- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Сатанизъм
Аз определям хората и въпросите им на които отговоря.
Друг е въпроса, че не си правя големи усилия да пиша, защото целта изобщо не ми да ви правя християни.
Нямам амбиции в тоя форум, затова не ми се пише, нямам стръв. Тук таме се появи някой интересен за мен човек, където ми идва някакво вдъхновение. Може би откакто съм тука това са 2-3 човека, но и заради тях си заслужаваше.
Изобщо за мен тоя форум е някаква моя суетичка малка, а това че съм в него е по-скоро проява на някакво моя слабостчица, не знам.
И тука идва някой да ми държи сметка и някакъв тон. Друг пък идва със заповеден тон да ме изгонвал. Пхаххаа.
Някакви заядливи въпроси, амбициозни, надути, някакъв надут тон. Какво да ти кажа. Ми не ми създаваш стимул да ти отговарям, даже ме мързи да ти четна постовете, виж при други хора ми е интересно да ги чета. Ся не се обиждай, просто има хора дето ти е готино и дето не ти е интересно, нормално е, не е нещо лично към тебе. Даже понякога и ти казваш нещо дето ми става интересно - например там дето говореше за конспирацията с Космоса и Луната.
Не казвам че съм някакъв капацитет, напълно ми е ясно, че християнството и супер провокативна тема и няма да бъда пожален. Но нямам амбиция да се доказвам, така че мога да си позволя и да не отговарям нито да пиша фермани.
ПП: Ся има неща дето ги правиш за кеф, има неща в живота дето си някакви сериозни и трябва да си на 6. Форума не ми нещо сериозно. Не знам какво толкова ми се дървите.![]()
Последно редактирано от defender : 10-09-2019 на 12:26