.
Резултати от 1 до 25 от общо 397

Тема: Сатанизъм

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Чакай малко сега! Това не по въпроса ми! Отново се измъкваш! Искам да ми обясниш за еднорозите в твоята истина. И те са част от нея все пак.
    Къде има еднорози днес и защо в библията ги има? Достатъчно цитати ти дадох по-горе директно от твоя неподлежащ на съмнение първоизточник на вяра. Считам за честно, ако дадеш някакъв коментар по въпроса. Интересувам се лично, сериозно и ти отделям време. Не говори никак добре за теб да ми избягаш така нескопосано. Ако не ми отговориш по същество, не само пред мен, но и пред останалите участници в темата (а те са реално и единствените живи души останали в този форум) ще ти паднат точки от репутацията и скоро абсолютно никой няма да ти обръща внимание освен доктора, който впрочем само те троли и то успешно тъкмо поради маниерите ти на разговор, на които обърнах внимание току-що.
    Просто Бог не е еднорог (по характеристики, същност, проявления, Слово, по пряката Му връзка с човешка същност в която човек намира себе си и се кротва в себе си и други).
    Разбира се, сега ще ме питаш: Тогава какво е Бог и каква е разликата с еднорог? - и аз няма да ти отговоря, защото ти си еднорог.
    Последно редактирано от defender : 10-09-2019 на 11:46

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си