?"
Да си чувал, че "клин клин избива" . Като й е изневерил, да му изневери и тя за да се балансират нещата! А ти какво предлагаш освен раздяла или жената да си трае и тайно да го мрази и ненавижда. Всъщност може и да започне тайно да му изневерява казвайки, че иначе му е простила. Просто най-вероятно както обикновено всеки ще изневерява твърдейки, че такова нещо няма! И какво, ако го правят твърдейки, че не се случва. Това изведнъж заздравява семейната среда и създава хармония?
В основата на изразът "супер семейство" за мен са честността и разбирателството. Почти всеки проблем може да бъде решен стига да не сме малоумници обзети от егото си и робувайки на някакви измислени правила от някой друг, не от нас самите.
Последно редактирано от fire_magic : 07-25-2019 на 04:03