.
Резултати от 1 до 25 от общо 397

Тема: Сатанизъм

Threaded View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Няма проблем.
    Сега ще създам един сатанизъм за еднорози, да видите колко съм безстрашен от еднорозите вее.
    И ще се подигравам на еднорозите за да видят колко съм по-умен от тях веее.

Ей това е разговора с тебе Тролчо - ми добре по-умен си от християните, айде успокой се вече.
    Съвсем спокоен съм си. Просто успя да ме подразниш, защото ми загуби от част от времето днес, в което се опитах съвсем по християнски да ти посоча от твоя първоизточник (библията) материали за еднорозите. Насреща пък ти освен, че по нехристиянски начин започна да говориш за това как ще използваш тези божествени създания за сатанизъм, получих от твоя страна и абсолютна липса на капацитет за размишления. Каква е твоята мотивация само да губиш времето на хората тук? Форумът може и да е полезен с нещо на някой, а ти си като някакъв паразит в темите - единственото, което правиш е да демонстрираш слабата сила на мисълта си оцапвайки пейзажа със спамерските си "мнения".
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Магистър! Демек имам висше образование, повече не те интересува.
    Този университет, който те е пуснал да завършиш май трябва незабавно да си потърси дипломата от теб и да си я прибере, ако иска да запази някакво име и стандарти!
    Последно редактирано от TrollFactory : 10-09-2019 на 12:03

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си