Говориш абсолютно неверни неща! Покажи ми къде съм нападал и обиждал ТролФактори? Кога не съм бил по темата? Ти сляп ли си? Темата е "Как да си запазя връзката"? Аз казвам, че според мен е възможно въпреки изневярата и стоя зад тази позиция. Според тролфактори също е възможно, но нещата няма да бъдат същите. И общо взето с ТролФактори обсъждаме различни хипотетични варианти и ситуации при връзки/семейства etc? Какъв е бил оригиналният замисъл на темата, какъв е сега, ако е променен, кой го е променил, аз или тролфактори? Той отправя въпроси към мен, не аз към него. Той е виновен, че темата се е изместила, не аз!
И точно защото си подмазвач дори не искаш да го признаеш, нещо което той може да признае защото е очевадно!
Кой измества темата задавайки въпроси какво аз хипотетично бих или не бих направил? Включи деца, възпитанието им и т.н.
Мога просто да заявя възможно е, защото за някои двойки има и по-важни неща на които държат. Отстъпчивостта и прошката са ключът към всяка успешна връзка, семейство и толкова. Той не е длъжен да ми задава въпроси, аз не съм длъжен да му отговарям, но след като и двамата сме окей, ти пак си този който идва и иска да ни разваля кефа, сещаш ли се? Т.е. си нещо като неосъзнат трол. Не знам дали имаш представа, но ми казаха, че доста потребители са спрели да влизат заради теб, също отблъскваш и нови понеже постоянно ги нападаш и обиждаш.
Парадоксът е, че уж си много загрижен за това място, а то всъщност отчасти умира заради теб.
Последно редактирано от fire_magic : 07-27-2019 на 22:37