- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Либерализъм
Има точно една единствена "тема за Сорос", която е цитат на статия на репортер от OFFNews, и всъщност не става дума за Сорос; а темите за колко са лоши САЩ и НАТО и ЕС са на един потребител от форума, който от това се интересува (при налични няколко активни потребители и цяла една библиотека)...
Ндааа.. Мисля, че останалите са прави, че няма смисъл да ти се обръща внимание.
Ако искаш да поддържаш форум, в който уж искаш да осведомяваш хората, а не да ги дезинформираш, тогава ще се погрижиш такива явни пропаганди в него да няма. Щом държиш някого, който оплюва западните ценности и западната цивилизация и културни достижения, явно работиш заедно с онези хора, които прокарват тихомълком в умовете на младите полъха на източно тоталитарните "ценности"
И кой сега минава евтино? Май ти, а?
Колко удобно е да се скриеш в миша дупка! Стана ми ясен на мен, а и на всички четящи тук, какъв си! Като бял ден!![]()
Не, брат, просто си още малък явно =)
В "За сайта" е ясно пояснено, че архитектурата на сайта е нестандартна. Подробно е обяснен принципа на участие. Идеята е ТИ да се погрижиш да няма дезинформация (в раздела Форум).
Форумната част е полу-свободна за участие. Участитето е подробно описано как се случва. Там отговорността се носи от участниците. АЗ самият се грижа за раздела на Библиотеката и там вече се публикува планирано и проверено.
Никога не съм казвал, че Форумът е подходящ за теб. Просто интересите ти, а и самият ти маниер на информиране, все още не са на зряло ниво. Но пък винаги може да прочетеш нещо полезно оттам. Някой ден. Като ти узрее акъла.
Последно редактирано от hecu2 : 09-27-2019 на 11:10
Всъщност съм много разочарован от теб. Очаквах наистина повече.
А аз какво направих? Съвсем мирно и културно изложих позицията си. При което вместо да ми се подаде ръка, за да изляза извън зоната на здрача, в която според теб, просеветения тук, все още се намирам, се подадоха твоите зъби. А уж с просвещението на един човек настъпва и благородство в него. Е, жалко щом не е станало така и с теб. Защото второто качесво от двете е по-важно за един човек от първото...
Но както и да е...
Виж, фактите, които са налице до тук. Първо ти не се постара с нищо да защитиш уж ерудираната си контрапозиция спрямо това, което изложих по-горе. Второ, може и да си 40 годишен (въпреки че мен годините ти наистина не ме интересуват), но не възрастта прави нечии мнения автоматично меродавни.
Дезинформация ти посочих. Не смятам да въртим и сучем на едно място. Ти, ако искаш вземи мерки.
Не се вълнувам от зоната за участие.
Маниерът ми на общуване с всеки е според това, което аз мисля за неговия капацитет. Не си мисли, че нещата се въртят около форума ти. Коментирам единствено твоето участие тук, не съм те взел на мушка. Ако не ти е интересно да си говорим, гледай си работата!
Последно редактирано от TrollFactory : 09-27-2019 на 12:33